Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот metodito » 08 фев 2012 18:18

THE G.A.M.E написа:
Напротив, футболът, който Левски игра в "Лигата на богатите" беше перфектния да покажем на света, каква е философията на Левски за играта ФУТБОЛ !
Изкрещяхме на отбори, които бяха с по 3 до 5 класи над нас, че и ние я можем тая игра.
Предпочитам така, от колкото грозно ръгане, бутане и ритане, пък макар и с цената на точка или 2 ...
Ние сме Левски, и неможем да си позволим подобен - анти футбол ...
Него нека си го играят разните Батита и тем подобни смешковци ...

Ами за Вердер въобще не съм съгласен, че са били някакви класи над нас. Извинявай БАТЕ да са "смешковци". Днес те не са това, което бяха. Но погледни спечелените им точки за 4-5 години в Европа. Те са сигурно колкото на всичките ни отбори.
Не можеш да излезеш срещу Тайсън и да се опитваш да се "сбиваш" с него. Бягаш, прегръщаш го, риташ го по кокалчетата, правиш се на умрял, хапиш му уши носове.... Само и само да не те гътне в първият рунд....ако мога така да се изразя... Пък, че ще те трупася е ясно. Просто, малко от малко...
Кое предпочиташ? 1-0 с клизма срещу Марсилия или 1-3 срещу Челси след добра игра?

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 08 фев 2012 19:20

zap_lv написа:
siniq_fen написа:Гонзо не каза ли вчера, че в краен случай ДНЕС пристига мениджърът на Диара :?

Защо ли не се учудвам ,че още не е дошъл мениджъра !? Просто това е предположение на Гонзо ,не са звънели на мениджъра да го питат кога идва ,аматьорщината е пълна .

Прочети ми мнението на стр. 295 под № 420 и ще разбереш дали не е говорено с мениджъра на Диара.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 08 фев 2012 19:49

wilge написа:
zap_lv написа:
siniq_fen написа:Гонзо не каза ли вчера, че в краен случай ДНЕС пристига мениджърът на Диара :?

Защо ли не се учудвам ,че още не е дошъл мениджъра !? Просто това е предположение на Гонзо ,не са звънели на мениджъра да го питат кога идва ,аматьорщината е пълна .

Прочети ми мнението на стр. 295 под № 420 и ще разбереш дали не е говорено с мениджъра на Диара.

Явно не си разбрал какво съм искал да кажа с написаното и прибързано си решил "да ме затапиш". Аматьорщина на Гонзо се изразява в това ,не че лъже за разговорите с Диара ,а в това ,че без да е чул датата и часа на пристигането на мениджъра на Диара вади някакви умозаключения ,че още утре (днес) щял да дойде и да преговаря.
Друг път преди да пишеш някакви мнения направи си кафенце седни на компютъра ,виж всеки какво е искал да каже с публикацията си ,помисли си "хладнокръвно " и спокойно ,подготви си теза за "затапване " на побратим (фен на Левски) и драскай на воля с клавиатурата си .Направи ми изключително лошо впечатление заяждането между няколко съфорумци и меко казано се отвратих от нервността на някой хора.Отказвам да отговоря на следващата ти провокация ,защото "ако се бориш в кочината с прасето и двамата ще се окаляте ,но само на прасето ще му стане приятно ".

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 фев 2012 20:28

вчера за Али бяха писа ли че е нападател а днес .. Дошлият на проби бранител Али Матлути пък противно на очакванията остана на пейката.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 08 фев 2012 20:32

ralka_levskarka написа:вчера за Али бяха писа ли че е нападател а днес .. Дошлият на проби бранител Али Матлути пък противно на очакванията остана на пейката.

Където си прочела, че е бранител, повече никога не посещавай този сайт. Нападател си е ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 фев 2012 20:34

BLUE CHAMPIONS написа:
ralka_levskarka написа:вчера за Али бяха писа ли че е нападател а днес .. Дошлият на проби бранител Али Матлути пък противно на очакванията остана на пейката.

Където си прочела, че е бранител, повече никога не посещавай този сайт. Нападател си е ;)

Бранител беше предният Али. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 08 фев 2012 20:39

blue avalanche написа:
BLUE CHAMPIONS написа:

Бранител беше предният Али. :lol: :lol: :lol:

Знам, ама тя прочела Али Матлути, а той си е нападател :)
...то няма значение де, утре си изпива кафето и хваща самолета :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 фев 2012 20:47

това ли, ми това го прочетох тук в гонг-а :Д
иначе знам, че предният Али беше бранител :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 фев 2012 21:32

TB1957 написа:
Рожденника също не беше нападател, но успя да ни пише "четворка" и с качествата си превзе и Каталуния. В нашия отбор Иван Цветков е типично острие, същото може да се каже и за Йовов, нищо че е по-бавен от Стоянка Мутафова, има си самочувствие и опит да бродира в противниковото наказателно поле и да прави ювелирни изпълнения, с което да затвърди прозвището си БИЖУТЕРА. Младите не ги слагам, те не могат да изнесат тежестта на шампионата все още

Стига бе човек ... как категоризира Йовов и Цветков като типични остриета :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 фев 2012 22:57

zlatan написа:милене,виж сега този състав и ми отговори на въпросите.
Кой е нападател в състава?
Играе ли отбора нападателен футбол?
Играе ли отбора агресивен футбол?
Ето ти състава:

Валдес,Масчерано,Адриано,Пуйол,Дани Алвеш,Тиаго,Фабрегас,Куенка,Телло,Меси,Дош Сантош.

Много е интересен състава нали Милене,та посочи ми нападатела според твоите виждания за нападателен,атрактивен,скоростен и резултатен футбол.

Божжжжжжееееее, това е Барселона, ние с Барса не можем да се мерим, но ще видим.
Нарочно не навлизам в по-навътре в тематиката за сехемите и стил на игра

Върни се в “Архив”