ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Мнениеот Blue_Lion » 16 сеп 2010 13:27

Мноо яка песен ! BTW,Agnostic Front са расисти т.е. числят се към "White power" бандите в щатите :mrgreen:

GARRA GARRA GOOAL :!:
Изображение

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 16 сеп 2010 13:39

http://www.gledaisport.com/v-0/4/178/v-57863.html <--- мачът ще бъде предаван пряко :!:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

agent_C
Контакти:

Мнениеот agent_C » 16 сеп 2010 13:40

Здравейте, имам спешна нужда от вашата помощ!
В момента се намирам в Италия и бих искал да ви питам имате ли представа дали мога да гледам мача Левски - Гент по интернет?
Моля, ако имате информация за сайтове, по които го излъчват, да ми я пратите тук или на лични съобщения! Много съм ви задължен!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 16 сеп 2010 13:42

agent_C написа:Здравейте, имам спешна нужда от вашата помощ!
В момента се намирам в Италия и бих искал да ви питам имате ли представа дали мога да гледам мача Левски - Гент по интернет?
Моля, ако имате информация за сайтове, по които го излъчват, да ми я пратите тук или на лични съобщения! Много съм ви задължен!

vladitol написа:http://www.gledaisport.com/v-0/4/178/v-57863.html <--- мачът ще бъде предаван пряко :!:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 16 сеп 2010 14:01

THE G.A.M.E написа:На мен ми пари "под лъжичката" още от сега .... незнам, какво ще е, като наближи мача ... :lol:
Хора, имам една молба !

Дайте .... при > ЕВЕНТУАЛЕН < неуспех - да не плюем по отбора ! !
Мисля, че вече всички виждаме, че Левски има страхотен потенциал с този състав !
Просто се иска - време и търпение !
Нека, да го дадем на отбора ... ;)

Съгласна съм с твоята молба.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
ni8
Контакти:

САМО ЛЕВСКИ

Мнениеот ni8 » 16 сеп 2010 14:31

Отново любимият ОТБОР е в групите на уефа, отново Г.Аспарухов ще закипи мощно от синьото море от фенове, там си оставяме сърцата и гърлата. Всички заедно и завинаги http://vbox7.com/play:45dc15fc

Re: САМО ЛЕВСКИ

Мнениеот Даниел Младенов на 16 Сеп 2010 14:24
http://vbox7.com/play:7fd336cf

П.С. Casper Доволни ли сте сега.

САМО СИНИТЕ

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 16 сеп 2010 14:47

Край: Разпродадоха "Герена"!

Истерията за билети за мача Левски - Гент достигна своята кулминация. На практика пропуските вече са изчерпани, научи "Топспорт". Както е известно, "сините" бяха пуснали в продажба 22 000 пропуска, като бяха отпечатани допълнителни бройки за сектор "Г" на стадион "Георги Аспарухов".

С абонаментните карти бройката на "сини" привърженици довечера ще стигне около 25 000 души. Организацията на клуба е допълнително улеснена от факта, че гостите не са заявили претенции за билети на техни привърженици. Така няма да се губят места, които в други ситуации са предназначени за буферни зони, които да отделят гостуващите фенове.

8-)

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 16 сеп 2010 14:54

reddek написа:Край: Разпродадоха "Герена"!

Истерията за билети за мача Левски - Гент достигна своята кулминация. На практика пропуските вече са изчерпани, научи "Топспорт". Както е известно, "сините" бяха пуснали в продажба 22 000 пропуска, като бяха отпечатани допълнителни бройки за сектор "Г" на стадион "Георги Аспарухов".

С абонаментните карти бройката на "сини" привърженици довечера ще стигне около 25 000 души. Организацията на клуба е допълнително улеснена от факта, че гостите не са заявили претенции за билети на техни привърженици. Така няма да се губят места, които в други ситуации са предназначени за буферни зони, които да отделят гостуващите фенове.

8-)

наистина това вярно ли е ? с един приятел, левскар, мислим да тръгнем от пловдив, но дали все още има билети? моля, ако някой има актуална информация да я сподели.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 сеп 2010 15:09

Около стадиона винаги можеш да си намериш билети.Все ще има някой,който ще се е отказал ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Архив”