ЛЕВСКИ - Черноморец - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черноморец [12.03.2011] (?:?)

Мнениеот plamen_ol » 12 мар 2011 20:57

suni написа:С една идея по-активният Левски с вещата подкрепа на арбитъра Мирянов победи много трудно Черноморец с 1:0 на своя стадион в квартал "Герена".
Гостите от Бургас още първото полувреме показаха, че слуховете за тяхната смърт са силно преувеличени и докато се опомнят от Левски вече бяха създали на два пъти голови положения пред Илиев.
Сле около половин час игра Левски успя да поизрвавни и да се отърси от изненадата, не без подкрепата и на арбитъра, който до края на мача не свири явни нарушения, особено около наказателното поле" на "сините" и всичко, дори и невъзможносото срещу Черноморец.
Остана сериозно съмнение за правилността на решението на арбитъра за изпълнение на корнер, от който дойде и гола на Тасевски през втората част. След прак свободен удар по-скоро се видя изстрел на играч на Левски, отколкото избиване на защитник от Черноморец. Отделно то това, Тасевски бе в положение на засада, тъй като Даниел Димов отклони топката към него с глава.
След гола домакините преминаха към опълчение. Отново орибтърът не отсъди нито едно нарушение и "сините" удържаха" резултата и трите точки.
На полувремето емблематичният играч на Левски Александър Александров-Кривишя призна, че до края дори да не допуснат загуба или равен, то ще ги боли от победата на омразния зе него ЦСКА. Дори в този мач "черната сянка" на армейците витаеше над "Герена".
Според наставника на гостите Антон Велков, отборът е имал страхотна дисциплина и е видял отбор на терена в София.

ПРОСПОРТ ;)

Е няма такава статия :lol: Наркомана сътворил тая помия със сигурност е гледал мача, но дали е разбирал какво се случва, е друг въпрос :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Re: ЛЕВСКИ - Черноморец [12.03.2011] (1:0)

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 мар 2011 21:00

plamen_ol написа:Е няма такава статия :lol: Наркомана сътворил тая помия със сигурност е гледал мача, но дали е разбирал какво се случва, е друг въпрос :lol: :lol: :lol:

Мани, мани ....
То за техния 60 годишен син комплекс няма лечение ... :lol:

Така, че простено да им е ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 12 мар 2011 21:01

Ясене това ли е по-силният Левски? По-силен от кого, Видима?
И от Калиакра другата седмица!
Левски е нула! Да идва Херо, Илиан, Люпко,Вили, но не не и този безработен бояджия!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 12 мар 2011 21:02

Чухте ли Гонзо? Гарата не бил същия и нищо добро не го очаква при подобна игра. Ха ха едва ли не той е виновен за яловото нападение и за всичко останало. Ми какво да кажем за Дани Младенов, той според мен си е същия, не му е паднала формата. Същия инвалид си е и защо един журналист не му зададе въпроса: "Г-н Иванов какво прави номер 17 в Левски и кой подяволите ви излъга да вземете туриста Матондо?" И защо голяма част от играчите да не кажа всичките са попаднали в дълбока дупка? Сигурно проблема е в тях самите а Гонзо и Ясен нямат никаква вина. Жалко за Гонзо имах очаквания към него , но разочарова тотално. И с действия и с празни приказки.

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 12 мар 2011 21:02

гледах положението пак в спортала.няма никъкв а засада,но пък нямаше и корнер преди това

Ало, Христов, махни сините очила, ако обичаш. Засадата е 100-процентова, правилото за корнер говори съвсем друго нещо. Или просто говедото чете правилата, така както дявола Евангелието. Друг в въпросът, че Левски стояха в пъти по-добре на терена.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 12 мар 2011 21:06

delqnski47 написа:
edmon_dantes написа:
delqnski47 написа:Гол от засада,но заслужена победа за ''Левски'',въпреки че двата отбора не са това,което бяха миналия полусезон...

