Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: НЕ искам на Герена!
За мен стадиона е Георги Аспарухов. Собствения стадион , истинските фенове - КАЧЕСТВОТО преди количеството 
Re: повече от 3 часа футбол
БНТ и Ринг БГ ще предават мачове от УЕФА.БНТ има право на първи избпор след това е РИНГ БГ ама за мен няма особено занчение кой по коя ще го дават.Важно е да ги дават.
-
THE G.A.M.E
Re: Жребия за Лига Европа!
Кофти програма......ако ни разпилеят испанците в първият ни мач......какво ли ще е настроението при домакинството на силен отбор като Лацио ? Наистина по добре беше да почнем със Залцбург.....ама карай. Едно яко хвърляне на ' Ел Мадригал ' и един приличен резултат ( ако не да вземем точки - то най малкото да ги измъчим ) , то срещу "Небесно-сините" от Рим, настроението ще е добро......а защо не и резултатът !
В мачове срещу големи отбори.....най важното нещо е психиката !
В мачове срещу големи отбори.....най важното нещо е психиката !
- Lord VOODOO
PFC Litex написа:От Левски ще искат да спестят тези 50 000 лв, толкова е наема на националния стадион.
Има много време, а и първият мач Левски са гости, при добра организация спокойно може да се монтират седалки в сектор "Г"
Ще ме прощаваш, но каза много голяма глупост! На "Васил Левски" ще се съберат два пъти повече хора, отколкото на "Герена" - грубо казано с 20000 повече! Е 50000/20000 = 2.5!!! Ти вярваш ли, че билетите ще са по 2 лева и 50 стотинки???
При цена средно 10 лева простата сметка показва следното: 10*20000 = 200000 лева - а това е само 4 пъти над наема на националният стадион!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Re: повече от 3 часа футбол
sl321 написа:БНТ и Ринг БГ ще предават мачове от УЕФА.БНТ има право на първи избпор след това е РИНГ БГ ама за мен няма особено занчение кой по коя ще го дават.Важно е да ги дават.
Важно е да ги дават
+1
Нашата любов е по-силна от вашата омраза!
Е все едно е. Ма срещу Виляреал ще е простотия да има само 20к билета. То Васил Левски си е нашия стадион, така че не е голяма разлика къде ще играем.
Re: Какво е всъщност късмет?
Lord VOODOO написа:Точно затова говоря, че имахте лесни съперници: Удинезе в момента, в който играхте с тях бяха последни в калчото!!! ПОСЛЕДНИ! Артмедия, направи фурор в ШЛ, ама за купата на УЕФА нищо не играха, а и имаше далеч по-силни отбори сред другите трети дошли от ШЛ! Когато играхте с Киево за влизането ви в ШЛ... точно тогава се разрази големият скандал с купените мачове в калчото и бяха отнемани точки от Милан, Юве, Фиорентина и още един отбор и после бе пренаредено класирането (+ че на Юве им бе забранено да участват в ЕКТ него сезон) и така 4-тият отбор от Италия, който трябваше да играе в ШЛ се оказа Киево... финиширал предният сезон на 8-о място и понеже това осмо място не им даваше място в ЕКТ (дори в турнира за Интертото) те не бяха правили селекция за ЕКТ, нито бяха почвали подготовка толкова рано! - И това ако не е късмет, здраве му кажи!!! Видяхме какво стана, когато ви се падна да играете с традиционен участник в ЕКТ - Шалке! И оставете оная песен любовна за съдията! Факт е, че когато ви се падна първият редовен участник в ЕКТ вие отпаднахте! Ами ако ви се беше паднал Шалке или тим от същият ранг още на 1/16 финала??? Та Левски постигна европохода си в УЕФА благодарение на дяволски късмет при жребиите и ест добра игра на отбора ви! - Това не ви го отричам, но не постигнахте това, само с игра, късмета ви помогна адски много!
Байер Леверкузен в каква форма бяха като играха с вас, или еврогранда Динамо Москва, абсолютни мишки,
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
Аз лично съм за Националния ! Според мен е по-добър избор от Герена,що се отнася до евромачове 

- Lord VOODOO
[offtopic]
И от кога националният стадион стана собственост на ФК Подуене? Ок и отбора и стадиона носят името на Апостола, но това не означава, че са собственост на едно и също лице! Да не говорим,че ако националниятстадион беше на Борат... сега щеше да е развалина!
И стига с тия глупости, че националният стадион е ваш, и че сте отбора на народа, защото заради такива глупости има такава омраза м/у феновете и точно затова Левски е най-мразеният отбор в България, което автоматично изключва глупостта, че сте отбора на народа![/offtopic]
BoB0 написа:Е все едно е. Ма срещу Виляреал ще е простотия да има само 20к билета. То Васил Левски си е нашия стадион, така че не е голяма разлика къде ще играем.
И от кога националният стадион стана собственост на ФК Подуене? Ок и отбора и стадиона носят името на Апостола, но това не означава, че са собственост на едно и също лице! Да не говорим,че ако националниятстадион беше на Борат... сега щеше да е развалина!
И стига с тия глупости, че националният стадион е ваш, и че сте отбора на народа, защото заради такива глупости има такава омраза м/у феновете и точно затова Левски е най-мразеният отбор в България, което автоматично изключва глупостта, че сте отбора на народа![/offtopic]
Последна промяна от Blue_Lion на 28 авг 2009 17:16, променено общо 1 път.
Причина: Използвай бутона Offtopic,когато няма кво да кажеш по темата ! И по-добре,не се меси там,където не ти е работа ;)
Причина: Използвай бутона Offtopic,когато няма кво да кажеш по темата ! И по-добре,не се меси там,където не ти е работа ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Lord VOODOO написа:PFC Litex написа:От Левски ще искат да спестят тези 50 000 лв, толкова е наема на националния стадион.
Има много време, а и първият мач Левски са гости, при добра организация спокойно може да се монтират седалки в сектор "Г"
Ще ме прощаваш, но каза много голяма глупост! На "Васил Левски" ще се съберат два пъти повече хора, отколкото на "Герена" - грубо казано с 20000 повече! Е 50000/20000 = 2.5!!! Ти вярваш ли, че билетите ще са по 2 лева и 50 стотинки???
При цена средно 10 лева простата сметка показва следното: 10*20000 = 200000 лева - а това е само 4 пъти над наема на националният стадион!Така че парите са последната грижа на ръководството на Левски! Лично според мен ръководството на отбора смята да играе на "Герена", защото се притеснява, че след издънката срещу Дебрецен няма да се напълни националният стадион! И ест както винаги ръководството на Левски греши!!!
Срещу Lazio 100 % стадиона ще е пълен