ЛЕВСКИ - Черно Море - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черно Море - 1:0

Мнениеот Tommi » 17 апр 2011 23:03

Иво Иванов сигурно е подготвил тази хореография преди 7-8 месеца и сега дойде времето да я покаже. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 апр 2011 23:04

PFK_Levski написа:
POPCORN написа:Айде честито на левскарите..Лека вечер бягам да спя :lol:

Не бързай толкова ....... мнението ти по назаде дето каза "заради такива тъпанари като теб" на дадения фен на Левски няма да бъде подминато така лесно ! Директно да те банват модераторите ако искат да са стриктни... Не да банват всички нови потребители а ти че имаш няколко хиляди мнения да имаш повече права ! :evil:

Я оставете човека на мира,нещо сте станали много обиждливи като Сульо Петров и Пульо Иванов
Последна промяна от milen.hristov на 17 апр 2011 23:05, променено общо 1 път.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 17 апр 2011 23:05

Аз понеже съм индианец незнам къде е дадената тема , в която трябва да покажа дадения цитат , в който POPCORN обижда човека , но който може и знае да го направи ... нека си получат и те наказанията !

vvessel
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черно Море 17.04.2011 /21:00ч/ А група 22 кръг

Мнениеот vvessel » 17 апр 2011 23:05

В интерес на истината след смените Левски заигра по-добре.На Тасевски му начупиха краката, а и слабо игра и правилно го смениха, както и Видович. После и Кривия беше сменен защото издишаше и Горанов внесе допълнителна острота. Йовов колкото и слабо да игра, пак игра по-добре от Иса. Левски се оказва отново в положение без нападател та Иво трябваше да вкара.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 17 апр 2011 23:06

Акога ще е момента,лятото когато няма мачове ли.Когато се вижда че хората в отбора немогат да го вдигнат защото не стават,как феновете ще го вдигнат,или май ще вдигнат калъфки-те купите са за другите

Аз ти казах и преди, кат не ти харесва си стой в сектор , В , Ц, Ж и Жв..Пък завалиите ще си стоим в Б и ще подкрепяме, както днес ,както и във всички мачове досега...
Ама есента беше щастлив а ?
Ей това е псевдо фен за което говоря..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 апр 2011 23:07

Тука е пълно с анти-левскари...Някои са явни,други-скрити!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

dozo
Контакти:

Мнениеот dozo » 17 апр 2011 23:08

Вижте момчета, има една категория, която се нарича "ДУХ"! Без това не става. Защо ни биха ЦСКА, защото са по-силни ли? - глупости... Защо Миньор измъкнаха точка от нас, защото са равностойни ли? - пак глупости... Левски разполага с най-силните играчи в момента, но просто няма ДУХ! И много често е така с нашите момчета, защо - не знам. Не ги ли нахъсват достатъчно, не ги ли стимулират. Много ли е мек Ясен. Хубаво, пари... Ама не е само до парите - не милееш ли за отбора, нищо не става. Ей го на Радуканов - с гол гъз ги накара да играят на кръв и от дъното на таблицата ни дишат във врата, просто играят с ДУХ, това е. Нито играчите им са по-силни, нито взимат повече пари, доскоро нямаха стадион, голи са като пушки, но имат дух. А ние сме лигльовци, излизаме и се влачиме по терена като умрели - е как да стане?...

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 17 апр 2011 23:09

W84me написа:Тука е пълно с анти-левскари...Някои са явни,други-скрити!

Точно!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 апр 2011 23:09

Остави ги,те съвсем са се филмирали.

Миленчо мерси,че ме защитаваш човек, ама не го прави, че ще те хулят сег тебе!Как може да защитаваш цскари и тн!Евала влизаш отдавна и с тебе никога не съм се карал, защото си се държал коректно!Не си навличай гнева на някой от сините фенове :lol:
Последна промяна от POPCORN на 17 апр 2011 23:10, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 апр 2011 23:09

storm написа:
Акога ще е момента,лятото когато няма мачове ли.Когато се вижда че хората в отбора немогат да го вдигнат защото не стават,как феновете ще го вдигнат,или май ще вдигнат калъфки-те купите са за другите

Аз ти казах и преди, кат не ти харесва си стой в сектор , В , Ц, Ж и Жв..Пък завалиите ще си стоим в Б и ще подкрепяме, както днес ,както и във всички мачове досега...
Ама есента беше щастлив а ?
Ей това е псевдо фен за което говоря..

По скоро лятото,от мачовете в групите не съм,моя критерий е Левски на Стоилов и Сираков,на Василев и Желязков преди това.Мен не ме устройва последно ии предпоследно място в ЛЕ а продължаване на пролет възможно най-напред.Не ми отговори кога е време да се стачкува лятототли.

Върни се в “Архив”