Куба-България Битка за полуфинал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Куба-България Битка за полуфинал

Мнениеот kartago » 07 окт 2010 02:29

Никой не пише, но е факт! Знаете ли, гадното беше, че "разбиращата" италианска публика беше за Куба! Имах "щастието или нещастието" да бъда в Италия преди 4 години! Днес поддържаха Куба защото под път и над път ги пердашим! Както те ни мразят ( в Италия за тях сме цигани, кучета!) така и аз ги мразя! Нация, която постоянно си върти ....задника! Като темперамент страхотно си приличаме! Но, с една забележка! Тука е бъкано с красиви жени! Който е видял в Италия красиво момиче, нека ми се обади! Просто ни завиждат!!! Големи гадове! Днес цялата зала беше за Куба!!!! При положение, че треньора е италианец, колко наши момчета им доставят радост там всяка седмица, те въпреки всичко бяха за Куба! От днес нататък да видя дали някой "италианец" ще се настани при мене! Аут до дупка! Дейба и жабарите гадни!

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 07 окт 2010 03:06

Защо все нещо не ни достига да играем на финал,да станем световни шампиони?Имам едно свое обяснение,не знам доколко е правилно но ето го и него.Според мен разликата е в това да имаш отличен разпределител,ние имаме много добър а в много редки случаи Жеков става и отличен разпоредител,но в съвременния волейбол разпределителя, отличния е едно много рядко животно.Аз като се замисля в момента отлични са бразилския и Гърбич,особено последния.Кубинския разпределител в никакъв случай не е по добър от Жеков но колко успешни атаки има Симон и колко нашите,колко пъти им подаде Жеков?Не ме разбирайте погрешно че го обвинявам но не може за цял мач да подадеш 10 пъти на центровете за атака,ами че то и Симон да е при нас едва ли ще види топката повече от 6-7 пъти за цял мач.В това според мен е малкото което не ни достига,липсата на разнообразие,липсата на отличен разпределител.Сърбите не са по добри от нас но си имат един Гърбич,който ги бута напред.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 окт 2010 03:39

Жеков е мъж, че въобще игра! Видя ли, че игра с шина около крака :!:
Така, че даде всичко от себе си и има моя поклон!
Истината е, че в момента имаме качествени играчи и отлични младежи, но на едните след известен брой мачове им свършват батериите така да се каже, а другите са твърде зелени за да ги презаредят качествено, ако ме разбирате ;)
Ще мине време и Пенчев и Гоцев и младият разпределител ще станат звезди!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 окт 2010 08:17

tirion написа:Защо все нещо не ни достига да играем на финал,да станем световни шампиони?Имам едно свое обяснение,не знам доколко е правилно но ето го и него.Според мен разликата е в това да имаш отличен разпределител,ние имаме много добър а в много редки случаи Жеков става и отличен разпоредител,но в съвременния волейбол разпределителя, отличния е едно много рядко животно.Аз като се замисля в момента отлични са бразилския и Гърбич,особено последния.Кубинския разпределител в никакъв случай не е по добър от Жеков но колко успешни атаки има Симон и колко нашите,колко пъти им подаде Жеков?Не ме разбирайте погрешно че го обвинявам но не може за цял мач да подадеш 10 пъти на центровете за атака,ами че то и Симон да е при нас едва ли ще види топката повече от 6-7 пъти за цял мач.В това според мен е малкото което не ни достига,липсата на разнообразие,липсата на отличен разпределител.Сърбите не са по добри от нас но си имат един Гърбич,който ги бута напред.

Може само да благодарим на Жеков за неговото мъжество и раздаване вчера. Е да, накрая не издържа физически, но даде всичко от себе си. Нямаме по-добър от него, разберете го най-после. В момента в света има трима наистина класни разпредели - Загумни, Гърбич и Марлон. Загумни и Гърбич са пред отказване! Ако погледнеш статистиката ще видиш, че вчера Куба имаше доста по-добро посрещане от нас, нормално е да има повече атаки през центъра. А и не забравяй колко класен център е Симон!

Изцяло покрепям kartago, жабарите са най-мръсният и долен отбор, заедно с бразилските мангали. Въпреки това ще се радвам Италия да победи на полуфинала, а след това мазно мазно на финала някой измежду Куба и Сърбия да им го тури.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

koi4i

Мнениеот koi4i » 07 окт 2010 08:30

Жалкото е, че Куба имаха 25 грешни сервиса и под 20% посрещане и все пак не успяхме да ги бием. Явно не сме дорасли за нещо повече.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 окт 2010 08:35

koi4i написа:Жалкото е, че Куба имаха 25 грешни сервиса и под 20% посрещане и все пак не успяхме да ги бием. Явно не сме дорасли за нещо повече.

Говориш наизуст, кубинците имаха доста по-добро посрещане от нашето и определено не беше под 20%!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

koi4i

Мнениеот koi4i » 07 окт 2010 08:42

mistreated написа:
koi4i написа:Жалкото е, че Куба имаха 25 грешни сервиса и под 20% посрещане и все пак не успяхме да ги бием. Явно не сме дорасли за нещо повече.

Говориш наизуст, кубинците имаха доста по-добро посрещане от нашето и определено не беше под 20%!

Във всеки един от геймовете гледах посрещането и във всички на куба беше от сорта на 19, 21 в единия дори 9%.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 07 окт 2010 08:44

В тайбрека ако съдията беше отсъдил аута при първата точка, нещата щяха да се развият по съвсем, друг начин.
:evil:
Вече е минало, но все още мисля, че този мач можехме да го спечелим и в 3:1 гейма.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

koi4i

Мнениеот koi4i » 07 окт 2010 08:48

Blue_Girl написа:В тайбрека ако съдията беше отсъдил аута при първата точка, нещата щяха да се развият по съвсем, друг начин.
:evil:
Вече е минало, но все още мисля, че този мач можехме да го спечелим и в 3:1 гейма.

С тази игра на Кубинците, ако Тошко беше вкарал контрата за 24:23 във 2-рия мача си заспиваше 3:0, но уви.

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Мнениеот milenkorak » 07 окт 2010 08:50

Поздравления за нашите, че все пак стигнаха до тук(и това никак не е малко). Мисля, че само с двама класни и резултатни (те направиха повечето точки) играчи в лицето на Матей Казийски и Владо Николов, плюс добър либеро и разпределител, трудно можем да стигнем върха. Вижда се, че останалите имат по скоро спорадични проблясъци, а някои влизат за кратко в игра, колкото да помогнат на противника със своите грешни отигравания. Хубавото е, че младите все пак се потопиха в атмосферата на големия волейбол и надявам се това да им помогне в развитието им.

Върни се в “Архив”