Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

windowpane
Контакти:

Re: НЕ искам на Герена!

Мнениеот windowpane » 28 авг 2009 17:24

Аз пък искам на Герена. Това си е нашия стадион и там доказано се получава значително по- добра атмосфера. По- добре 20 000, но качествени и истински, отколкото 40 000, от които половината семкари и фенове на някви евровеличия, които нямат нищо общо с България. Атмосферата от мачове като с Бешикташ, Галатасарай, Славия Пр, Оксер, Марсилия изобщо не може да се сравнява с тази от евродербитата ни на В. Левски.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 авг 2009 17:24

[offtopic]Той мен не ме тормози, тормози себе си, че се е родил. На мен подобни типове ми служат само за подигравка. :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Бг журналистика

Мнениеот POPCORN » 28 авг 2009 17:24

защото няма такъв епитет за тях.освен некадърници.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Stanislav_Georgiev
Контакти:

Re: Жребия за Лига Европа!

Мнениеот Stanislav_Georgiev » 28 авг 2009 17:25

THE G.A.M.E написа:Кофти програма......ако ни разпилеят испанците в първият ни мач......какво ли ще е настроението при домакинството на силен отбор като Лацио ? Наистина по добре беше да почнем със Залцбург.....ама карай. Едно яко хвърляне на ' Ел Мадригал ' и един приличен резултат ( ако не да вземем точки - то най малкото да ги измъчим ) , то срещу "Небесно-сините" от Рим, настроението ще е добро......а защо не и резултатът !
В мачове срещу големи отбори.....най важното нещо е психиката !

Аз мисля,че няма страшно. Нека свалим мерника и не го дъжим върху противника непрекъснато както беше досега, А да го вдигаме точно когато трябва и да ликвидираме. Т.е. нека сме си обречени, като ни се отдаде шанс тогава се възползваме.
Левски е доказал,че играе силно срещу силните !
Ред бул Залцбург:
1.Равностоен противник.
2.Тонуса и на тях им е паднал след отпадането от ШЛ
3.Отбор без традиции в ЕКТ
4.Именно тях трябва да бием двата мача ако искаме да излезем от групите
5.Според мен ще се хвърлят яко с/у Виляреал и Лацио и ще им откраднат точки !
Виляреал:
1.Няма какво да губим ама не бива да се надиграваме с тях (както при Мъри)
2.Дори и да паднем първия мач и да отидем на дъното на групата това ще е + за нас.По-голяма ще е вероятноста да ни подценят другите после
3.Виляреал е съставен от технични футболисти с южняшка кръв.Ако играем добре тактически с/у тях и ги дебнем на контри имаме шансове
Лацио:
1.Те в ЕКТ не играят кой знае колко силно
2. Редовно се дънят срещу по-слаби отбори - това е от години и в ЕКТ и в Италия
3. Играе трудно срещу затворени отбори,защото тактиката им е на контри в италия !
4.Левски няма какво да губи срещу тях !
ПП : И Виляреал и Лацио играят бавен футбол и често правят хиксове.Те. нека дебнет това и си разпределим силите и за някой хикс в мач без много положения.Да убиваме бързия футбол.
Още повече след 3 и 4 -ия кръг ак нещата ще са ясни на 90 % и 5 и 6 -ия кръг мачовете са малко по-различни.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 авг 2009 17:25

windowpane написа:Аз пък искам на Герена. Това си е нашия стадион и там доказано се получава значително по- добра атмосфера. По- добре 20 000, но качествени и истински, отколкото 40 000, от които половината семкари и фенове на някви евровеличия, които нямат нищо общо с България. Атмосферата от мачове като с Бешикташ, Галатасарай, Славия Пр, Оксер, Марсилия изобщо не може да се сравнява с тази от евродербитата ни на В. Левски.

Тук малко сгреши. Васил Левски е нашия стадион. Герена ни е вилата. Атмосфера се получава и на двете места, но националния го брой с 10 000 отгоре, които просто не искат да ходят до Герена. Все тая, темата е безмислена - мачовете са на Герена.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 авг 2009 17:25

вие добре ли сте?
Герена си е нашия стадион и там ще си играем!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: Бг журналистика

Мнениеот levskarinvt » 28 авг 2009 17:28

Еми така е.Всички си мислят,че повечето спортните журналя в БГ са "сини" ама май се оказа не точно така в крайна сметка

boji_levski
Контакти:

Re: повече от 3 часа футбол

Мнениеот boji_levski » 28 авг 2009 17:29

gerganaa написа:ами става въпрос за това че:
до колкото знам Бнт1 ще излъчва мачовете от лига европа
а като гледам програмата и на левски и на цска има възможност да дават и на двата отбора всички мачове

тцтцттц не е лошо и да отидеш на някой мач

Потребителски аватар
sl321

Re: Какво е всъщност късмет?

Мнениеот sl321 » 28 авг 2009 17:30

Напълно съгласен съм със тезата на автора на темата...само че е безмислено да го обясняваш на .... ае да кажа цесекари... за днешния жреби аз съм доволен за Левски .Когато ти се паднат по именити отбори не можеш да загубиш можеш само да спечелиш.... и в случея с Левски е така.За цска какво има да се каже впоследните години на 2-3 пъти бяха на наше място ( абсолютни фаворити ) и 3- пъти бяха прекрасни...МТК,Динамо Минск,Хайдук Кула ( 1-1 в 93 мин) през останалите им съперници бяха от типа на пръв поглед по именити и известни и когато си спокоен че няма какво да губиш ти вземеш че спечелиш...
Да не говорим за това че когато отпаднахме от Бешикташ и то Галатасарай и (то с равен и загуба) беше голяма веселба,а когато им дойдена тях реда някак си по така отпаднаха :lol: все пак са евробойци.
Та много е прав автора на темата...според мен ще се види кой какъв късемет е имал по нова година...
п.п Не трябва да забравяме и мегапобедата над Апоел Никозия...92 мин с далечен удар който може да влезе може да не влезе...за късмета става въпрос де...
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: повече от 3 часа футбол

Мнениеот shumnaliq » 28 авг 2009 17:32

не е ли по-добре БНТ да дава мачовете на ЦСКА защото има мн добри армейски коментатора.
а Ринг-а като Лефскарска тв да дава лефски ???
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Върни се в “Архив”