Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2011 22:05

ehh написа:Хубава победа, но накрая остана горчилката. Не може Гонзо отново да не си вземе поука и след мача с Литекс, да обърка и този. Пак страхотно първо полувреме и второ през което не се знаеше, какво точно прави отбора. С това настроение, дето играха през първите 45-минути, се чудя, защо не продължиха и до края на срещата. :| Локото бяха умрели отвсякъде и просто си плачеха да отидат на по-голям резултат.

Ами според мене се опитаха да се направят на нещо като "милост за противника, че е много зле днес" :lol:, но това разбира се в никакъв случай не приляга на отбор като Левски :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2011 22:09

BadBoy написа:Когато футболиста е бърз това не е проблем.
На Дока докато играше в Ловеч и мачовете които съм гледал по телевизията левият крак му служеше за патерица, а си играеше от ляво и имаше един, единствен финт, рязко завива на дясно и търси позиция за стрелба с десния крак.

Фланговите играчи в България нито един от тях не може да центрира топката и не само те, а това се учи още в ДЮШ.

Коментатора на мача каза, че Левски са изпълнили над 50 корнера, а Райков е центрирал общо във всички мачове над 45 пъти, а с глава имате само 1-2 гола, сами си направете изводи що за центрирания са били и това не е само при Левски, а при всички български отбори.

"Когато футболиста е бърз това не е проблем."
Когато защитникът ЗНАЕ,че,РАНО или КЪСНО,крилото ще свърне към центъра и го чака-Е проблем!
"...Райков е центрирал общо във всички мачове над 45 пъти, а с глава имате само 1-2 гола, сами си направете изводи що за центрирания са били и това..."
За центрирания по земя :o и на средна височина :o да си чувал? :?
Или,за теб,центриране е само на главата на нападателя...

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 02 окт 2011 22:11

Хубава победа. С добра игра през първото полувреме. И последвало спокойно второ. Срещу съперник... В един стар виц се коментираше тренировката на националния отбор срещу колчета. Оспорван мач, 3:2 за колчетата. Ако днес играехме срещу колчета нямаше да вкараме втория гол. Извинявам се на привържениците на "Локомотив". А ние да да погледнем трезво над разгрома. Нека си спомним и мача с "Ботев". Не е необходима еуфория.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 окт 2011 22:15

blue avalanche написа:Райков-асистенция към Йовов при първия гол.Трясна гредата за четвъртия гол.
Христов-меко подаване към Йовов,след което падна втория гол.

Да, общо взето двамата към момента са в по добро състояние от Младенов и Калво, но това не променя факта, че немогат да центрират високи топки към Арш, който пък, само такива може да отиграва ...
Нито Райков центрира високо и остро, нито пък Христов го може, за съжеление ...

Ама поне компенсират с комбинативност, бързина и самочувствие, в смисъл, че се опитват често да стрелят.
Ама и двамата общо взето не се връзват със стила на център нападателя ни ...
Или пък, той не се връзва, като цяло със стила на Левски ? ... :roll:
Абе и при двете констатации, това си е много сериозен проблем !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2011 22:18

И как ще ги хваща топките Арш с глава като е по-нисък винаги от защитниците? Да беше по-висок - ок. Нещо почна да не ми харесва Арш на мен...
На него му трябва пространство... ама докато поеме топката, да се врътне и фиуууууу, охлювът избягал.
Дано влезе във форма. За сега все едно Георги Христов гледам.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2011 22:23

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Райков-асистенция към Йовов при първия гол.Трясна гредата за четвъртия гол.
Христов-меко подаване към Йовов,след което падна втория гол.

Да, общо взето двамата към момента са в по добро състояние от Младенов и Калво, но това не променя факта, че немогат да центрират високи топки към Арш, който пък, само такива може да отиграва ... Арш нещо не се вписва в тактика с един чист централен нападател, това е основният проблем според мен :?

Ама поне компенсират с комбинативност, бързина и самочувствие, в смисъл, че се опитват често да стрелят.
Или пък, той не се връзва, като цяло със стила на Левски ? ... :roll: По-скоро той не се връзва със крилата :roll: Аххх защо не е тук Дембеле, с тия пъргави и надъхани крилца...не ми се мисли какъв сезон щяхме да направим.
Факт! Ама така ще е до зимата...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2011 22:25

THE G.A.M.E написа:Да, общо взето двамата към момента са в по добро състояние от Младенов и Калво, но това не променя факта, че немогат да центрират високи топки към Арш, който пък, само такива може да отиграва ...

Или пък, той не се връзва, като цяло със стила на Левски ? ... :roll:

"Ама поне компенсират с комбинативност, бързина и самочувствие, в смисъл, че се опитват често да стрелят."
И с борба в защита!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2011 22:27

metodito написа:И как ще ги хваща топките Арш с глава като е по-нисък винаги от защитниците? Да беше по-висок - ок. Нещо почна да не ми харесва Арш на мен...
На него му трябва пространство... ама докато поеме топката, да се врътне и фиуууууу, охлювът избягал.

Ами,когато нападателят ти е по-нисък от защитниците,се играе НИСКО!Справка Барселона...
Ама за такава игра се искат суперпрецизни пасове в гъстонаселеното нак.поле! :oops: Кой да ги даде?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2011 22:34

blue avalanche написа:
metodito написа:И как ще ги хваща топките Арш с глава като е по-нисък винаги от защитниците? Да беше по-висок - ок. Нещо почна да не ми харесва Арш на мен...

Ами,когато нападателят ти е по-нисък от защитниците,се играе НИСКО!Справка Барселона...
Ама за такава игра се искат суперпрецизни пасове в гъстонаселеното нак.поле! :oops: Кой да ги даде?

Абе то има кой да ги дава. Факт е, че Тасевски доста се помотва, но във всеки мач си дава момчето по 2-3 паса "по конец". Лошото, е че един централен нападател е доста лесна плячка за противниковите бранители. Не визирам Дембеле в случая, тъй като той е леко изключние от правилото :mrgreen: . Идеята ми е, че Арс не е нито толкова бърз, нито супер здрав и мощен за да може да оползотвори този тип пасове. Да не говорим, че докато успеем да стигнем тая фаза на атаката (визирам "бързината" на по-голямата част от атаките ни :mrgreen: ), противникът вече се е прибрал и си е покрил хората/зоните.
[offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2011 22:37

TristaNNN написа:Абе то има кой да ги дава. Факт е, че Тасевски доста се помотва, но във всеки мач си дава момчето по 2-3 паса "по конец". Лошото, е че един централен нападател е доста лесна плячка за противниковите бранители. Не визирам Дембеле в случая, тъй като той е леко изключние от правилото :mrgreen: . Идеята ми е, че Арс не е нито толкова бърз, нито супер здрав и мощен за да може да оползотвори този тип пасове. Да не говорим, че докато успеем да стигнем тая фаза на атаката (визирам "бързината" на по-голямата част от атаките ни :mrgreen: ), противникът вече се е прибрал и си е покрил хората/зоните.

Под прецизни пасове имам предвид-до сантиметър!Асистенциите на Дарко за Дембеле бяха тип "търчи Гара"(2-3 метра напред).При Арш това няма да стане.

Върни се в “Архив”