Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Barca Fan
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид (Финал за Суперкупата на Испания)

Мнениеот Barca Fan » 18 авг 2011 00:53

Никаква засада няма, а ида има - не може да се оправдаваме с тва .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 авг 2011 00:54

RobiVanPersie написа:Всичките линове,който ми пратихте ми искаха програма да сваля и аз тръгвам да я свалям и ми се появява съобщемие от антивирусната.че има троянски конник :cry: :cry: Добре,че имам антивирусна....този мач не ми е писано да го гледам :(

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sports От тук избери някой линк. Там, където пише Others не трябват програми. :arrow:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 18 авг 2011 00:54

Уникален мач най - якото класико : ) смисъл такъв , този път Реал играят мн добре без грубости : ) страхотно шоу се получава : )
Фокс кво ще кажеш за моя човек Пике 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 авг 2011 00:54

GNRforever написа:дайте да видим тази засада бе ОМГ :shock:

По-добре е да спориш с радио :lol: :lol: :lol: Остави ги да се надъхват и да си вярват самички :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 авг 2011 00:54

megan fox написа:След първите 7-8 минути на мача, когато бяхме трагични и не можехме да си подадем 2 точни паса последователно..., след това скрихме топката на Реал и на терена имаше само един отбор - Барселона!

Гола на Реал е от чиста засада, само Стиви Уондър не би я видял!

Меси отново показва, че знае кога трябва да се намеси... ;) Отново гол и асистенция за момента.

Тази вечер Барса седи доста по-добре на терена, разликата е осезаема.

Прави ли ви впечатление, че тази вечер Реал не играят така грубо и остро, както в първият мач?! Дано да продължат така, защото се получава истински спектакъл, почти без грубости. Жълтите картони до момента си бяха напълно заслужени, но с изключение на тях мача е много коректен. :)

Чак пък да сте ни скрили топката? Мача всички неутрални фенове казват, че е рановстоен- явно го гледаме от две различни камбанарии, аз би следавло да кажа., че ви мачкаме :lol: Гола на Кристиано е спорен, но по-скоро има засада/....
А в първия мач груби чак да сме били? Тогава ви смачкахме с игра втората част ;)
И пак резултат ана полувремето беше 1:2

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 авг 2011 00:54

GNRforever написа:дайте да видим тази засада бе ОМГ :shock:

Ми по стрийма, който аз гледам (Veetle) пуснаха 5 повторения до момента и ясно си се вижда от всички камери. Като се появи видео с головете ще видиш ситуацията. :)

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
Barca Fan
Контакти:

Мнениеот Barca Fan » 18 авг 2011 00:55

Middlesbrough написа:Уникален мач най - якото класико : ) смисъл такъв , този път Реал играят мн добре без грубости : ) страхотно шоу се получава : )
Фокс кво ще кажеш за моя човек Пике 8-)

Абсолютно, Реал показаха че могат да играят футбол срещу Барселона :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 авг 2011 00:56

MORSKI написа:
megan fox написа:След първите 7-8 минути на мача, когато бяхме трагични и не можехме да си подадем 2 точни паса последователно..., след това скрихме топката на Реал и на терена имаше само един отбор - Барселона!

Гола на Реал е от чиста засада, само Стиви Уондър не би я видял!

Меси отново показва, че знае кога трябва да се намеси... ;) Отново гол и асистенция за момента.

Тази вечер Барса седи доста по-добре на терена, разликата е осезаема.

Прави ли ви впечатление, че тази вечер Реал не играят така грубо и остро, както в първият мач?! Дано да продължат така, защото се получава истински спектакъл, почти без грубости. Жълтите картони до момента си бяха напълно заслужени, но с изключение на тях мача е много коректен. :)

Чак пък да сте ни скрили топката? Мача всички неутрални фенове казват, че е рановстоен- явно го гледаме от две различни камбанарии, аз би следавло да кажа., че ви мачкаме :lol: Гола на Кристиано е спорен, но по-скоро има засада/....
А в първия мач груби чак да сме били? Тогава ви смачкахме с игра втората част ;)
И пак резултат ана полувремето беше 1:2

Определено първият мач ни надиграхте - това не го отричам и няколко пъти казах, че тогава ни изпуснахте. Но тази вечер Барса е по-добра от Реал. ;)

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 18 авг 2011 00:56

Най-добрите 2 отбора в целия свят. Спор няма, наистина невероятен футбол, всяко докосване е просто наслада за окото, петата на Пике, дрибълът на Роналдо, пасовете на Меси и Шави ... просто съм без думи ! Искам още голове, като разбира се, повечето да са във вратата на Касияс, когото уважавам уникално много, и ако не беше той, сега резултата щеше да е ако не 3:1 , то дори 4:1 !
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 авг 2011 00:56

Чиииииииииииста засада!!!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Архив”