Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Old_death » 04 яну 2012 18:08

гражданин от село написа:
Old_death написа:А аз мисля,че такава няма да дочакаме.Имам чувството,че когато Титан взимаха ЦСКА са им поставили условието да не ставаме шампиони.Не може за поредна година да сменяме по два пъти на шампионат състава!

Това са ни финансовите възможности(в повечето отбори са и по-зле).А ако искаме постоянен състав трябва да взимаме посредствени футболисти,които никой не ги иска(не че си нямаме такива :) ).

Не съм съгласен с тебе.Никой не казва,че трябва да взимаме посредствени футболисти.Не може да се направи отбор при такава непрекъсната ротация.Не може непрекъснато да продаваш най-добрите си играчи.Говореше се за "надграждане".Този начин на поведение ми говори по скоро за регрес.Дано да не съм прав,но мисля че няма да бъдат привлечени достойни заместници на продадените.Трябваше да се използва късмета,че бяха привлечени без трансферна сума и да се привлекат други нови на точно определени постове за да се вдигне нивото на отбора като цяло.А в момента се разбива това звено,което бе най-силното в отбора.След продажбата на Зику и Нелсън се заговори за такава на Мораеш,а сега и на Спас.Не съм чул да се е намерил десен бег,централен защитник и дефанзивен халф.Това за какво ти говори?Май ще изляза прав,че в сделката е имало кауза,според която не трябва да ставаме шампиони!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 яну 2012 18:19

Нямаме финанси да ги задържим,а и беше ясно,че идват за трансфер.Постави се на мястото на Зику и дали щеше да откажеш предложението на корейците или ако те искат от Удинезе или друг такъв обор,както се говори за Мораеш.А като сложим и "препълнените" ни стадиони,ходи ги задръж. ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 яну 2012 18:30

гражданин от село написа:Нямаме финанси да ги задържим,а и беше ясно,че идват за трансфер.Постави се на мястото на Зику и дали щеше да откажеш предложението на корейците или ако те искат от Удинезе или друг такъв обор,както се говори за Мораеш.А като сложим и "препълнените" ни стадиони,ходи ги задръж. ;)

Тука си прав,но това не оневинява неадекватните на моменти действия на ръководството ни.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 яну 2012 18:36

Old_death написа:Тука си прав,но това не оневинява неадекватните на моменти действия на ръководството ни.

И ти си прав,ама и ние не сме безгрешни. :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 яну 2012 18:52

Така отбор не се прави.ЦСКА не награжда,а разгражда това което крепеше отбора.Зику,Нелсън,Мораеш,Платини
и Делев са най-силните играчи на ЗСКА.Сега Титан като ги продаде дори и да се вземат нови качествени футболисти каква е гаранцията че ще паснат в отбора като Зику например.Мисля че няма да сте шампиони просто титла не се гони по този начин като продаваш лидерите си.Ако говорим реално за награждане,то това ще направи Лудогорец като запи основните си играчи,освободи твърдите резерви и привлече на тяхно място нови качествени.Така разбирам аз да се прави отбор,а не вска година 11-те играчи титуляри да са различни.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2012 19:33

гражданин от село написа:Нямаме финанси да ги задържим,а и беше ясно,че идват за трансфер.Постави се на мястото на Зику и дали щеше да откажеш предложението на корейците или ако те искат от Удинезе или друг такъв обор,както се говори за Мораеш.А като сложим и "препълнените" ни стадиони,ходи ги задръж. ;)

Всички качествени чужденци при вас засега са с трайност един полусезон.Говоря за ерата Титан.След като не можете да си задържите(или не искате) добрите играчи, за каква шампионска селекция се говори, че и за ШЛ се бленува-на 6 месеца нов отбор, на 8 месеца-нов треньор-това не ми прилича на работа с переспектива.Ако се върнеш 4 месеца назад, ще се сетиш, че и Зику не започна да бележи веднага така, както го правеше в края на полусезона.Сега, като дойде новият месия, веднага ли ще започне да вкарва, като машина?А кой ще му прави играта, ако Платини и Делев бъдат продадени.. за Нелсън е ясно, че си замина.Тошко определено ще бъде наказан..и кой ще този, който ще е основата, за да има надграждане?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 яну 2012 19:47

