Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

dodo7271
Контакти:

Re: Ще се ангажира ли Гриша Ганчев с ЦСКА ?

Мнениеот dodo7271 » 17 яну 2013 13:22

1977 написа:

В сериозна заблуда си.Джипките на Great Wall са най-продавания автомобил в Италия (за този клас) през календарната 2012.Недей да говориш глупости.Бойко гази Гришата,защото спонсорира
Миглена Кунева.Дали е добре да влезе в ЦСКА-за ЦСКА да за БГ футбола не защото Литекс ще изчезне от картата,а все пак са добър отбор.Виж колко футболисти имат в националния отбор!
Иначе реално погледнато би било много добре да влезне в ЦСКА защото е крайно време тази пернишка простотия да свърши!!
А тези които си мислят,че ЦСКА ще стане хегемон са ми много забавни :lol:
Без значение колко пари имаш в нашето първенство не може да има хегемон при наличието на Левски,ЦСКА,Ботев и Лудогорец.По интелигентните фенове знаят защо...[/quote]

Аз не казвам, че са лоши коли. Но ако ти си инвестирал в един завод близо 100 милиона лева и заради това си намалил драстично бюджета на Литекс, дали ще се хвърлиш да наливаш пари в друг футболен клуб? Нещо много ме съмнява тази работа. Единственият вариант е Гришата буквално да премести ЦСКА в Ловеч.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 17 яну 2013 13:28

dodo7271 написа:
1977 написа:

В сериозна заблуда си.Джипките на Great Wall са най-продавания автомобил в Италия (за този клас) през календарната 2012.Недей да говориш глупости.Бойко гази Гришата,защото спонсорира
Миглена Кунева.Дали е добре да влезе в ЦСКА-за ЦСКА да за БГ футбола не защото Литекс ще изчезне от картата,а все пак са добър отбор.Виж колко футболисти имат в националния отбор!
Иначе реално погледнато би било много добре да влезне в ЦСКА защото е крайно време тази пернишка простотия да свърши!!
А тези които си мислят,че ЦСКА ще стане хегемон са ми много забавни :lol:
Без значение колко пари имаш в нашето първенство не може да има хегемон при наличието на Левски,ЦСКА,Ботев и Лудогорец.По интелигентните фенове знаят защо...

Аз не казвам, че са лоши коли. Но ако ти си инвестирал в един завод близо 100 милиона лева и заради това си намалил драстично бюджета на Литекс, дали ще се хвърлиш да наливаш пари в друг футболен клуб? Нещо много ме съмнява тази работа. Единственият вариант е Гришата буквално да премести ЦСКА в Ловеч.[/quote]

"Единственият вариант е Гришата буквално да премести ЦСКА в Ловеч"---бате ти добре ли си бе??
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

red_star
Контакти:

Мнениеот red_star » 17 яну 2013 13:37

:)
Последна промяна от red_star на 17 яну 2013 14:08, променено общо 1 път.

гражданин от село

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот гражданин от село » 17 яну 2013 13:44

Tony_CSKA написа:Е това ли ти е мечтата? ЦСКА да се превърне в продавалник на китайски коли, та даже и името на "Армията" си готов да дадеш доброволно. Ако някой извади 100 милиона лева за 5 годишен договор може да се смени името на стадиона, ако не - да си гледа работата.

Иначе самофинансирането на ЦСКА за сезон напред е елементарно, само трябва отбора да стане шампион, след това: влизане в групите на ШЛ в този момент дава 8.6 млн. евро. Плейоф за групите на ШЛ дава 2.1 млн. евро, а дори загубен плейоф те вкарва в групите на ЛЕ, където се получават 1.3 млн. евро. Да речем, че станем шампиони и играем плейоф за ШЛ и отпаднем. Само от това се събират 3.4 млн. евро и при положение, че на трибуните се съберат общо за целия сезон 30 000 зрители при средна цена на билет от 10 лв. имаме събрани 3.55 млн. евро, което е споменатите 7 млн. лева за издръжка на отбора за цял сезон. Тогава няма смисъл да рекламираме грейт уол или титан да тръбят, че давали пари за отбора.

И накрая идва кръчмаря. ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 яну 2013 13:56

red_star написа:Бях мил една кола от тези "Волекс" и от струята изхварча една капачка от основата на чистчките после си я сложих формално :) :).

Моята пък служебна беше С2 и на 8 000 км загуби 2 и 4-та скорост - даже не го признаха за гаранционно защото "..... само градско сме я карали?!?"
Не виждам написаното от теб какво общо има с темата!

Дали ГГ ще се ангажира знае само той и екипа му.
Фактите са:
1. ГГ би имал полза от ангажимент с ЦСКА - реклама.
2. ЦСКА би имал полза от ангажимент на ГГ - Титан напускат или поне губят контрол.
3. Не е задължително да има "сливане" на Литекс и ЦСКА, просто ГГ спира да инвестира на едното място и започва на другото.