Какъв гол от засада? Изгледай положението и пак говори. Засадата е само в твоята фантазия.

Няма значение дали е било засада или не!Заслужена ви е победата,но сте поотслабнали....

За някои има значение дали е било засада, защото ще излезе, че сме победили с подарък от съдията. Абе тя победата може и да е заслужена, ама такива победи не радват феновете. Дали сме поотслабнали... ние не приличаме на себе си. Направо ми е жал да ги гледам.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 12 мар 2011 21:09

south_division написа:Чухте ли Гонзо? Гарата не бил същия и нищо добро не го очаква при подобна игра. Ха ха едва ли не той е виновен за яловото нападение и за всичко останало. Ми какво да кажем за Дани Младенов, той според мен си е същия, не му е паднала формата. Същия инвалид си е и защо един журналист не му зададе въпроса: "Г-н Иванов какво прави номер 17 в Левски и кой подяволите ви излъга да вземете туриста Матондо?" И защо голяма част от играчите да не кажа всичките са попаднали в дълбока дупка? Сигурно проблема е в тях самите а Гонзо и Ясен нямат никаква вина. Жалко за Гонзо имах очаквания към него , но разочарова тотално. И с действия и с празни приказки.

Не знам кой е турист ма според теб този некадърник Младенов поне тича и се бори за топката, а куция кон Йовов сегашния не предишния чии го диреше цял мач ЦЯЛ мач е провали 100 атаки и положения и всичко пълен бездарник е станал. Бил добре по крилото е какво направи по крилото второто едно голямо нищо ааааа дааааа прати поздрав с невероятния шут на таблото браво, а Сашо седи и търка пейката е голямо браво!!!!!

И не си спомням от кога не сме правили една една една едничка контра както трябва, та то Черноморец направиха по смислени атаки от нас къде бяха глуха защита.....и не говоря само този мач кога 1 контра..........1 поеме топката това към края завъртя се 2 пати от едното до другото крило 4ма отзад седят и гледат е какво да говорим няма никакво желание и хъс......какво стана не знам............
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 12 мар 2011 21:15

south_division написа:Чухте ли Гонзо? Гарата не бил същия и нищо добро не го очаква при подобна игра. Ха ха едва ли не той е виновен за яловото нападение и за всичко останало. Ми какво да кажем за Дани Младенов, той според мен си е същия, не му е паднала формата. Същия инвалид си е и защо един журналист не му зададе въпроса: "Г-н Иванов какво прави номер 17 в Левски и кой подяволите ви излъга да вземете туриста Матондо?" И защо голяма част от играчите да не кажа всичките са попаднали в дълбока дупка? Сигурно проблема е в тях самите а Гонзо и Ясен нямат никаква вина. Жалко за Гонзо имах очаквания към него , но разочарова тотално. И с действия и с празни приказки.

На мен също ми направи лошо впечатление изказването на Гонзо. Защо винаги критикува Дембеле? Не стига, че Гара донесе толкова победи на Левски с головете си, ами и ще си позволява такова отношение към играча. Къде са другите футболисти? Все Дембеле е виновен. От мач на мач Гонзо все повече ми пада в очите. С подобни изказвания става смешен.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 12 мар 2011 21:18

Сега част от журналистите , ще отидат при Дембеле и ще го питат за изказването на Гонзо и пак интриги които сами си създават!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 мар 2011 21:19

Sword Coast Boys написа:
гледах положението пак в спортала.няма никъкв а засада,но пък нямаше и корнер преди това

Ало, Христов, махни сините очила, ако обичаш. Засадата е 100-процентова, правилото за корнер говори съвсем друго нещо. Или просто говедото чете правилата, така както дявола Евангелието. Друг в въпросът, че Левски стояха в пъти по-добре на терена.

1.Леко с обидите
2.не съм със сини очила,прочети ми другите постове
3.тасевски излиза от задна позиция
4.въобще няма корнер за Левски
5.съвет от мен:друг път не се изказвай неподготвен

Върни се в “Архив”