Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев разби и Черноморец Поморие !
PFC Litex написа:Последно колко е резултатът от контролата?
0:3
Гледах само първото полувреме, нямаше нито един бултрас на стадиона, с изключение на журналиста, писал тази статия
Бяха и двата отбора слаби първото полувреме, Поморие бяха по-слабите обаче. Имаше отменен гол за Ботев, заради засада. Това все пак са момчета на 17-18 години. Второто какво е ставало, вече не знам, но пък "разбиване" ..
Те и Черноморец Бургас вкараха 4 на Светкавица, но определено не ги разбиха.

Последна промяна от Bourgas на 01 фев 2012 16:25, променено общо 1 път.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Гледах само първото полувреме, нямаше нито един бултрас на стадиона, с изключение на журналиста, писал тази статияБяха и двата отбора слаби първото полувреме, Поморие бяха по-слабите обаче. Имаше отменен гол за Ботев, заради засада. Това все пак са момчета на 17-18 години. Второто какво е ставало, вече не знам, но пък "разбиване" ..
Както писах ,първото полувреме сме играли с резервните футболисти + 3-ма човека от основния състав.
Какво ми говориш за бултраси в Поморие при температура - 20 градуса ,работен ден ,в контрола?
Не ставай смешен . Биваше да има повечко от 20-на човека в Пловдив преди 2 месеца от Ваша страна ...
Иначе ти видя преди точно година и 2 месеца как се изсипват 2 000 пловдивчани в твоя роден град.

Ако Ботев играят както днес ( тва мнение, че само 3 основни футболисти са играли е безумно, защото аз лично видях 6 познати физиономии най-малко), та ако играят така, няма да могат да бият Лудогорец, за да се падат с Левски.
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

-
- Контакти:
Оставаше да не "разбием" голобрадата команда на поморийци 

kanar4o написа:Bourgas написа:Гледах само първото полувреме, нямаше нито един бултрас на стадиона, с изключение на журналиста, писал тази статияБяха и двата отбора слаби първото полувреме, Поморие бяха по-слабите обаче. Имаше отменен гол за Ботев, заради засада. Това все пак са момчета на 17-18 години. Второто какво е ставало, вече не знам, но пък "разбиване" ..
Както писах ,първото полувреме сме играли с резервните футболисти + 3-ма човека от основния състав.
Какво ми говориш за бултраси в Поморие при температура - 20 градуса ,работен ден ,в контрола?
Не ставай смешен . Биваше да има повечко от 20-на човека в Пловдив преди 2 месеца от Ваша страна ...
Иначе ти видя преди точно година и 2 месеца как се изсипват 2 000 пловдивчани в твоя роден град.
Пич, как да ти кажа, само ние, които дойдохме бяхме 12 човека + още 3 на вашите трибуни. Имаше и един рейс и още хора, но няма да споря, има снимки. Температурата беше -5, да те светна. И нали няма значение работен ден или контрола. Много сте големи, ама само на приказки. За футболистите, да се занимсля само имената им, че не ви ги знам, да ме извиняваш, Кривия, пича от ЦСКА Светльо, вратарчето ви, Домакинов, Гаджалов и Манчев. Бъркам ли?
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- publicimage
- Контакти:
Re: Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли
Добър резултат, а и отзивите като гледам са добри. Надявам се да изскочи отнякъде видео.
- Raoul_Duke
Поморие са си слабаци. Изпуснахме ги миналата година, щото и ние бяхме зле тогава. Ама сега вече прошка няма да има! Щом с трима титуляри и не са минали центъра ония, значи подготовката върви добре 

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Очакван резултат...
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0