Англия - България 03.09.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Съставите за довечера! прогнози

Мнениеот acmilan » 03 сеп 2010 20:23

Dobri написа:
acmilan написа:Неприятно впечатление ми прави,че Чавдар Янков започва отдясно вместо Гошо Пеев,но както и да е,може Пеев да не е в добро състояние.Останалите титуляри са очакваните с оглед повиквателните.Със сигурност е несериозно Миланов да играе отляво,при положение,че Минев е в състава и е чист ляв бек,но както и да е...Не знам Ивелин в какво физическо и емоционално състояние е след трансферната сага,може би Валери Домовчийски или Мицански можеше да започне,но това е решението на Стоилов.Да си пожелаем най-накрая да изживеем отново радост с националния след толкова години и да няма трезвени тази вечер :lol: :)

В много лоша форма е Пеев. Последния кръг изигра цял мач и вкара победния гол за Амкар. Твърдата резева Ч. Янков е с класи над него :evil:

Имах предвид лошо физическо състояние,просто се опитвам да си обясня по някакъв начин това странно решение на треньора.Аз също съм твърдо за Пеев вместо Янков титуляр,колега,не си ме разбрал добре може би ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 03 сеп 2010 20:26

Не от физическото състояние. Ако то беше определящо Янков нямаше да е в националния. Металург не го искат и сега му се търси отбор. :evil:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Англия - България 03.09.2010

Мнениеот niki87 » 03 сеп 2010 20:30

Aйде,тръгваме да гледаме мача.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКОИзображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Премиерът, Вип на мача Англия-България.А Вие?

Мнениеот Гуу » 03 сеп 2010 20:30

Pe60 написа:
И защо да не ходи, какво е направил ?

Ако човек ви чете поствете ще си помисли, че Бойко е генерален директор на БНТ и в същото време държи правата за излъчване на мача Англия-България, но ги е предоставил на ТВ+...

Нали той разпределя всичко в тая държава и със сигурност ще ходи с парите на данъкоплатците там.Много ми беше отвратително да гледам Гоце в Турция на волейбол и Кипър за мача,но дано не видим довечера ББ на Уембли

Тодор Живков разпределяше всичко...
Бойко Борисов е премиер, главен орган на изпълнителната власт, но в никакъв случай не може да се меси в делата на едно БНТ например, което си има легитимно избран ръководен орган, който може да го управлява както намери за добре. Какво очаквате на направи Бойко, да отиде, да тропне по масата и да каже - купувайте веднага телезвионните правата... :lol:

Продължавам да се чудя - ядосвате се защото Бойко ще ходи да гледа мача в Англия или защото мислите, че той е виновен за неизлъчването на срещата ? :roll:

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 03 сеп 2010 20:33

Аз ако бях треньор щях да заложа на
Пламен Илиев
Станислав Манолев
Иво Иванов
Йордан Милиев
Веселин Пенев
Стилиян Петров
Владимир Гаджев
Георги Пеев
Благой Георгиев
Илиян Мицански
Мартин Петров

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 03 сеп 2010 20:36

Пак ли тва ушато недоразумение бе?!

Офффф...аре по-бързо да остарява и да се пенсионира, че да не му гледам гротескните опити да се прави на футболист!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Pe60
Контакти:

Мнениеот Pe60 » 03 сеп 2010 20:40

Продължавам да се чудя - ядосвате се защото Бойко ще ходи да гледа мача в Англия или защото мислите, че той е виновен за неизлъчването на срещата ?

Не е виновен,ама след като повечето българи няма да го гледат да харчи държавни пари да ходи за един мач до Лондон,вместо да ги даде за закупуване на правата.Много си с грешка че Тодор Живков разпределяше всичко тогава

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 03 сеп 2010 20:42

Еееееех, много е прав Б.Б.,има много лош човешки материал в тая държава!

pelev73
Контакти:

Мнениеот pelev73 » 03 сеп 2010 20:42

аз мисля че упреците са основателни,нали правителството отпуска на бнт-80милиона годишно от нашите пари така че може и да каже на новият генерален директор да предават мачя тъй-като интересат ще е огромен нали гонят рейтинг каде им е тогава на бнт интереса ?????????????????????????

Върни се в “Архив”