Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Естествено,че избрах "Трябваше да остане",друг е въпроса,че уважавам решението му и оценявам това,което е направил за България.Сигурен съм че има и много други.В 22 ч. ще слушаме Пред банята(най-накрая!)и ще видим какво мисли фенът.
Roger_Federer написа:Естествено,че избрах "Трябваше да остане",друг е въпроса,че уважавам решението му и оценявам това,което е направил за България.Сигурен съм че има и много други.В 22 ч. ще слушаме Пред банята(най-накрая!)и ще видим какво мисли фенът.
А защо избра този отговор?
tprodanov , аз съм ЦСКА р и в мозъка на костите си , но не искам след такова отношение към Бербатов и пропагандата на сините медии той да остава в националния отбор ... Ето и сега в Гонг се говори избирателно за това , което бил казал , а не се вниква в същноста. Няма смисъл да остава ... Мартин и Стилян също - и към тях на моменти го имаше същото отношение , но не с такава пропагандна сила. Снощи играе Лестър и по Ринг има един час студио , в което нито веднъж не бе споменато името на Тунчев. А той макар и контузен продължава да е футболист на този отбор. Няма интервю с него , нищо няма ... Е това е тенденция ... И по този начин медиите ме обиждат и мен , и всички фенове на ЦСКА - а може би това е била целта всъщност ... 

viroglav написа:tprodanov , аз съм ЦСКА р и в мозъка на костите си , но не искам след такова отношение към Бербатов и пропагандата на сините медии той да остава в националния отбор ... Ето и сега в Гонг се говори избирателно за това , което бил казал , а не се вниква в същноста. Няма смисъл да остава ... Мартин и Стилян също - и към тях на моменти го имаше същото отношение , но не с такава пропагандна сила. Снощи играе Лестър и по Ринг има един час студио , в което нито веднъж не бе споменато името на Тунчев. А той макар и контузен продължава да е футболист на този отбор. Няма интервю с него , нищо няма ... Е това е тенденция ... И по този начин медиите ме обиждат и мен , и всички фенове на ЦСКА - а може би това е била целта всъщност ...
Я вио колко хубаво си го написал тоя път. Съгласен съм с голяма част. Само един въпрос имам - напълно сериозен и помисли хубаво, преди да отговориш - наистина ли мислиш, че има сини, червени, бембени и какъвто и да е цвят медии?
-
- Контакти:
tprodanov написа:Тъй като тук се шири едно мнение, че само Левскари са против Бербатов, интересна е анкетата на Гонг по повода -
» Крайно време беше: 45%
» Трябваше да остане: 25%
» Трябваше да изчака евро квалификациите: 23%
» Не ме интересува: 8%
Така, значи, или Левскарите са половин България, или и други го псуват. Та, какво си избирате?
след като на стадиона левскарите са два блока .... "интернет фенове "
\m/
Cukyens написа:Как по-точно си мислите , че футболист , който играе в МЮ не може да бъде полезен за националния отбор ,а футболист играещ за Литекс ще вкара 70 гола ???
С това че ще се опитва да играе, вместо да си чеше ташаците. Освен 45минути срещу Беларус, даже не мога да си спомня последния път когато Бербатов се опита да играе за национала.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
вироглав , а към кой да бъдат отправени най-големите критики , ако не към най-големите звезди - Бербо , Марто и Стенли ? А това за конспирацията няма да го коментирам 

Приятна почивка Бербо и ще те чакаме да ни оправиш !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l9NocbhxSzc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l9NocbhxSzc[/youtube]
;; w.a.s.p написа:tprodanov написа:Тъй като тук се шири едно мнение, че само Левскари са против Бербатов, интересна е анкетата на Гонг по повода -
» Крайно време беше: 45%
» Трябваше да остане: 25%
» Трябваше да изчака евро квалификациите: 23%
» Не ме интересува: 8%
Така, значи, или Левскарите са половин България, или и други го псуват. Та, какво си избирате?
след като на стадиона левскарите са два блока .... "интернет фенове "
Я погледни ей тая статистика http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii=4&jj=1&mm=6, после я сравни с СМС преброяването по Ринг и се върни пак да си говорим кои са повече, и кои са интернет феновете

- Gonzo0009
- Контакти:
Изберете го пак за мъж на годината...Много "достоен" човек е Барби.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore