Трябва да се радваме, че сме направили X с ЮАР ???НКВД- написа:тази вечер сополанковците на половин България няма да спят ..... от мъка, че не паднахме![]()
![]()
Дискусии: ЮАР – България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии: ЮАР – България
Re: Online TV - ЮАР - България - линкове за мача ...
ehh написа:Само се моля през тонколоните на телевизора вувузелите да звучат по-меко, че сега след тоя мач още ми бучат ушите.
Не знам, как се издържа на стадиона.
Колкото до мача - добра проверка. Надявам се да помогнат тези две гостувания за мача с Англия.
Аз на 20-тата минута спрях звука

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- paskaleevich
- Контакти:
Абе 2 мача минаха без Бербатов и никой не се сети да пита дали играеме по-добре без него. Мое мнение е , че не. Вярно, другите играчи бяха респектирани от него , асега играят по- освободено / на теория трябва да е така...
/ , но все пак ми липсват неговите уникални изпълнения. 

Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
paskaleevich написа:Абе 2 мача минаха без Бербатов и никой не се сети да пита дали играеме по-добре без него. Мое мнение е , че не. Вярно, другите играчи бяха респектирани от него , асега играят по- освободено / на теория трябва да е така.../ , но все пак ми липсват неговите уникални изпълнения.
Респект от Бербатов ? Има ли такова понятие ?

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
като гледам на мъри титулярите,ми става ясно защо не се назначава за треньор чужденец
- paskaleevich
- Контакти:
Е защо не ? 

Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
- POPCORN
- Контакти:
paci_paci написа:като гледам на мъри титулярите,ми става ясно защо не се назначава за треньор чужденец
значи на който му трябва отбор или му се търси отбор е в националният

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:С тези повикани играчи хиксът е наистина оптимален резултат![]()
Пак Ники Михайлов извади 4-5 гола , пак никаква халфова линия , напред я Божинката , я Ивелин Попов да избухне веднъж и това е ... Никакъв облик , почерк или стил , нищо такова , Иван Иванов и Пелето поне не бъркаха , но като цяло сме си много много зле , при условие че играхме срещу резервите им . Нищо хубаво не ни чака ако така продължаваме
Точно така.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
От толкова страници огромна част е само плюене , то в темите за Левски и ЦСКА има по малко плюене !
Всеки бил недоволен от нещо си , вратаря , ония в средата и двамата отпред , треньора бил левскар и т.н. С риск да обидя доста хора но за мен това са едни форумни плъхове който сигурно не са стъпвали на с.т. Васил Левски да подкрепят отбора а само намират някакъв кусур да си изливат комплексите !
Жалки сте !
Всеки бил недоволен от нещо си , вратаря , ония в средата и двамата отпред , треньора бил левскар и т.н. С риск да обидя доста хора но за мен това са едни форумни плъхове който сигурно не са стъпвали на с.т. Васил Левски да подкрепят отбора а само намират някакъв кусур да си изливат комплексите !
Жалки сте !
Тъмно червена лампа - втори мач сме без ляв бек ... Нито Ж.Миланов става за този пост , нито В.Минев ... Иван Иванов играе на два поста - и централен защитник и ляв бек , срамота е футболни хора , като Мъри и Наско да се правят , че не го виждат тоя проблем ...