Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Re: Бг журналистика
Идеята ми е ,че когато става въпрос за Левски се използват възможно най-цветистите епитети, съперниците се изкарват скиори, цветари , трактористи , а когато става въпрос за друг БГ отбор нещата са съвсем различни.
За аршина става въпрос.
За аршина става въпрос.
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
- unist_gp
- Контакти:
moriente написа:Едно питане има аз от вчера ,
Когато Левски отпадна от Бате , беларусите бяха изкарвани трактористи , аматьори и т.н,
Левски бяха определяни като евроидиоти, и какви ли не други епитети.
Снощи Литекс отпадна от Бате , отпадна след победа в първи ямач с 0:1 , след гол в 86' мин във втория, и краен резултат 0:4 . ЗАЩО НИКЪДЕ НЕ ПРОЧЕТОХ ЛИТЕКС-ЕВРОИТИОДЪТ, уникален резил и провал в оранжево.
Защото да ме извинявате това снощи си беше СМЕХ!!!!
е те са обикновени провинциални селяни, много им вдигаш акциите като им слагаш представката евро-. няма нищо градско в тях, ти искаш европейско. и идиоти е много висше за тях. идиотът прави глупави грешки по своя вина и по свое убеждение. по скоро на литекс им отива дебили или имбицили, защото само перат парите на гришката и нямат собствено мнение. слушат пашата и изпълняват. добре че Мъри се махна
Щото това само чорбарите могат да го кажат. Нали знаете, че те повече мразят Левски, от колкото да обичат техния отбор. Да не ви прави впечатление. Гледайте си нашия отбор и не се занимавайте с тях, така както те с нас - това значи, че имат голям интерес към нашия отбор и какво се случва в него. Само Левски! 

Напълно нормално е на Левски да се обръща повече внимание, все пак колко титли има Левски и колко Литекс, а за Евро-резилите да ме извинявате ама на Левски не е 1 или 2, докато на Литекс тоя му е 3-ти, май.
Последна промяна от EviLooo на 28 авг 2009 17:39, променено общо 1 път.
Re: повече от 3 часа футбол
shumnaliq написа:не е ли по-добре БНТ да дава мачовете на ЦСКА защото има мн добри армейски коментатора.
а Ринг-а като Лефскарска тв да дава лефски ???
Много обичаш да те хранят, а?

Котато сам се набуташ между шамарите никой не ти е виновен. Едно е да се спънеш веднаж в камъка, друго е да го повториш. Но ако имаш амбициите да си супер отбор/какъвто журналистите наричаха Левски/ не можеш да си позволиш загуба от трактористите. Това си е просто евроидиотщина. Литекс никога не са тръбяли, че имат амбиции за евробоец, а и да си го кажем нямат и такава журналистическа подкрепа. Затова Левски си ходи с прякора, а Литекс за за където си пожелае
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Епитетът го използва Томислав, ако той е чорбар - нема лошо 
ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
- slavi_1914
- Контакти:
Re: Жребия за Лига Европа!
Тези неща са верни,но Левски трябва малко да се поосъзнае и да почне да играе както с Дебрецен там. Сега трябва още срещу Славия да излезе да ги размаже и да покаже,че се е оттърил от срива с унгарците
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
-
ЛЕВСКАРКА
- Контакти:
Re: Славия - Левски
Очаквам публика максимум 3000. сините ще победят с 2;0.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.