Parmalat написа:
delqnski47 написа:Корейци се прицелили към Спаско и офертата била ''примамлива''!Вземем ли му 1 млн евро(+ останалите пари от Щеридън,Нелсън и Зику,които хич не са малко),закърпваме бюджета и може да се привлекат много по-качествени футболисти! :)
Надявам се да вземем от Черноморец някой от техните играчи,че там има доста силни!Да не назовавам имена,че много не ги знам!

[offtopic]Мечтите са безплатни[/offtopic]

[offtopic]Нищожна прашинка е мнението ти,когато става въпрос за пари,да знаеш! ;)[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 яну 2012 19:53

Кашчей написа:

Всички качествени чужденци при вас засега са с трайност един полусезон.Говоря за ерата Титан.След като не можете да си задържите(или не искате) добрите играчи, за каква шампионска селекция се говори, че и за ШЛ се бленува-на 6 месеца нов отбор, на 8 месеца-нов треньор-това не ми прилича на работа с переспектива.Ако се върнеш 4 месеца назад, ще се сетиш, че и Зику не започна да бележи веднага така, както го правеше в края на полусезона.Сега, като дойде новият месия, веднага ли ще започне да вкарва, като машина?А кой ще му прави играта, ако Платини и Делев бъдат продадени.. за Нелсън е ясно, че си замина.Тошко определено ще бъде наказан..и кой ще този, който ще е основата, за да има надграждане?

Кой,кой,ще се види кой!
Аз пък мисля,че сега трябва да се продаде и Делев(имаме си Мораеш),защото е ненужен,а и ква игра ''прави'' той само ти си видял явно!Нелсън можеше и да остане,ама е непостоянен!Да се маха и той и с парите от четиримата(Нелсън,Зику ,Делев и Шеридън) с адекватна политика(каквато я нямаме,за съжаление),може да се купят качествени крила и защита!Нападение си имаме(Платини и Мораеш,според мен,са страхотен тандем!Разбира се,ако Платини се оправи,защото гледам пак се е депресирал)!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2012 19:55

delqnski47 написа:
Parmalat написа:
delqnski47 написа:Корейци се прицелили към Спаско и офертата била ''примамлива''!Вземем ли му 1 млн евро(+ останалите пари от Щеридън,Нелсън и Зику,които хич не са малко),закърпваме бюджета и може да се привлекат много по-качествени футболисти! :)
Надявам се да вземем от Черноморец някой от техните играчи,че там има доста силни!Да не назовавам имена,че много не ги знам!

[offtopic]Мечтите са безплатни[/offtopic]

[offtopic]Нищожна прашинка е мнението ти,когато става въпрос за пари,да знаеш! ;)[/offtopic]

За давене, или вземане на пари.. защото нещата са различни.Познавам човек, на когото и бълха не бих продал, ако не е кеш плащането, а иска да го разсрочи 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2012 19:59

delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Кой,кой,ще се види кой!
Аз пък мисля,че сега трябва да се продаде и Делев(имаме си Мораеш),защото е ненужен,а и ква игра ''прави'' той само ти си видял явно!Нелсън можеше и да остане,ама е непостоянен!Да се маха и той и с парите от четиримата(Нелсън,Зику ,Делев и Шеридън) с адекватна политика(каквато я нямаме,за съжаление),може да се купят качествени крила и защита!Нападение си имаме(Платини и Мораеш,според мен,са страхотен тандем!Разбира се,ако Платини се оправи,защото гледам пак се е депресирал)!

Делянски, би ли дал имена, а не общото .."качествени крила и защита"!

Ако ти все още не го усещаш, Мораеш също е пътник и ще е чудо, ако остане в отбора.Не вярвам да е толкова глупав, колкото Делев, а като се има предвид, че е по-добър от него... надали офертите ще са устоими.. особено за Титаните на спортната мисъл.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”