Допинг скандала в ЦСКА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спряха правата и на другите от ЦСКА
Вън Боклуците от ЦСКА!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- blue avalanche
- Контакти:
Re: ЦСКА заплашени от отмяна на резултатите с Литекс и Лудогорец
Old_death написа:Чакай сега да се разберем.Аз цитирам официалното съобщение в Гонг,а не синята редакция на някой в унисон с мокрите му мечти.В официалната информация никъде не пише,че А пробите са излезли.Най-близо до тая теза е това,което съм маркирал,но то говори за някакви съмнения.Дай линк към информация за излязла А проба.
Ако А пробите не са излезли,с какво право им спират правата?
velchev написа:Кашчей написа:
Някъде да прочете да казвам за бройка на хванати играчи?Казах само, че има открито вещество, което не трябва да е в такава концентрация в кръвта на спортиста.Това само по себе си води до наказание, освен в един случай-Ако успее да докаже, че организмът му има свръхпроизводство на това вещество.Не ми се вярва обаче да има шанс за това.А доколкото дали ще има и други хванати-времето ще покаже.Дори и да има, няма как да са повече от двама на мач обаче, но пък ще са в доста обезпокоителна последователност, което неминуемо ще доведе до наказание по-сериозно, отколкото ви се иска.
Не е вярно.
ПС и за съжаление на левскарите, да накажат ЦСКА с отнемане на точки е толкова вероятно, колкото утре Гонзо да се събуди естествено рус
Вземи се поинтересувай малко повече в световната практика преди да даваш крайно и категорично мнение!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Captain Stottlemeyer
Re: Спряха правата и на другите от Цска
Кашчей написа:.....И наказание за играчите.Тях никой не ги освобождава от отговорност при наличие на забранени вещества в кръвта им.
+1
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
blue avalanche написа:Old_death написа:Чакай сега да се разберем.Аз цитирам официалното съобщение в Гонг,а не синята редакция на някой в унисон с мокрите му мечти.В официалната информация никъде не пише,че А пробите са излезли.Най-близо до тая теза е това,което съм маркирал,но то говори за някакви съмнения.Дай линк към информация за излязла А проба.
И аз зададох тоя въпрос.Нямаше нужно да ми отговаряш с него.Дайте линк за информация,че са излезли А пробите на тия тримата.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Re: Спряха правата и на другите от ЦСКА
santiliana написа: Защото няма институции и медии на място. При такива ситуации във всяка "бяла" страна провинилите се щяха да бъдат "разчекнати"...
Наказанията за допинг не се налагат от БФС, а от Дисциплинарната комисия на Българския олимпийски комитет, а те не си поплюват
Относно клуба не зная кой взема решенията за наказания.

- blue avalanche
- Контакти:
Old_death написа:blue avalanche написа:Old_death написа:Чакай сега да се разберем.Аз цитирам официалното съобщение в Гонг,а не синята редакция на някой в унисон с мокрите му мечти.В официалната информация никъде не пише,че А пробите са излезли.Най-близо до тая теза е това,което съм маркирал,но то говори за някакви съмнения.Дай линк към информация за излязла А проба.
И аз зададох тоя въпрос.Нямаше нужно да ми отговаряш с него.Дайте линк за информация,че са излезли А пробите на тия тримата.
Ми той,върпосът,е риторичен!Щом са им спрели правата,значи пробите са излязли!Чак ли си?И затова вчера Живков с половин уста "изплю камъчето"!
- TheApostleOfFreedom
- Контакти:
kolokolo написа:Аз предлагам да бъдем хора и да оставим подуенските сестрички да посрещнат новата година с надежди говежди и възторжено мучене .
Факт е че доктора и кондиционния треньор са се издънили жестоко . Който е виновен ще си го отнесе . Напролет футбола продължава , ЦСКА също.
Айде, Коледа е на прага и прасчовците почнаха да се пържат в собствен сос.
Дяконе, победихме!
Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.
http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!
Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.
http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!
Чакай сега да се разберем.Аз цитирам официалното съобщение в Гонг,а не синята редакция на някой в унисон с мокрите му мечти.В официалната информация никъде не пише,че А пробите са излезли.Най-близо до тая теза е това,което съм маркирал,но то говори за някакви съмнения.Дай линк към информация за излязла А проба.[/quote]
[/quote]
И аз зададох тоя въпрос.Нямаше нужно да ми отговаряш с него.Дайте линк за информация,че са излезли А пробите на тия тримата.[/quote]
Ми той,върпосът,е риторичен!Щом са им спрели правата,значи пробите са излязли!Чак ли си?И затова вчера Живков с половин уста "изплю камъчето"![/quote]
Значи пак ще го караме по подразбиране!Ясно.Ще чакам да се появи нещо официално в медиите за А пробите.До тогава може да си мечтаете.
И аз зададох тоя въпрос.Нямаше нужно да ми отговаряш с него.Дайте линк за информация,че са излезли А пробите на тия тримата.[/quote]
Ми той,върпосът,е риторичен!Щом са им спрели правата,значи пробите са излязли!Чак ли си?И затова вчера Живков с половин уста "изплю камъчето"![/quote]
Значи пак ще го караме по подразбиране!Ясно.Ще чакам да се появи нещо официално в медиите за А пробите.До тогава може да си мечтаете.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
TheApostleOfFreedom написа:kolokolo написа:Аз предлагам да бъдем хора и да оставим подуенските сестрички да посрещнат новата година с надежди говежди и възторжено мучене .
Факт е че доктора и кондиционния треньор са се издънили жестоко . Който е виновен ще си го отнесе . Напролет футбола продължава , ЦСКА също.
Айде, Коледа е на прага и прасчовците почнаха да се пържат в собствен сос.
Не очаквах такава простотия от тебе.Имах те за свястно момче,а се оказа най-обикновено......!Жалко!