Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот Sisi 1914 » 17 дек 2011 12:22

magga написа:
Sisi 1914 написа:
Levski 1914 написа:Сержиньо Грийн остава

Съпругата на опорния халф на Левски Сержиньо Грийн е на път да се окаже ключовата фигура, която ще накара футболиста да преподпише със „сините". Жената на холандеца не спира да го убеждава колко много й харесва в България и как иска да остане тук още поне година. Грийн най-вероятно ще я послуша и ще поднови договора си с Левски. Още преди няколко седмици той сподели, че у нас му харесва и ако „сините" му предложат добър нов контракт, той почти сигурно ще преподпише. Футболният агент Николай Жейнов е на мнение, че Грийн на 90% остава на „Герена":

„Сержиньо в момента е на почивка в Холандия, връща се в България в началото на януари. Някъде по това време той ще обяви окончателното си решение дали преподпис-ва с Левски. Моето усещане е, че на 90% ще остане. Основната причина е жена му. На нея много й харесва в България и постоянно го навива да останат у нас за повече време. Грийн почти сигурно ще приеме поради тази причина", коментира Николай Жейнов.

Сънародникът на Грийн Дъстли Мюлдер вече официално преподписа с Левски до лятото на 2013 година. Двамата са добри приятели и това също може да наклони везните към оставане на универсалния играч в София.

„Меридиан Мач”

Това с жена му ми звучи като изсмукано от пръстите, ама ще изчакаме и ще видим.

Дано съпругата му да го навие!
:mrgreen:

Аз си мисля,че отдавна го е навила щом са се оженили :lol:

И все пак,ако остане ще е най-много до другата Коледа,а това не е добре пак ще се търсят играчи,не се обиграва отбора,непрекъснато идват и си отиват хора... Мъка :( Ако сега се вземат 3-4 добри играча трябва да ги задържат поне 3-4 години,за да се постигне класа и постоянство,а това ще стане ако руснаци,или там които искат налеят пари,за да може да си позволим заплати и да не продаваме играчите си по Турция и Кипър за 100-200 хиляди,че да вържем бюджета...

Аз не мисля, че ако евентуално подпише Серж за една година, ще остане до края на 2012 г.
Струва ми се, че през лятото ще го продадем.
Левски завинаги в моето сърце![

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 17 дек 2011 12:24

TodorT написа:
blue avalanche написа:
longur написа:Не знам кои ще дойде в Левски но мисля че Огнянов,Балтанов и Акалски трябва да си тръгнат.Първите двама вече нито са толкова млади нито са толкова "надежди" като преди 3-4 години ,докога трябва да се чакат да се развиват и преборят за титуляри,а Акалски е трети избор ,а аз мисля че трети вратар трябва да е някое момче на 16-17 години.

В този ред на мисли,Акалски изобщо не трябваше да го вземаме!Нищо лично срещу момчето и неговите качества!

Имам чувството,
че го взехме, само колкото да не отиде в ЦСКА :roll:

Май точно така се случи!
Киро е най-грешният трансфер, който сме направили!
:cry:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 дек 2011 12:27

Да бе най-лошият трансфер, ами "звездите" Слори, Матондо, Видович... само ще добавя недоразумението Киш, който беше една от причините за отпадането ни от БАТЕ. Дори се съмнявам да си го спомнят хората. Киро не е лош вратар, но обстоятелствата се стекоха така, че стана излишен. Ако отиде в друг отбор (което най-вероятно ще стане) му желая всичко най-добро!
Само Левски!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 17 дек 2011 12:33

siniq_fen написа:Да бе най-лошият трансфер, ами "звездите" Слори, Матондо, Видович... само ще добавя недоразумението Киш, който беше една от причините за отпадането ни от БАТЕ. Дори се съмнявам да си го спомнят хората. Киро не е лош вратар, но обстоятелствата се стекоха така, че стана излишен. Ако отиде в друг отбор (което най-вероятно ще стане) му желая всичко най-добро!

От изброените се съгласявам само за Киш!
8-)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 дек 2011 12:35

Sisi 1914 написа:
siniq_fen написа:Да бе най-лошият трансфер, ами "звездите" Слори, Матондо, Видович... само ще добавя недоразумението Киш, който беше една от причините за отпадането ни от БАТЕ. Дори се съмнявам да си го спомнят хората. Киро не е лош вратар, но обстоятелствата се стекоха така, че стана излишен. Ако отиде в друг отбор (което най-вероятно ще стане) му желая всичко най-добро!

8-)

Чакай да те питам нещо.Като какъв играе Киш?
И не мислиш,че Слори е лош трансфер??ОМГ!!! :o :shock: :?

