Славия-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Re: Агитката на Левски

Мнениеот Sofiaatowern » 07 ное 2010 19:44

Естествено, че не подкрепям такъв вид инициативи. Това трябва да си без грам мозъчен капацитет, та да се радваш на някакво хърбаво курве, което си търси спонсори. Мен по-лошо впечатление ми направи, че при всеки мач в сектор "Б" има по един пребит човек, окървавен, на земята, а ченгетата и онези с жълтите екипи нищо не правят. Сериозно почвам да се замислям дали въобще вече да стъпвам в този сектор и да се пренеса в "А" или "В", мога да платя 5 лв. повече, но ще гледам футбол. Общо взето лумпени, келеши, недоносени сополивчета - всички прилагателни им прилягат на тези от СЗ.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 ное 2010 19:48

Съжалявам,че не отидох на мача...пуу деба и бачкането дееба ! 2 в 1...мач и цици :twisted: Я някой да даде снимки,видео,нещо...а-у :mrgreen:

В определени моменти,"to4nite hora" ша ни закрият ;)
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 ное 2010 19:51

Sofiaatowern написа:Естествено, че не подкрепям такъв вид инициативи. Това трябва да си без грам мозъчен капацитет, та да се радваш на някакво хърбаво курве, което си търси спонсори. Мен по-лошо впечатление ми направи, че при всеки мач в сектор "Б" има по един пребит човек, окървавен, на земята, а ченгетата и онези с жълтите екипи нищо не правят. Сериозно почвам да се замислям дали въобще вече да стъпвам в този сектор и да се пренеса в "А" или "В", мога да платя 5 лв. повече, но ще гледам футбол. Общо взето лумпени, келеши, недоносени сополивчета - всички прилагателни им прилягат на тези от СЗ.

За съжаление,заради тях,онези които са били агиткаджийте,вече не ходят в сектора,а оттам му се губи силата...най-вече в първенството ! Не може четвъртък да се изсипем 22 хил. в неделя - 2 и нещо ! Жалко...много жалко ! Аз съм сигурен,че това е временно,но докато се оправим,ще мине време ;) САМО ЛЕВСКИ :!:
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 07 ное 2010 20:03

ЦСКА-83 написа:Грозна работа.Лошото,че това може да стане и при нас,а всички българи сме си сеирджии.Тва моме ми се вижда след някоя годинка в некой клуб ,под наем
ми при нас вече става веднъж имаше една мара прашката :lol:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 07 ное 2010 20:03

За съжаление,заради тях,онези които са били агиткаджийте,вече не ходят в сектора,а оттам му се губи силата...най-вече в първенството ! Не може четвъртък да се изсипем 22 хил. в неделя - 2 и нещо ! Жалко...много жалко ! Аз съм сигурен,че това е временно,но докато се оправим,ще мине време ;) САМО ЛЕВСКИ :!:

Ще мине... когато всички се обединим и заедно изгоним наркоманите от сектора, другият вариант е паричките от наркотици да им секнат, ама това би станало, ако България беше държава. Засега за съжаление няма светлина в тунела. Пиявиците ще продължават да върлуват и да трошат глави, за сметка на истинските фенове, които са с Левски навсякъде! А ти много интерсно подхвана въпроса, аз ще го оформя по-следния начин - защо на гостуванията на Левски във Варна, Ловеч, Перник, Пловдив и прочее, има повече фенове отколкото на домакинствата в София?!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 07 ное 2010 20:14

Sofiaatowern написа:Ще мине... когато всички се обединим и заедно изгоним наркоманите от сектора, другият вариант е паричките от наркотици да им секнат, ама това би станало, ако България беше държава. Засега за съжаление няма светлина в тунела. Пиявиците ще продължават да върлуват и да трошат глави, за сметка на истинските фенове, които са с Левски навсякъде! А ти много интерсно подхвана въпроса, аз ще го оформя по-следния начин - защо на гостуванията на Левски във Варна, Ловеч, Перник, Пловдив и прочее, има повече фенове отколкото на домакинствата в София?!

Защото истинските фенове на Левски не са от София, а от всеки град в БГ ! Затова Левски е отбора на народа! :geek:

shammi
Контакти:

Re: Славия-Левски

Мнениеот shammi » 07 ное 2010 20:21

На мен мача от тактическа гледна точка не ми се понрави. Не ми хареса схемата на Левски и играта. Даже накрая взех да се замислям колко ли е коефициента за Х в еврофутбол :!:
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 07 ное 2010 20:29

Вече не се изненадвам от това, че Славия взе точка от нас, защото защитата ни е ахилесова пета.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 ное 2010 20:56

Ами, пореден посредствен мач за нас в първенството !
Отново объркани и безидейни в по голямата част от мача.
Почти никакви голови ситуации ...
По силното полувреме беше първото !
За това ме е яд, че нашите неможаха да си решат нещата още тогава !
Грешките в защита съсипват и малкото хубави неща в нападение !
Вече изтръпвам при всяка загубена топка .... ако ще и да е на корнера на съперника ни !
Паниката и неразборията, когато противника прави контра, е страшна !
Вече незнам какво да си мисля ...
Неможахме да победим една посредствена Славия !
"Белите" иначе, са си добър отбор, но днес играха слабо .... а ние отново не спечелихме !
Незнам , как ще я караме така ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”