Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) ЛЕ - Playoff 18.8.11
Най-добрия съперник от 4-те отбора, имаме нашите шансове, както и те 

slomera написа:всичко е алабалистика за пред стяуа.помнете,че цска ще бъде подреден по различен начин в румъния и ще бъде по уверен от мача с локото.а зику,когото съсипахте с критики ще бъде връзката защита-атака и на моменти дори ще руши противниковата игра.
и аз си мисля, че ще е така .. да се надяваме

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- WeAreCSKASofia
- Контакти:
Айде АРМЕЙЦИИИИИИИИИИИИИИИ!!! Напред към победа! 0:2 в Клуж, 3:0 в София, дай боже да се сбъдне прогнозата ми! 

България значи ЦСКА!!!
- mistreated
- Контакти:
pomiqrat написа:Фулъм и Рейнджърс бяха много по-добри варианти и като гледам Локомотив М май беше най-удачния вариант.
Рейнджърс може би да, най-вече заради ужасната им форма и двата червени картона в реванша с Малмьо. Но за Фулъм и Локо не съм съгласен. Да не се потретвам вече за по-слабите английски отбори, но Стоук Сити доказа, че съм бил прав. Локо М със сигурност не е по-слаб отбор от Стяуа, а и първенството им е в разгара си, така че със сигурност ще са по-обиграни от румънците.
Стяуа в момента е една голяма загадка...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Стяуа в момента е доста по слаб отбор от този преди 2 години. В отбора има финансова криза. Тази година обаче фалираха доста отбори в Румъния и Стяуа привлече 5 играча без пари, май единствено плати за нападателя от Уневерситатия - по големия брат Костя. Освен това си мисля че подобно на ЦСКА имат много опит в европейските турнири, правят силни мачове с отбори от големи първенства и не зависимо от формата в която се намират са си доста опасен отбор за ЛЕ.
- mistreated
- Контакти:
PR_CSKA написа:май единствено плати за нападателя от Уневерситатия - по големия брат Костя
За него пишат, че е контузен и най-вероятно няма да играе в първия двубой, но според мен лъжат.
- baerba1995
- Контакти:
Знаете ли колко билета са отпуснати на феновете на ЦСКА за гостуването ни в Клуж? 4ета,4е само Ду4ето се готвел да заведе към 3000 души http://www.sport1.bg/sport1/node/226454 Освен това ще има и фенове организирани от Офанзива, не изклю4вам на ма4а да дойдат също българи,които живеят в Румъния...ерати инвазията ще бъде НАПРЕД АРМЕЙЦИ! 

Томи Скеренвеен ще е съдия на двубоя, честито.

- mistreated
- Контакти:
PFC Litex написа:Томи Скеренвеен ще е съдия на двубоя, честито.
Какъв беше тоя, че ни честитиш?
mistreated написа:PFC Litex написа:Томи Скеренвеен ще е съдия на двубоя, честито.
Какъв беше тоя, че ни честитиш?
СКАНДАЛЕН СЪДИЯ ПОРЯЗАЛ ЛИТЕКС СВИРИ НА ЦСКА СЪС СТЯУА
Норвежецът Томи Скервен ръководи първия двубой на “червените” в Румъния
Норвежкият съдия Томи Скервен ще ръководи първия мач на ЦСКА срещу Стяуа в Румъния, съобщи официалният сайт на УЕФА. Двубоят от плейофите на Лига Европа е на 18 август в Клуж на стадион “Д-р Константин Радулеску” от 20:30 часа българско време. Реферът само преди няколко седмици ръководи мач на друг български отбор – Литекс. Норвежецът ръководи първия двубой на “оранжевите” срещу Висла Краков от Третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Домакините от Ловеч загубиха с 1:2, а в края на двубоя арбитърът скандално отмени гол на Селио Кодо за 2:2, след като маркира нарушение в атака на нападателя.
Томи Скервен е роден на 25 юли 1967 година, съдия е от 1984-а, а е част от международната ранглиста от 2001 година. Реферът работи в общината в Лейкангер. Норвежецът Скервен е ръководил и друг мач на Литекс – през лятото на 2009 година, при победата с 1:0 като гост на БАТЕ Борисов в предварителните кръгове на Лига Европа. На реванша обаче “оранжевите” бяха разбити и отпаднаха от турнира.
Ето я и статията: http://www.blitz.bg/sport/article/101232
catch me ... if you can !