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 17 дек 2011 12:41

tevez написа:
Sisi 1914 написа:

8-)

Чакай да те питам нещо.Като какъв играе Киш?
И не мислиш,че Слори е лош трансфер??ОМГ!!! :o :shock: :?

Киш е вратар.

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 17 дек 2011 12:52

Кирил Акалски е добър вратар, но е поредния който не издържа на напрежението и показа, че не е за отбор като Левски.Изигра няколко мача миналата есен и след това доколкото си спомням се разболя или се контузи точно преди мача ни с Гент в Белгия и там Митрев направи страхотен мач.После пролетта вече и с Пламен Илиев, Акалски беше излишен вече в Левски.И за Акалски и за Левски най-добре ще е да се разделят през зимата.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 дек 2011 13:35

Христо Стоичков е опитал да уреди трансфер на бразилския нападател на втородивизионния испански отбор Кордоба - Чарлес, в Левски (София), съобщи местният вестник "Кордоба", цитиран от БТА. Стоичков е предложил оферта за 27-годишния бразилец от името на Левски - 350 000 евро за клуба и 400 000 евро на сезон за футболиста.

Предложението на този етап е отхвърлено, тъй като Кордоба разчита на бразилеца да помогне на отбора за спечелване на промоция за елитната Примера Дивисион.

Христо Стоичков е преговарял за играча по време на посещението си в Кордоба в началото на седмицата. Носителят на Златната топка за 1994 година изгледа мача за Купата на Испания между Кордоба и Бетис във вторник, спечелен от Кордоба с 1:0.

Първоначално се появиха информации, че Стоичков гледа няколко играчи на Кордоба, които да предложи на български отбори, но според местната преса целта на посещението на Стоичков е била само една - бразилеца Чарлес Диаш де Оливейра.

Христо Стоичков е бил придружаван от адвокат и представител на Левски, като предложението е било повече от примамливо за играч с изтичащ в края на сезона договор - 350 000 евро трансферна сума за клуба и тригодишен договор за играча в Левски с годишна заплата от 400 000 евро, твърди вестник Кордоба. В предложението е имало и клауза за 20 процента от евентуален бъдещ трансфер на бразилеца. Ръководството на испанския клуб обаче е решило да задържи играча поне до края на сезона, тъй като счита бразилеца за важна част от отбора.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 17 дек 2011 14:40

tevez написа:Христо Стоичков е опитал да уреди трансфер на бразилския нападател на втородивизионния испански отбор Кордоба - Чарлес, в Левски (София), съобщи местният вестник "Кордоба", цитиран от БТА. Стоичков е предложил оферта за 27-годишния бразилец от името на Левски - 350 000 евро за клуба и 400 000 евро на сезон за футболиста.

Предложението на този етап е отхвърлено, тъй като Кордоба разчита на бразилеца да помогне на отбора за спечелване на промоция за елитната Примера Дивисион.

Христо Стоичков е преговарял за играча по време на посещението си в Кордоба в началото на седмицата. Носителят на Златната топка за 1994 година изгледа мача за Купата на Испания между Кордоба и Бетис във вторник, спечелен от Кордоба с 1:0.

Първоначално се появиха информации, че Стоичков гледа няколко играчи на Кордоба, които да предложи на български отбори, но според местната преса целта на посещението на Стоичков е била само една - бразилеца Чарлес Диаш де Оливейра.

Христо Стоичков е бил придружаван от адвокат и представител на Левски, като предложението е било повече от примамливо за играч с изтичащ в края на сезона договор - 350 000 евро трансферна сума за клуба и тригодишен договор за играча в Левски с годишна заплата от 400 000 евро, твърди вестник Кордоба. В предложението е имало и клауза за 20 процента от евентуален бъдещ трансфер на бразилеца. Ръководството на испанския клуб обаче е решило да задържи играча поне до края на сезона, тъй като счита бразилеца за важна част от отбора.

Глупости!
Годишна заплата от 400000 евро.
Спекулации са това!
:shock:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 дек 2011 18:33

Италианският Новара проявява много сериозен интерес към най-големия талант на Левски Жак Коен, научи Livesport.bg. Клубът от Серия „А” след вече няколко месеца талантливия нападател и в най-скоро време подготвя оферта за футболиста.

Коен е роден на 1 май 1994 година и прави фурор в шампионата при юношите. Английските Тотнъм и Ливърпул също се интересуваха от младежа преди време, а през март той бе близо до договор с Бреша.

Новара в момента се подвизава в Серия „А” и се намира на предпоследното място в класирането. Клубът обаче може да се окаже трамплин за Коен и той да направи бляскава кариерата на Апенините.

Валери Божинов започна в Лече, за да играе след това в Ювентус, Фиорентина, Манчестър Сити и Парма. Дано обаче Коен да не постави на първо място силиконките

Върни се в “Архив”