Групова фаза - Лига Европа//ЖРЕБИЙ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Групова фаза - Лига Европа//ЖРЕБИЙ

Мнениеот UltraBlue » 27 авг 2010 16:03

Дъстли Мюлдер написа:По моите сметки мачовете би трябвало да изглеждат горе-долу така:

Левски - Спортинг 0-2
Спортинг - Левски 3-1
Левски - Лил 1-1
Лил - Левски 1-0
Левски - Гент 2-1
Гент - Левски 3-1

мисля че е реално да вземем 4 точки и трето място в крайното класиране :geek:

Много песимистични сметки, но все пак това долу доре е реалност мисля си. Все пак ако имаме шанс и играем силно, може да надмиинем тези сметки...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 27 авг 2010 16:05

Не се паднахме в лесни групи. Да тази на Левски е в сравително с по-леки съперници, но от къде идват Франция, Португалия и Белгия. Примерно за Белгия там Андерлехт отпадна от Патризан, а сърбите не са супер сила, но продължиха. Лил е в криза има 3 равенства от началото на първенството, за Спортнинг важи същото, които са назад в класирането. Випреки това Лига Европа е едно, местното първенство друго.
Последна промяна от hristov25 на 27 авг 2010 16:12, променено общо 1 път.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 авг 2010 16:05

LaRgO написа:Добър жребий,можеше и по-труден да е.Със Спортинг ще станат хубави мачове.Защо пък да не бием Лил и Гент в София ? Най-важното е,че сме в групите,а оттам нататък каквото стане.Имаме шансове за нещо повече от достойни мачове.Гонзо каза,че ако влязат в групите ще вземат още един играч,е влязоха да видим дали ще вземат.Говори се за Слори,ще видим.

Много ми се иска едно добро дясно крило, от класата на Жо... Дани Младенов и снощи вкара много важен гол, но някак си остава доста пасивен като цяло...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 авг 2010 16:11

UltraBlue написа:
LaRgO написа:Добър жребий,можеше и по-труден да е.Със Спортинг ще станат хубави мачове.Защо пък да не бием Лил и Гент в София ? Най-важното е,че сме в групите,а оттам нататък каквото стане.Имаме шансове за нещо повече от достойни мачове.Гонзо каза,че ако влязат в групите ще вземат още един играч,е влязоха да видим дали ще вземат.Говори се за Слори,ще видим.

Много ми се иска едно добро дясно крило, от класата на Жо... Дани Младенов и снощи вкара много важен гол, но някак си остава доста пасивен като цяло...

Наистина ни трябва добро дясно крило.Младенов може един мач да играе супер и после 3 мача хич да го няма.Затова ни трябва един класен футболист на тази позиция и си мисля,че ще вземат до края на трансферният прозорец.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 27 авг 2010 16:12

Не трябваше да продаваме Зе Соарес...
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 авг 2010 16:14

LaRgO написа:
UltraBlue написа:

Наистина ни трябва добро дясно крило.Младенов може един мач да играе супер и после 3 мача хич да го няма.Затова ни трябва един класен футболист на тази позиция и си мисля,че ще вземат до края на трансферният прозорец.

Би трябвало да вземем Слори. Той ще ни свърши доста добра работа ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 27 авг 2010 16:15

Така , хора по какво разбрахте че групата е преодолима? Имате ли въобще представа какви са Гент , скоро гледали ли сте ги , а някой техен футболист познавате ли? Защото аз не , не знам нищо. Преди Йънг да бие Тотнъм какво щяхте да кажете , сигурно че са слаби и преодолими.
Лил аз ги гледах миналат година в няколко срещи, ами да ви кажа не ми изглеждаха преодолими , по скоро излязоха от група с Валенсия , Дженоа и Славия Прага и после отпаднаха от Ливърпул , като в първия мач ги биха с 1-0. А Спортинг са доста непостоянни, но обикновено се справят с отбори от нашата черга. Мога да кажа че в групата всеки може да вземе точки от всеки , но не съм сигурен за Левски. Ако успеем да излезем от тази група, ще бъде по голям подвиг дори от 1/4 финала и влизането ни в Шампионсак лига.

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 27 авг 2010 16:16

Групата е поносима,но не е лесна,в никакъв случай.
Последна промяна от levskifenka на 27 авг 2010 16:18, променено общо 1 път.

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 27 авг 2010 16:16

maximalniq написа:Не трябваше да продаваме Зе Соарес...

Абсолютно!

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 27 авг 2010 16:16

UltraBlue написа:
Дъстли Мюлдер написа:По моите сметки мачовете би трябвало да изглеждат горе-долу така:

Левски - Спортинг 0-2
Спортинг - Левски 3-1
Левски - Лил 1-1
Лил - Левски 1-0
Левски - Гент 2-1
Гент - Левски 3-1

мисля че е реално да вземем 4 точки и трето място в крайното класиране :geek:

Много песимистични сметки, но все пак това долу доре е реалност мисля си. Все пак ако имаме шанс и играем силно, може да надмиинем тези сметки...

Малко не съм съгласен с тези прогнози :)
1-Спортинг не са силата която бяха преди години;2-С френските отбори всички знаем,какво им се случва,когато попаднат на Левски,Лил си мисля,че ше са поредната жертва;3-Гент са ми малко тъмна Индия,но съм убеден че тук ше ги бием ;)
накратко:
Левски-Спортинг- 1:1
Спортинг-Левски- 2:1
Лил-Левски-0:0
Левски-Лил-2:0
Гент-Левски-0:1
Левски-Гент-3:0
;)

Върни се в “Архив”