Tiberius написа:И коя е всъщност въпросната интервенция на Рамос, за която е заслужавал червен картон?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bJKEuO5TVVo[/youtube]
Как е? Добре ли е?
На селяка топка не му трябва ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tiberius написа:И коя е всъщност въпросната интервенция на Рамос, за която е заслужавал червен картон?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Red_Neck написа:Как е? Добре ли е?
JackPackage написа:Факта че почти всеки неутрален фен ненавижда испанските галеници е показателен.

JackPackage написа:Мнението на монах, за който Меси е най-надценения играч в историята на футбола и медиен балон няма как да бъде взето насериозно![]()
Джак въобще не го боли пакета кой от двата бота ще стане шампион на Испания - аз съм благодарен че НЕ подкрепям някой испански бот, а това дали отбор с двуцифрен брой титли и купи на страната не е гранд е друга тема. Факта че почти всеки неутрален фен ненавижда испанските галеници е показателен.
Факта че почти всеки неутрален фен ненавижда испанските галеници е показателен.
JackPackage написа:Мнението на монах, за който Меси е най-надценения играч в историята на футбола и медиен балон няма как да бъде взето насериозно![]()
Джак въобще не го боли пакета кой от двата бота ще стане шампион на Испания - аз съм благодарен че НЕ подкрепям някой испански бот, а това дали отбор с двуцифрен брой титли и купи на страната не е гранд е друга тема. Факта че почти всеки неутрален фен ненавижда испанските галеници е показателен.
Иначе вчера със сапиото основния спор беше за гола на Рамос 2016 на финала - как първо не играл с топката, после играл с топката, как бил в засада ама не влияел на вратаря, щото имало още 15 човека в пеналта..... но след това той и още няколко белички изместиха спора. Почна се как сме нямали точен удар във вторник (макар статистиката да показва че имаме, ама това е поредната им мантра, която като повторят 29 пъти и си мислят че става истина) за гола на Роналдо, който 2-ма съдии казали че не бил засада. Това че съдиите казаха за дузпата срещу Робен че е дузпа сега се пропуска и те си го броят за измислена дузпа и подпиране на Байерн - общо взето цитират се разни "спецове" само когато им е удобно, ама кот такоа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта