Мнениеот Angoff » 08 дек 2010 13:57
Това са играчите към които ЦСКА трябва да се стреми да вземе от Черноморец :
Енис Хайри
Георги Терзиев
Орлин Старокин
Тодор Паланков
Рикардо Андре
Георги Андонов
Мартин Тошев
Паскал Борел е на 32г. и е чужденец.Няма как да се разчита на него за дългосрочен план и след половин сезон пак ще трябва да му търсим заместник. Доста е висок , което го прави слабо повратлив и допуска леки голове , нито Мболи нито Борел са класа ... видяхме го всички Мболи,как заради него изгубихме 6 точки , 3 с/у Академик и 3 с/у Бешикташ за какво ни е този алжирец,която цел е да се махне от България и спортно-техническия режим не спазва излиза,че само използва позициите на клуб,като ЦСКА и , когато сгреши не си признае ами се държи надменно и арогатно спрямо факторите в клуба,аз ако бях на мястото на Радуканов да го бях изритал след глупостите в интервюто,които каза !
Тези играчи,трябва да разберат,че никой не е по-голям от клуба никой но за съжаление в ЦСКА всеки си мисли,че е по-голям от клуба !
Привържениците си мислят,че са нещо повече от самия клуб.
Собствениците гледат на клуба,като на тежко бреме от ден за пладне нито има стратегия нито нищо в дългосрочен план.
Изпълнителния директор е там само за пионка и ако може да прибере някоя комисионна.
Половината легенди на клуба говорят за апокалипсис , че някой от тях и публично се отричат от клуба , който ги е направил нещо в този живот.
Всичко в любимия ни клуб отива по-дяволите а всеки един в йерархията на клуба дърпа чергата , към себе си и има собствена истина за нещата ... никой не се намира за виновен и продължават докато клуба се затрие.
Всичко в този свят е пари и на никой не му пука за ЦСКА дали ще продължи да съществува или не , ако няма келепир няма да се заеме с издръжката на клуба или ако се заема с цел да спечели,то искат го постигнат за 1-2г. а така няма как да стане.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!