Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Барселона - Реал Мадрид (Финал за Суперкупата на Испания)
Никаква засада няма, а ида има - не може да се оправдаваме с тва .
RobiVanPersie написа:Всичките линове,който ми пратихте ми искаха програма да сваля и аз тръгвам да я свалям и ми се появява съобщемие от антивирусната.че има троянски конник![]()
Добре,че имам антивирусна....този мач не ми е писано да го гледам
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sports От тук избери някой линк. Там, където пише Others не трябват програми.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Middlesbrough
- Контакти:
Уникален мач най - якото класико : ) смисъл такъв , този път Реал играят мн добре без грубости : ) страхотно шоу се получава : )
Фокс кво ще кажеш за моя човек Пике

Офтопик:
GNRforever написа:дайте да видим тази засада бе ОМГ
По-добре е да спориш с радио
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
megan fox написа:След първите 7-8 минути на мача, когато бяхме трагични и не можехме да си подадем 2 точни паса последователно..., след това скрихме топката на Реал и на терена имаше само един отбор - Барселона!
Гола на Реал е от чиста засада, само Стиви Уондър не би я видял!
Меси отново показва, че знае кога трябва да се намеси...Отново гол и асистенция за момента.
Тази вечер Барса седи доста по-добре на терена, разликата е осезаема.
Прави ли ви впечатление, че тази вечер Реал не играят така грубо и остро, както в първият мач?! Дано да продължат така, защото се получава истински спектакъл, почти без грубости. Жълтите картони до момента си бяха напълно заслужени, но с изключение на тях мача е много коректен.
Чак пък да сте ни скрили топката? Мача всички неутрални фенове казват, че е рановстоен- явно го гледаме от две различни камбанарии, аз би следавло да кажа., че ви мачкаме
А в първия мач груби чак да сме били? Тогава ви смачкахме с игра втората част
И пак резултат ана полувремето беше 1:2
GNRforever написа:дайте да видим тази засада бе ОМГ
Ми по стрийма, който аз гледам (Veetle) пуснаха 5 повторения до момента и ясно си се вижда от всички камери. Като се появи видео с головете ще видиш ситуацията.

Barcelona - Mes que un club
Middlesbrough написа:Уникален мач най - якото класико : ) смисъл такъв , този път Реал играят мн добре без грубости : ) страхотно шоу се получава : )
Абсолютно, Реал показаха че могат да играят футбол срещу Барселона
MORSKI написа:megan fox написа:След първите 7-8 минути на мача, когато бяхме трагични и не можехме да си подадем 2 точни паса последователно..., след това скрихме топката на Реал и на терена имаше само един отбор - Барселона!
Гола на Реал е от чиста засада, само Стиви Уондър не би я видял!
Меси отново показва, че знае кога трябва да се намеси...Отново гол и асистенция за момента.
Тази вечер Барса седи доста по-добре на терена, разликата е осезаема.
Прави ли ви впечатление, че тази вечер Реал не играят така грубо и остро, както в първият мач?! Дано да продължат така, защото се получава истински спектакъл, почти без грубости. Жълтите картони до момента си бяха напълно заслужени, но с изключение на тях мача е много коректен.
Чак пък да сте ни скрили топката? Мача всички неутрални фенове казват, че е рановстоен- явно го гледаме от две различни камбанарии, аз би следавло да кажа., че ви мачкамеГола на Кристиано е спорен, но по-скоро има засада/....
А в първия мач груби чак да сме били? Тогава ви смачкахме с игра втората част![]()
И пак резултат ана полувремето беше 1:2
Определено първият мач ни надиграхте - това не го отричам и няколко пъти казах, че тогава ни изпуснахте. Но тази вечер Барса е по-добра от Реал.

Barcelona - Mes que un club
Най-добрите 2 отбора в целия свят. Спор няма, наистина невероятен футбол, всяко докосване е просто наслада за окото, петата на Пике, дрибълът на Роналдо, пасовете на Меси и Шави ... просто съм без думи ! Искам още голове, като разбира се, повечето да са във вратата на Касияс, когото уважавам уникално много, и ако не беше той, сега резултата щеше да е ако не 3:1 , то дори 4:1 !

Чиииииииииииста засада!!!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.