гражданин от село написа:Old_death написа:А аз мисля,че такава няма да дочакаме.Имам чувството,че когато Титан взимаха ЦСКА са им поставили условието да не ставаме шампиони.Не може за поредна година да сменяме по два пъти на шампионат състава!
Това са ни финансовите възможности(в повечето отбори са и по-зле).А ако искаме постоянен състав трябва да взимаме посредствени футболисти,които никой не ги иска(не че си нямаме такива).
Не съм съгласен с тебе.Никой не казва,че трябва да взимаме посредствени футболисти.Не може да се направи отбор при такава непрекъсната ротация.Не може непрекъснато да продаваш най-добрите си играчи.Говореше се за "надграждане".Този начин на поведение ми говори по скоро за регрес.Дано да не съм прав,но мисля че няма да бъдат привлечени достойни заместници на продадените.Трябваше да се използва късмета,че бяха привлечени без трансферна сума и да се привлекат други нови на точно определени постове за да се вдигне нивото на отбора като цяло.А в момента се разбива това звено,което бе най-силното в отбора.След продажбата на Зику и Нелсън се заговори за такава на Мораеш,а сега и на Спас.Не съм чул да се е намерил десен бег,централен защитник и дефанзивен халф.Това за какво ти говори?Май ще изляза прав,че в сделката е имало кауза,според която не трябва да ставаме шампиони!