ГГ многократно заяви, че няма повече да "троши" пари с БГ футбол, но съм на мнение, че той е един от малкото/ да не кажа единствен/, който може и да е изкарал пари от футбол - справка трансферната му политика.
ГГ е подценяван от много от Вас и наричан "борец", "мутра" и т.н., но всички добре познати ни подобни отдавна или не са м/у живите или изчезнаха от сценат. ГГ си е в големия бизнес вече 20 години! ГГ разбира от бизнес и който се е поинтересувал от развитието му знае за какво говоря.

Това дали точи ДДС, дали държавата го е стиснала някъде или пере пари са си свободни съчинения.
Като е толкова в киреча и е неудобен на властта, защо не го осъдят?

Аз лично няма да се изненадам ако придобие 51% след края на сезона.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 яну 2013 13:57

Само ако вземе мажоритарния дял акции, иначе никакъв шанс да има равни дялове с боклуците. Трябва да е изпиркал Гришата за ад се хване с тия мошеници. Видяхте ли Дебелия кво интервю е дал в 7 дни спорт днеска и само ми е чудно кой е жулналиста дето го пита толкова любезно и съпричастно. :evil:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 17 яну 2013 13:58

Аз не виждам никаква бизнес-логика Ганчев да зареже успешния си проект в Ловеч и да дойде в блатото, каквото в момента представлява любимия ни клуб. Какво би спечелил от това? В момента от ЦСКА е останало една марка, с все по-обезценяваща се стойност и обезверени, макар и многобройни фенове. Не вярвам заради един сантимент Гришата да смени спокойния Ловеч.

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Tony_CSKA » 17 яну 2013 13:58

И като дойде какво? Да заповяда.

Описал ли съм ти как се изкарват цитираните 7 млн. лева годишен бюджет само до средата на Септември? Остава само някой да ги харчи адекватно.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 яну 2013 14:07

По-интересният въпрос е какво ще стане с Литекс. Един или друг собственик на ЦСКА, крачка напред, назад или в страни, но ЦСКА продължава да го има. Но каква е логиката да се затрие един от клубовете в ТОП 5 на България и един от двата клуба с най-голямо значение за националния отбор в момента.
Ганчев сигурно се блазни да стъпи в Борисовата градина. Шегувахме се с имената Лиска и Ц-секс, но сериозно погледнато няма чак такава ситуация, че за двата отбора да е жизнено необходимо да се обединят. Разликата между това да си собственик на Литекс и ЦСКА би трябвало да е огромна. Като собственик на Литекс, Ганчев има огромна свобода и не цепи басма никому. Съмнявам се да може да направи нещо подобно в ЦСКА, макар че един спасител се приема с толкова широки обятия, колкото по-сринато е това, което спасява.
Някой беше споменал, че всико това са предизборни машинации. Възможно е и звучи логично. За пожарникаря е добре да се възстанови ЦСКА, дори и на цена да се закрие един от клубовете, практикуващ най-добър футбол и клуб на който всичко му е наред (което е рядкост у нас). Малко гласоподаватели ще жалят за Литекс, много повече ще са възторжени, че строят нов стадион на ЦСКА. Но като цяло това ще е зле за българския футбол. Разделението в елита ще става все по-видимо. Малка група силни и финансово стабилни отбори и по-голяма бедни и слаби, често търгуващи с правото си да играят в А група.
Някой пишеше за това, че иска да види автентичния ЦСКА. А дали въобще е възможно при сегашните условия. И с това име? Не е ли нужна някаква по-сериозна реформа? А тя неминуемо ще се случи, ако клуба докосне дъното.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 яну 2013 14:11

vayk написа:Аз не виждам никаква бизнес-логика Ганчев да зареже успешния си проект в Ловеч и да дойде в блатото, каквото в момента представлява любимия ни клуб. Какво би спечелил от това? В момента от ЦСКА е останало една марка, с все по-обезценяваща се стойност и обезверени, макар и многобройни фенове. Не вярвам заради един сантимент Гришата да смени спокойния Ловеч.

Аз пък вярвам! ЦСКА е марка, а Гришата не е глупав и щом е водил някакви преговори значи хубаво си е направил сметката. Гришата в Ловеч превърна футббола в печеливш бизнес, всяка година продава поне един футболист за около 1 млн. Какво ли ще напарви в ЦСКА, който е най-титулувания и марковият отбор, откъм произвеждане и изграждане на играчи. Освен това Гришата ако дойде в ЦСКА обществения му статус и полложение изведнъж ще се качи неимоверно много. Няма как Боко примерно да му се праи на отворен, както това лято. Цялата цесекарска общност ще застане до него, ако е добър собственик. Гришата може да направи ЦСКА успешна марка., от която да се печели, не само да се губи. Единествено Титан са пречката. Гришата няма да иска да вземе ЦСКА дори ако му предложат 50/50 с Титан. Ще иска 51 ако трябва, но да е повече от Боклуците. Феновете трябва ад напарвим всичко нвъзможно Титаните да ссе изнесат час по-скоро, като им покажем по всякакъв въцможен начин че не ги желаем на Армията.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Архив”