ЛЕВСКИ - Черно Море - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ - Черно Море - 1:0
Иво Иванов сигурно е подготвил тази хореография преди 7-8 месеца и сега дойде времето да я покаже.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- milen.hristov
- Контакти:
PFK_Levski написа:POPCORN написа:Айде честито на левскарите..Лека вечер бягам да спя
Не бързай толкова ....... мнението ти по назаде дето каза "заради такива тъпанари като теб" на дадения фен на Левски няма да бъде подминато така лесно ! Директно да те банват модераторите ако искат да са стриктни... Не да банват всички нови потребители а ти че имаш няколко хиляди мнения да имаш повече права !
Я оставете човека на мира,нещо сте станали много обиждливи като Сульо Петров и Пульо Иванов
Последна промяна от milen.hristov на 17 апр 2011 23:05, променено общо 1 път.
-
PFK_Levski
- Контакти:
Аз понеже съм индианец незнам къде е дадената тема , в която трябва да покажа дадения цитат , в който POPCORN обижда човека , но който може и знае да го направи ... нека си получат и те наказанията !
Re: ЛЕВСКИ - Черно Море 17.04.2011 /21:00ч/ А група 22 кръг
В интерес на истината след смените Левски заигра по-добре.На Тасевски му начупиха краката, а и слабо игра и правилно го смениха, както и Видович. После и Кривия беше сменен защото издишаше и Горанов внесе допълнителна острота. Йовов колкото и слабо да игра, пак игра по-добре от Иса. Левски се оказва отново в положение без нападател та Иво трябваше да вкара.
- storm
- Контакти:
Акога ще е момента,лятото когато няма мачове ли.Когато се вижда че хората в отбора немогат да го вдигнат защото не стават,как феновете ще го вдигнат,или май ще вдигнат калъфки-те купите са за другите
Аз ти казах и преди, кат не ти харесва си стой в сектор , В , Ц, Ж и Жв..Пък завалиите ще си стоим в Б и ще подкрепяме, както днес ,както и във всички мачове досега...
Ама есента беше щастлив а ?
Ей това е псевдо фен за което говоря..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Тука е пълно с анти-левскари...Някои са явни,други-скрити!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Вижте момчета, има една категория, която се нарича "ДУХ"! Без това не става. Защо ни биха ЦСКА, защото са по-силни ли? - глупости... Защо Миньор измъкнаха точка от нас, защото са равностойни ли? - пак глупости... Левски разполага с най-силните играчи в момента, но просто няма ДУХ! И много често е така с нашите момчета, защо - не знам. Не ги ли нахъсват достатъчно, не ги ли стимулират. Много ли е мек Ясен. Хубаво, пари... Ама не е само до парите - не милееш ли за отбора, нищо не става. Ей го на Радуканов - с гол гъз ги накара да играят на кръв и от дъното на таблицата ни дишат във врата, просто играят с ДУХ, това е. Нито играчите им са по-силни, нито взимат повече пари, доскоро нямаха стадион, голи са като пушки, но имат дух. А ние сме лигльовци, излизаме и се влачиме по терена като умрели - е как да стане?...
- BLUE CHAMPIONS
W84me написа:Тука е пълно с анти-левскари...Някои са явни,други-скрити!
Точно!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- POPCORN
- Контакти:
Остави ги,те съвсем са се филмирали.
Миленчо мерси,че ме защитаваш човек, ама не го прави, че ще те хулят сег тебе!Как може да защитаваш цскари и тн!Евала влизаш отдавна и с тебе никога не съм се карал, защото си се държал коректно!Не си навличай гнева на някой от сините фенове
Последна промяна от POPCORN на 17 апр 2011 23:10, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- milen.hristov
- Контакти:
storm написа:Акога ще е момента,лятото когато няма мачове ли.Когато се вижда че хората в отбора немогат да го вдигнат защото не стават,как феновете ще го вдигнат,или май ще вдигнат калъфки-те купите са за другите
Аз ти казах и преди, кат не ти харесва си стой в сектор , В , Ц, Ж и Жв..Пък завалиите ще си стоим в Б и ще подкрепяме, както днес ,както и във всички мачове досега...
Ама есента беше щастлив а ?
Ей това е псевдо фен за което говоря..
По скоро лятото,от мачовете в групите не съм,моя критерий е Левски на Стоилов и Сираков,на Василев и Желязков преди това.Мен не ме устройва последно ии предпоследно място в ЛЕ а продължаване на пролет възможно най-напред.Не ми отговори кога е време да се стачкува лятототли.