ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Хареса ли ви ЦСКА вчера ?

Анкетата завърши на 03 авг 2011 21:39

Да
23
72%
Не
7
22%
Не мога да преценя
2
6%

Общо гласове: 32

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Хареса ли ви ЦСКА вчера?

Мнениеот percival » 31 юли 2011 12:03

big4eto написа:Моето мнение като фен на загубилите е че ЦСКА играха слабо :!: Дали това се дължи че им е първи официален мач или просто горяха от желание да покажат на феновете си добра игра и да вземат купата незнам , но не ми харесаха и ако не бяха подпиранията от съдята не ми се мисли какво ставаше днес по медиите ;) Неможе шампионите да излязат с 5 момчета от школата и 3-ма дебютанти и да играят като равен с равен ! Дано всеки от тренерите си види грешките и да тръгнат и двата отбора напред ! Лично от мен едно голямо браво на Любо че се осмели да пусне толкова момчета от школата и те се представиха повече от добре !

Първо: Темата е за ЦСКА не за Литекс да ни се обесняваш
Второ : Каде видя тази равностойна игра ?
Трето : С какво съдията помогна ? 100% засада за гола на Литекс и измислена дуспа за нас ( по скоро трябваше фаул на границата и червен картон на футболиста)
Четвърто : Като питат всичките треньори кои ще са титуляри винаги отговарят "Имаме група от 25 футболиста от който 18 ще попаднат в групата за мача ,те всички са титуляри !" или "при нас няма резерви и титуляри"
Пето : Честита купа на всички "червени" фенове.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
WeAreCSKASofia
Контакти:

Мнениеот WeAreCSKASofia » 31 юли 2011 12:09

rbs написа:Отзад сме мн слаби.Ап Попов не става за ЦСКА и може би требва да се потарси вариант с някой като Хаири.Костов е бъдещето ни и требва да играе поне по 30-40 мин .На другите постове сме добре :geek:

Айде сега, Апата ни е виновен.. 1-ви мач на отбора, нормално да има колебливи намеси!!! Относно Костов, 2-мата със Зику снощи направиха едно много добро разиграване, буквално приспаха защитата на Литекс. Костов мина 3-ма, Зику 2-ма. Жалко, че не стана гол при онази ситуация.
България значи ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1

Мнениеот Udoji90 » 31 юли 2011 12:12

[offtopic]А сега гледах и някакви тъпи мнения как голът със Славия на финала за Купата бил нередовен, как Момчил Цветанов бил по-добър от Делев и как само цесекарите пеели песни против Левски в мач, в който "сините" не участват. Нека кажа мнението си и по 3-те въпроса:

1. Голът беше напълно редовен на финала, защото пасът беше към Маркиньос, а не към Делев. След това и Делев игра с топката, но това вече е съвсем отделна фаза от атаката. Онзи ден гледах запис на финала по Ринг БГ и тогава коментаторът специално каза, че са се обадили на Момиров, който е потвърдил - засада НЯМА, тъй като атаката се дели на 2 фази и Делев е в засада при първата, но играе с топката чак при втората.
2. Цветанов срещу Висла за цял мач нямаше нито едно точно центриране (в първия мач с Могрен направи 2 добри асистенции, но щом е толкова добър, нека подава добре и срещу по-силни отбори като Висла). При Делев почти няма центриране, което да не вещае опасност. Плюс това, Цветанов сякаш няма десен крак - всичко прави с левия. Делев си играе перфектно и с двата.
3. На всеки домакински мач на Левски в Лига Европа (понякога и в А група има скандирания от типа: "Какъв е г**ът на маймуната? - Червен!"). Идеята ми е, че и в двете публики има идиоти, които псуват вечния съперник в мач, в който не играят срещу него. Аз за себе си мога да кажа, че никога не съм пял нецензурни неща против Левски, когато съм бил на стадиона. Мнозинсството сини и червени фенове са сдържани - само няколко десетки или стотоци пеят такива песни.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 юли 2011 12:14

Още те държи алкохола :)
Костов влезе на мястото на Зику :)
И още един път честита купа .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 31 юли 2011 12:15

Да! Спас Делев - №1!

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 31 юли 2011 12:15

По-точният въпрос е:
"Хареса ли ви съдията???"

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 31 юли 2011 12:16

[offtopic]
mrazq_4ervenoto написа:с тая калпава защита, ЦСКА ще бъде лесна плячка за Том, Светльо Тодоров, Бог Арш , Св.Иван Цветков и Симеон Велики-Райков :lol:

Видяхме колко лесна плячка бяхме за Том вчера. :lol: Особено Дечев бе лесна плячка, щом се остави да го нокаутнира. :lol:
Светльо Тодоров и Иван Цветков са добри, но с нищо не са по-силни от нашите защитници. Освен това, и двамата вече не са млади и физически отпадат през вторите полувремена. Арш е мнооого далече от Гарата, а и не го превъзнасяй заради гола в четвртък - от тази позиция и аз бих вкарал. Райков може да е талантлив, но Бандата като нищо ще го изяде в пряк сблъсък. Лично мнение - не е нужно да се съгласяваш.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 31 юли 2011 12:18

talpata написа:По-точният въпрос е:
"Хареса ли ви съдията???"

на мен лично - горе-долу :lol: , ако беше отменил гола на Кодо - щеше да ми хареса повече :lol:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 31 юли 2011 12:50

Какво да кажа за снощния мач дали ми хареса ЦСКА от части :) Хареса ми това задържане на топката ми 1-3 и разиграване с всичките футболисти, не само както беше при ерата Любо Пенев, двамата центр. и вратаря,снощи разиграваха 80% от състава.

Не ми хареса как стоим в защита,преди стояхме по добре

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1

Мнениеот Deluxx » 31 юли 2011 12:54

Да сравняваш Цветанов и Делев е безумие :mrgreen:

Върни се в “Архив”