Славия-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sofiaatowern
- Контакти:
Re: Агитката на Левски
Естествено, че не подкрепям такъв вид инициативи. Това трябва да си без грам мозъчен капацитет, та да се радваш на някакво хърбаво курве, което си търси спонсори. Мен по-лошо впечатление ми направи, че при всеки мач в сектор "Б" има по един пребит човек, окървавен, на земята, а ченгетата и онези с жълтите екипи нищо не правят. Сериозно почвам да се замислям дали въобще вече да стъпвам в този сектор и да се пренеса в "А" или "В", мога да платя 5 лв. повече, но ще гледам футбол. Общо взето лумпени, келеши, недоносени сополивчета - всички прилагателни им прилягат на тези от СЗ.
- Левски1914
- Контакти:
Грозно , много грозно ...
Съжалявам,че не отидох на мача...пуу деба и бачкането дееба ! 2 в 1...мач и цици
Я някой да даде снимки,видео,нещо...а-у
В определени моменти,"to4nite hora" ша ни закрият

В определени моменти,"to4nite hora" ша ни закрият

Sofiaatowern написа:Естествено, че не подкрепям такъв вид инициативи. Това трябва да си без грам мозъчен капацитет, та да се радваш на някакво хърбаво курве, което си търси спонсори. Мен по-лошо впечатление ми направи, че при всеки мач в сектор "Б" има по един пребит човек, окървавен, на земята, а ченгетата и онези с жълтите екипи нищо не правят. Сериозно почвам да се замислям дали въобще вече да стъпвам в този сектор и да се пренеса в "А" или "В", мога да платя 5 лв. повече, но ще гледам футбол. Общо взето лумпени, келеши, недоносени сополивчета - всички прилагателни им прилягат на тези от СЗ.
За съжаление,заради тях,онези които са били агиткаджийте,вече не ходят в сектора,а оттам му се губи силата...най-вече в първенството ! Не може четвъртък да се изсипем 22 хил. в неделя - 2 и нещо ! Жалко...много жалко ! Аз съм сигурен,че това е временно,но докато се оправим,ще мине време

ми при нас вече става веднъж имаше една мара прашкатаЦСКА-83 написа:Грозна работа.Лошото,че това може да стане и при нас,а всички българи сме си сеирджии.Тва моме ми се вижда след някоя годинка в некой клуб ,под наем

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- Sofiaatowern
- Контакти:
За съжаление,заради тях,онези които са били агиткаджийте,вече не ходят в сектора,а оттам му се губи силата...най-вече в първенството ! Не може четвъртък да се изсипем 22 хил. в неделя - 2 и нещо ! Жалко...много жалко ! Аз съм сигурен,че това е временно,но докато се оправим,ще мине времеСАМО ЛЕВСКИ
Ще мине... когато всички се обединим и заедно изгоним наркоманите от сектора, другият вариант е паричките от наркотици да им секнат, ама това би станало, ако България беше държава. Засега за съжаление няма светлина в тунела. Пиявиците ще продължават да върлуват и да трошат глави, за сметка на истинските фенове, които са с Левски навсякъде! А ти много интерсно подхвана въпроса, аз ще го оформя по-следния начин - защо на гостуванията на Левски във Варна, Ловеч, Перник, Пловдив и прочее, има повече фенове отколкото на домакинствата в София?!
Sofiaatowern написа:Ще мине... когато всички се обединим и заедно изгоним наркоманите от сектора, другият вариант е паричките от наркотици да им секнат, ама това би станало, ако България беше държава. Засега за съжаление няма светлина в тунела. Пиявиците ще продължават да върлуват и да трошат глави, за сметка на истинските фенове, които са с Левски навсякъде! А ти много интерсно подхвана въпроса, аз ще го оформя по-следния начин - защо на гостуванията на Левски във Варна, Ловеч, Перник, Пловдив и прочее, има повече фенове отколкото на домакинствата в София?!
Защото истинските фенове на Левски не са от София, а от всеки град в БГ ! Затова Левски е отбора на народа!

Re: Славия-Левски
На мен мача от тактическа гледна точка не ми се понрави. Не ми хареса схемата на Левски и играта. Даже накрая взех да се замислям колко ли е коефициента за Х в еврофутбол 

Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
-
- Контакти:
Вече не се изненадвам от това, че Славия взе точка от нас, защото защитата ни е ахилесова пета.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
Ами, пореден посредствен мач за нас в първенството !
Отново объркани и безидейни в по голямата част от мача.
Почти никакви голови ситуации ...
По силното полувреме беше първото !
За това ме е яд, че нашите неможаха да си решат нещата още тогава !
Грешките в защита съсипват и малкото хубави неща в нападение !
Вече изтръпвам при всяка загубена топка .... ако ще и да е на корнера на съперника ни !
Паниката и неразборията, когато противника прави контра, е страшна !
Вече незнам какво да си мисля ...
Неможахме да победим една посредствена Славия !
"Белите" иначе, са си добър отбор, но днес играха слабо .... а ние отново не спечелихме !
Незнам , как ще я караме така ....
Отново объркани и безидейни в по голямата част от мача.
Почти никакви голови ситуации ...
По силното полувреме беше първото !
За това ме е яд, че нашите неможаха да си решат нещата още тогава !
Грешките в защита съсипват и малкото хубави неща в нападение !
Вече изтръпвам при всяка загубена топка .... ако ще и да е на корнера на съперника ни !
Паниката и неразборията, когато противника прави контра, е страшна !
Вече незнам какво да си мисля ...
Неможахме да победим една посредствена Славия !
"Белите" иначе, са си добър отбор, но днес играха слабо .... а ние отново не спечелихме !
Незнам , как ще я караме така ....