Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Мнениеот Yoda » 20 мар 2011 17:33

цска ще продължи да гони челната тройка в класиренето : "Махай се, махай се, не те щем" :) :) :) Според мен ще успее да я изгони .......
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 мар 2011 17:33

Според мен днес отбора игра добре, но разберете, че този терен и срещу такъв затворен отбор и Барса трудно ще отбележи! Надиграх ме ги , което е важното! Та те играят с 8 човека на пенала, как да минеш? Важното е да вземем купата и да помогнем на Любо Пенев да стане шампион! Това е!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 20 мар 2011 17:33

POPCORN написа:
Avenger написа:
POPCORN написа:Оставете ги сините дайте да ви кажа друго!Тоя Коста Янев беше адски слаб хора!Незнам за какво го пускаме него да играе!Той сбърка и при гола!Адски зле е !

Пич няма какво да ни оставяте срам ме е как може да нямаш малко доблест и достойнство(нашите) след като ни смачкахте на нашия терен не селце delux ли кой го написа, защото знаем защо сме там, ама няма да спорим затова. Аз лично очаквах повече гавра и присмех от ваша страна и за по-дълго и си го заслужаваме абсолютно на макс на 100% до другия мач. Писна ми от тия комплексарчета бе навъдили се ся и вярно се 1 играем в ШЛ е голями сте нямам думи, видяхме ви къде сте на мачовете във форума е лесно.....бати радостта, че Цска паднал, а ние като играеме една игра, та мачкаме да ги шием пас след пас направо нямам думи айде стегнете се малко бе!!!!

Нещо не те разбирам!Не всички имаме възжмоност всяка седмиц да пътуваме и да ходиме на мачове!Незнам за каква доблест и достойнстов ми говориш?За мойта доблест или?И аз си признах,че Черно Море са наи надхитрили и са ни били!

Не си ме разбрал за сините фенове говоря ;) в скоби съм го написъл от бързината не си видял сигурно
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 20 мар 2011 17:33

blue magic написа:
masona84 написа:
blue magic написа:Нещо не мога да разбера какви са тези претенции, че Черно море играли защитно! Следващият път моля от Панчарево ЦСКА писмено да заявят как искат да играе отбора срещу тях, щом това е причината да не бият. А теренът е еднакъв и за двата отбора - приспособяването към него е също част от играта.

Така както вие играхте,да ви набутаме 3,и понеже не видяхте как се вкарва К.Стоянов и той ви показа за да е пълна гаврата :mrgreen:

Е, веднъж на 25 години и това може да се случи. :lol:
Но не коментираме ли втория пореден мач в който оплакванията в червено са "Защо противникът игра защитно срещу нас"!

Коментираме Черно море - ЦСКА 1:0 (FT),Аз не виждам някой да се оплаква как е играл Черно Море,просто толкова болка таяхте от26 насам,така че е типично за вас да изпълзите от дупчиците си ,но даже не сте ни и интересни

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 20 мар 2011 17:34

Заслужена победа на моряците!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 17:34

edmon_dantes написа:1. Нямало червен балон, верно ли? Я виж коментарите преди 2-3 седмици и мача след Черноморец. То не беше Мауриньо, то не беше извънземна игра и чакахте 15 победи. А?
2. Браво да. Браво за мъжката и сърцата игра. А вие като сте мачкали цял мач, къде ви бяха положенията, приятелю? Къде бяха положенията? Имаше ли такива?
Хайде да го даваш по-кротко. Май друг е смешника.

1.Червен балон би имало, ако треньорите и играчите се изхвърляха. Не ми говори за коментари във форумите. Балоните стават по медиите с любезното участие на играчите и треньорите, даващи интервюта, но при нас нямаше изхвърляния. Балони във форуми не се получават, да ти кажа.

2.Що не кажеш и на нас "браво"? Това, че падаме, значи ли, че не сме играли сърцато???

3.Давам го достатъчно кротко. Някъде да съм те напсувал или заплашил случайно??? Струва ми се, че съм един от най-кротките хора в този форум в момента.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 20 мар 2011 17:35

terata написа:Към варненските фенове - кога вашето тимче ще изкорени селските си порядки? Яко блъскане и кюскане, бавене на време, лежане, хвърляне на топки по терените, симулации, терена като картофена нива... ай да вие честита все пак победата. За вас и без тва единствения ви успех в тоя живот е някоя епизодична победа над ЦСКА или Левски.

Браво на тоя пич ! Един Левскар с главно "Л" а не като вас

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 17:35

Нещо не те разбирам!Не всички имаме възжмоност всяка седмиц да пътуваме и да ходиме на мачове!Незнам за каква доблест и достойнстов ми говориш?За мойта доблест или?И аз си признах,че Черно Море са наи надхитрили и са ни били!

Не си ме разбрал за сините фенове говоря ;) в скоби съм го написъл от бързината не си видял сигурно[/quote]
аа не бе нека всеки си каже мнението.уважавам мнението им!Не виждам само за каква е тая радост?Смисъл надали има голямо значение дали ЦСКА ще са втори или Левски втори?За мене ЦСКА не са ли на първо всичко друго ми е все едно :)Няма лошо нека да се радват и аз съм така като паднат Левски!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 17:36

Blue_Girl написа:Заслужена победа на моряците!
8-)

Сори, ама тук не съм съгласен. Мачът си беше хикс отвсякъде. Ако гледаме само второто полувреме, беше си двойка. Както и да е, тук нещата не опират до това, кой заслужава, а до това, кой е по-ефективен... ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 мар 2011 17:36

terata написа:Към варненските фенове - кога вашето тимче ще изкорени селските си порядки? Яко блъскане и кюскане, бавене на време, лежане, хвърляне на топки по терените, симулации, терена като картофена нива... ай да вие честита все пак победата. За вас и без тва единствения ви успех в тоя живот е някоя епизодична победа над ЦСКА или Левски.

Първият реален коментар на левскар!!!Да не повярваш.. :)
Последна промяна от RedeviL на 20 мар 2011 17:36, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”