magga написа:Sisi 1914 написа:Levski 1914 написа:Сержиньо Грийн остава
Съпругата на опорния халф на Левски Сержиньо Грийн е на път да се окаже ключовата фигура, която ще накара футболиста да преподпише със „сините". Жената на холандеца не спира да го убеждава колко много й харесва в България и как иска да остане тук още поне година. Грийн най-вероятно ще я послуша и ще поднови договора си с Левски. Още преди няколко седмици той сподели, че у нас му харесва и ако „сините" му предложат добър нов контракт, той почти сигурно ще преподпише. Футболният агент Николай Жейнов е на мнение, че Грийн на 90% остава на „Герена":
„Сержиньо в момента е на почивка в Холандия, връща се в България в началото на януари. Някъде по това време той ще обяви окончателното си решение дали преподпис-ва с Левски. Моето усещане е, че на 90% ще остане. Основната причина е жена му. На нея много й харесва в България и постоянно го навива да останат у нас за повече време. Грийн почти сигурно ще приеме поради тази причина", коментира Николай Жейнов.
Сънародникът на Грийн Дъстли Мюлдер вече официално преподписа с Левски до лятото на 2013 година. Двамата са добри приятели и това също може да наклони везните към оставане на универсалния играч в София.
„Меридиан Мач”
Това с жена му ми звучи като изсмукано от пръстите, ама ще изчакаме и ще видим.
Дано съпругата му да го навие!
Аз си мисля,че отдавна го е навила щом са се оженили![]()
И все пак,ако остане ще е най-много до другата Коледа,а това не е добре пак ще се търсят играчи,не се обиграва отбора,непрекъснато идват и си отиват хора... МъкаАко сега се вземат 3-4 добри играча трябва да ги задържат поне 3-4 години,за да се постигне класа и постоянство,а това ще стане ако руснаци,или там които искат налеят пари,за да може да си позволим заплати и да не продаваме играчите си по Турция и Кипър за 100-200 хиляди,че да вържем бюджета...
Аз не мисля, че ако евентуално подпише Серж за една година, ще остане до края на 2012 г.
Струва ми се, че през лятото ще го продадем.