Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2011 16:40

PFC Litex написа:
blue avalanche написа:Само,че Батков трябваше да "коментира" някакво си изказване на Сираков и т.н.И това ли имаше връзка с назначаването на Николай Костов или Диков трябваше да си начеше "антилевскаризмът"?

А кой трябва да коментира призива на Стоилов: "вън некадърниците от Левски"?

ДНЕС и НА ТАЗИ прескоференция ли му беше мястото?Риторичен въпрос.Предполагам,че отговорът ти е:Да!"
ПС.Изказването е на Сираков.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 04 ное 2011 16:42

Успех на новия шеф! Дано получи нужното време да ноложи своите идеи и ЛЕВСКИ да заприлича на ЛЕВСКИ!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Първо впечатление от новия треньор на Левски!

Мнениеот turbogena » 04 ное 2011 16:43

zlatan написа:ако някой само ми отговори защо този човек почва работа от понеделник ще му бъда много благодарен.

Защото още не познава обстановката и момчетата в отбора. При такъв случай няма с какво да помогне за мача с Локото. От понеделник живот и здраве ги захваща и да се надяваме ще видим първата победа с Ники Костов в Стара Загора :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2011 16:45

zlatan написа:ако някой само ми отговори защо този човек почва работа от понеделник ще му бъда много благодарен.

Ами,той самият го обясни!Нали не си мислиш,че за 1(ЕДИН) ден ще може да се запознае с отбора на Левски И на Локо Пд,че и да изработи тактиката за мача?
ПС.Очаквам благодарностите за изчерпателния ми отговор. 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 04 ное 2011 16:47

Avanti_Ragazzi написа:Първоначално мислих, че този Костов ще е поредния параван на Гонзо,но това което видях май-вече ще си променя мнението.За първи път от както Гонзо е шеф в Левски( това значи 2.5 години) видях Гонзо стегнал здраво лайното :mrgreen: извинявам се за израза.Но точно това видях,Гонзо заврян в края на пресконференцията без да се прави на мъж,както се прави по-принцип.Дано само не си повярва пак и да си остане така, както е за момента май.А именно трета глуха.Иначе нищо добро не ни очаква ако Гонзо си повярва пак, че е специалист.То и без тва с Тара никога няма да успее тоя клуб,но поне ''треньорът'' да не се бърка!!!

И Тара комунист мръсен много на сериозно си мислиш и си се взел явно като си мислиш, че без тебе Левски няма да го има доносник такъв!!!Не напротив ще го има винаги Левски и с тебе и без тебе,Левски няма да го има само и единствено ако нас ни няма.Единственото важно и ценно в този клуб е именно НЕГОВАТА ПУБЛИКА,а не неговият президент-доносник-комунист!!!

И Тара знай едно нещо,ти никога няма да имаш едни неща като Мъри и Наско, а именно любовта,доверието и признателността на левскарската публика.Напротив ти винаги ще имаш само омраза,недоверие и презрение към тебе.Когато поне един път чуеш на Герена да се скандира твоето име без допълнението Курво,тогава може и да почувстваш това което чувства синя България към Наско и Мъри.Но споко това никога няма да стане или ко стане ще е в някой друг живот не в този другарю Батков!!!

Левски или Смърт!!!

Браво!!!Споделям напълно твоето мнение.За мен,това е мнението на истинските Левскари,които обичат клуба :!: САМО ЛЕВСКИ

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 04 ное 2011 16:54

Колеги, извинявам се но пак ще Ви попитам:Колеги, имаше лош звук от пресконференцията и не чух въпроса на Сашо Диков към господин Батков вярно ли е, че Левски вече е продаден на......?
Не чух на кой?
Не създавам интриги, а чисто и просто не чух на кого е "продаден" Левски.
Ако някой ми отговори и съвпада с това, което аз съм чул като достоверно, бих се радвал и ще го потвърдя!
Или ми кажете къд бих могъл да видя цялата пресконференция на запис, засега не я намирам никъде.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 ное 2011 16:57

За 45 минути пресконференция останах с добро впечатление за Ники Костов.Човека си каза всичко както си е.Няма овъртане или избягване на въпроси.На въпрос дали веднага е приел поканата за Батков той категорично каза НЕ.Не е като другите треньори,които като ги поканят в Левски подскочат от радост и веднага кажат ДА.Хареса ми,че Ники Костов е помислил,видял е как стоят нещата и дали може да помогне и чак тогава е приел.Няма нищо случайно в действията му.Всичките му са добре премислени.Срока на договора също е добър.Няма да иска дългосрочен договор и да му се плаща голяма неустойка при уволнение.Иска да работи и да помогне,а не да стои на Герена колкото се може повече време и всичко да се върти около него.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 ное 2011 17:00

blue avalanche написа:
PFC Litex написа:
blue avalanche написа:Само,че Батков трябваше да "коментира" някакво си изказване на Сираков и т.н.И това ли имаше връзка с назначаването на Николай Костов или Диков трябваше да си начеше "антилевскаризмът"?

А кой трябва да коментира призива на Стоилов: "вън некадърниците от Левски"?

ДНЕС и НА ТАЗИ прескоференция ли му беше мястото?Риторичен въпрос.Предполагам,че отговорът ти е:Да!"
ПС.Изказването е на Сираков.

Ти специална пресконференция ли искаш да свикат заради това, че някой казал нещо? - риторичен въпрос.
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 ное 2011 17:06

levskarin написа:Колеги, извинявам се но пак ще Ви попитам:Колеги, имаше лош звук от пресконференцията и не чух въпроса на Сашо Диков към господин Батков вярно ли е, че Левски вече е продаден на......?
Не чух на кой?
Не създавам интриги, а чисто и просто не чух на кого е "продаден" Левски.
Ако някой ми отговори и съвпада с това, което аз съм чул като достоверно, бих се радвал и ще го потвърдя!
Или ми кажете къд бих могъл да видя цялата пресконференция на запис, засега не я намирам никъде.

http://www.sportal.bg/video.php?video=40265
В началото.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 04 ное 2011 17:12

Аз искам да изкажа моето впечатление, човека си каза не иска вмешателство, Левски шампион и т.н.ОК , но договора е само за 7 месеца, това за мене е непрофесионално.

Върни се в “Архив”