ЦСКА - Локомотив (Пд) 12.9.11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: ЦСКА - Локомотив (Пд) 12.9.11

Мнениеот pomiqrat » 13 сеп 2011 20:20

Tommi написа:
vaskonti написа:Да, само двама човека бяха в засада... на кантар си е положението, както и да го гледаш. Чудя се поведението на тия двама какво беше в ситуацията - активно ли участваха в атаката или дадоха да се разбере, че няма да участват, съответно засадата каква е - активна или пасивна?

Не участват активно в играта. Нито играят с топката, нито извличат предимство от позицията си зад защитата, нито влияят на противник.

:mrgreen: :mrgreen:

Просто си подскачат в наказателното поле
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 сеп 2011 20:28

Вие си дрънкайте тука,а Литекс са си сметнали вече точките май месец-дори и загуби на Герена и Армията няма да ги спрат!Сини и червени ще губят точки в гостуванията си,а Вечното дерби ще компенсира загубените точки на ловчанлии...Да,вчера имаше една-две спорни ситуации,в Перник на практика липсваха,но ако се вгледате внимателно-вижте как всяко падане на оранжев се свири фаул и там как се свири!Гриша направи стадион,даде пари и ще се пробва трети път!Аз не мисля,че умишлено е сбъркал съдията за дузпата или за отменения гол-просто става бързо и това е...Но пропускате как на друг стадион това е от две години вече традиция-там правилата са други!Замислете се!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 сеп 2011 20:33

Tommi написа:
vaskonti написа:Да, само двама човека бяха в засада... на кантар си е положението, както и да го гледаш. Чудя се поведението на тия двама какво беше в ситуацията - активно ли участваха в атаката или дадоха да се разбере, че няма да участват, съответно засадата каква е - активна или пасивна?

Не участват активно в играта. Нито играят с топката, нито извличат предимство от позицията си зад защитата, нито влияят на противник.

Ок, разбрах какво не правят. А какво правеха, ама ако може да обясниш пак така обстоятелствено?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 сеп 2011 20:39

pomiqrat написа:
:mrgreen: :mrgreen:

Просто си подскачат в наказателното поле

Даже и не подскачат. :lol: :mrgreen: Тези, които подскачат, не са зад защитата при центрирането. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 сеп 2011 20:44

vaskonti написа:
Tommi написа:

Ок, разбрах какво не правят. А какво правеха, ама ако може да обясниш пак така обстоятелствено?

Не знам как да обясня какво са правели. :) Чакаха центрирането и евентуално да отбележат гол, въпреки че бяха зад отбраната.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 сеп 2011 20:47

Tommi написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:Не участват активно в играта. Нито играят с топката, нито извличат предимство от позицията си зад защитата, нито влияят на противник.

Не знам как да обясня какво са правели. :) Чакаха центрирането и евентуално да отбележат гол, въпреки че бяха зад отбраната.

Това подчертаното не е ли дефиниция за активно поведение? Това как се връзва с обяснението, че са в пасивна позиция/засада?
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 сеп 2011 20:48

Синьо сърце написа:Вие си дрънкайте тука,а Литекс са си сметнали вече точките май месец-дори и загуби на Герена и Армията няма да ги спрат!Сини и червени ще губят точки в гостуванията си,а Вечното дерби ще компенсира загубените точки на ловчанлии...Да,вчера имаше една-две спорни ситуации,в Перник на практика липсваха,но ако се вгледате внимателно-вижте как всяко падане на оранжев се свири фаул и там как се свири!Гриша направи стадион,даде пари и ще се пробва трети път!Аз не мисля,че умишлено е сбъркал съдията за дузпата или за отменения гол-просто става бързо и това е...Но пропускате как на друг стадион това е от две години вече традиция-там правилата са други!Замислете се!

Няма да са шампиони отново. ;) Даже си мисля, че е възможно да бъдат изпреварени не само от Левски и ЦСКА, но и от Лудогорец.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 сеп 2011 20:53

vaskonti написа:Това подчертаното не е ли дефиниция за активно поведение? Това как се връзва с обяснението, че са в пасивна позиция/засада?

Не. Да си в зоната, където се развиват действията, не означава непременно, че участваш активно в играта.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 сеп 2011 20:58

Tommi написа:
vaskonti написа:Това подчертаното не е ли дефиниция за активно поведение? Това как се връзва с обяснението, че са в пасивна позиция/засада?

Не. Да си в зоната, където се развиват действията, не означава непременно, че участваш активно в играта.

Е да, ама -
Tommi написа:
Чакаха центрирането и евентуално да отбележат гол, въпреки че бяха зад отбраната.

Както сам казваш, те не "просто си седят там", а дебнат да вкарат и предприемат активни действия това да се случи! :)
Поведението им очевидно е активно през цялото време и съответно влияят на ситуацията, не знам какво има да се обсъжда.
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 сеп 2011 21:10

vaskonti написа:
Tommi написа:

Е да, ама -
Tommi написа:
Чакаха центрирането и евентуално да отбележат гол, въпреки че бяха зад отбраната.

Както сам казваш, те не "просто си седят там", а дебнат да вкарат и предприемат активни действия това да се случи! :)
Поведението им очевидно е активно през цялото време и съответно влияят на ситуацията, не знам какво има да се обсъжда.

В такъв случай никога няма да се отсъжда т. нар. "пасивна засада". :lol: Който не дебне да вкара, ще стои по-назад, за да отбранява собствената си врата, и няма да бъде зад отбраната. :)

Върни се в “Архив”