Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
POPCORN написа:Avenger написа:POPCORN написа:Оставете ги сините дайте да ви кажа друго!Тоя Коста Янев беше адски слаб хора!Незнам за какво го пускаме него да играе!Той сбърка и при гола!Адски зле е !
Пич няма какво да ни оставяте срам ме е как може да нямаш малко доблест и достойнство(нашите) след като ни смачкахте на нашия терен не селце delux ли кой го написа, защото знаем защо сме там, ама няма да спорим затова. Аз лично очаквах повече гавра и присмех от ваша страна и за по-дълго и си го заслужаваме абсолютно на макс на 100% до другия мач. Писна ми от тия комплексарчета бе навъдили се ся и вярно се 1 играем в ШЛ е голями сте нямам думи, видяхме ви къде сте на мачовете във форума е лесно.....бати радостта, че Цска паднал, а ние като играеме една игра, та мачкаме да ги шием пас след пас направо нямам думи айде стегнете се малко бе!!!!
Нещо не те разбирам!Не всички имаме възжмоност всяка седмиц да пътуваме и да ходиме на мачове!Незнам за каква доблест и достойнстов ми говориш?За мойта доблест или?И аз си признах,че Черно Море са наи надхитрили и са ни били!
blue magic написа:masona84 написа:blue magic написа:Нещо не мога да разбера какви са тези претенции, че Черно море играли защитно! Следващият път моля от Панчарево ЦСКА писмено да заявят как искат да играе отбора срещу тях, щом това е причината да не бият. А теренът е еднакъв и за двата отбора - приспособяването към него е също част от играта.
Така както вие играхте,да ви набутаме 3,и понеже не видяхте как се вкарва К.Стоянов и той ви показа за да е пълна гаврата
Е, веднъж на 25 години и това може да се случи.![]()
Но не коментираме ли втория пореден мач в който оплакванията в червено са "Защо противникът игра защитно срещу нас"!
edmon_dantes написа:1. Нямало червен балон, верно ли? Я виж коментарите преди 2-3 седмици и мача след Черноморец. То не беше Мауриньо, то не беше извънземна игра и чакахте 15 победи. А?
2. Браво да. Браво за мъжката и сърцата игра. А вие като сте мачкали цял мач, къде ви бяха положенията, приятелю? Къде бяха положенията? Имаше ли такива?
Хайде да го даваш по-кротко. Май друг е смешника.
terata написа:Към варненските фенове - кога вашето тимче ще изкорени селските си порядки? Яко блъскане и кюскане, бавене на време, лежане, хвърляне на топки по терените, симулации, терена като картофена нива... ай да вие честита все пак победата. За вас и без тва единствения ви успех в тоя живот е някоя епизодична победа над ЦСКА или Левски.
Нещо не те разбирам!Не всички имаме възжмоност всяка седмиц да пътуваме и да ходиме на мачове!Незнам за каква доблест и достойнстов ми говориш?За мойта доблест или?И аз си признах,че Черно Море са наи надхитрили и са ни били!
Blue_Girl написа:Заслужена победа на моряците!
terata написа:Към варненските фенове - кога вашето тимче ще изкорени селските си порядки? Яко блъскане и кюскане, бавене на време, лежане, хвърляне на топки по терените, симулации, терена като картофена нива... ай да вие честита все пак победата. За вас и без тва единствения ви успех в тоя живот е някоя епизодична победа над ЦСКА или Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта