А да попитам чорбарите ....ами вчера като изгониха Иво Иванов от Берое...какво стана а? Даже и повторение не показаха на ситуацията (много удобно някак
ЛЕВСКИ-МИНЬОР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР
Оня овчар накрая пък и шамар удари на съдията ....думи нямам...това ако стане в Европа тоя няма да играе 5-10 мача...и веднага почнахте БФС синьо и не знам си какво- дузпа си имаше, както вика пича САМА ЛИ ПАДНА бутонката на Антонов???
А да попитам чорбарите ....ами вчера като изгониха Иво Иванов от Берое...какво стана а? Даже и повторение не показаха на ситуацията (много удобно някак
). Ама понеже и те вчера циклеха в Стара Загора и айдееееее Левски пак ги били подпряли.... 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
niki87 написа:POPCORN написа:Ама не пискахте миналата година когато обърнахте Славия с 2 измислени дузпи
ама да сме казали че има дузпа.аз си признавам винаги квото е.факт левски не се виждаха как ще вкарат гол и съдята това чакаше да даде дузпа!
И аз казвам,че нямаше дузпа и че ме е срам от такава победа,просто винаги е смешно когато фенове на Левски и Цска се оплакват от сЪдии,защо това са най-подпираните отбори в България
Браво Ники, евала за коментара. Момчето е левскар, но си признава,че дузпа няма.
Много грозна постъпка на футболистите на Миньор след "дузпата". Вярно беше измислена, в цяла Европа свирят смешни дузпи, вкарват се голове с ръце ама никъде не хващат рефера за врата и да го разнасят по терена. Надявам се БФС да накаже футболистите на Миньор за това и разбира се съдията за слабото съдийство
Последна промяна от Madridist на 07 мар 2010 17:16, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- POPCORN
- Контакти:
Значи сега от всички левскари само един човек имаше смелост да си признае ,че няма дузпа и това е ники87 евала!другите са толкова пристрастни, че може да кажат ,че са направили най-добрия мач от доста време!Смешна работа!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
последно ако някой го настъпят докато атакува и го събуят не е дузпа така ли ?
Просто не се виждаше как сините ще вкарат гол по друг начин....
Много ми е интересно сега дали ще има декларации от синичкото ръководство срещу съдийството, както беше след мача на сините с Ловеч есента...
Каква ще бъде сега оценката на съдията от "новата" и "изключително безцветна и безпристрастна" съдийска комисия
Сините привърженици да не се чудят повече защо всички останали запалянковци мразят тях и смешния им отбор.....
Затова и наесен пак ще има Беверен, Тампере, БАТЭ, Жилина, Дебрецен....
Ето заради това
Да ви е честита победата, господа дузпаджии
Да ви е честита и новата съдийска комисия

Много ми е интересно сега дали ще има декларации от синичкото ръководство срещу съдийството, както беше след мача на сините с Ловеч есента...
Каква ще бъде сега оценката на съдията от "новата" и "изключително безцветна и безпристрастна" съдийска комисия
Сините привърженици да не се чудят повече защо всички останали запалянковци мразят тях и смешния им отбор.....
Ето заради това
Да ви е честита и новата съдийска комисия

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Yasso написа:Просто не се виждаше как сините ще вкарат гол по друг начин....![]()
Много ми е интересно сега дали ще има декларации от синичкото ръководство срещу съдийството, както беше след мача на сините с Ловеч есента...![]()
Каква ще бъде сега оценката на съдията от "новата" и "изключително безцветна и безпристрастна" съдийска комисия![]()
![]()
Сините привърженици да не се чудят повече защо всички останали запалянковци мразят тях и смешния им отбор.....![]()
Ето заради това![]()
Да ви е честита и новата съдийска комисия![]()
Последните в Европа да мълчат!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Защо си измисляте и ни приписвате неказани неща...
Къде прочетохте, че сме играли добре, напротив, всички казахме, че мачът е бил слаб, но победата си е победа, а дузпата чиста...
Вчера ЦСКА и днес Литекс да не би да направиха мачовете на сезона?
Къде прочетохте, че сме играли добре, напротив, всички казахме, че мачът е бил слаб, но победата си е победа, а дузпата чиста...
Вчера ЦСКА и днес Литекс да не би да направиха мачовете на сезона?
- POPCORN
- Контакти:
stg333 написа:последно ако някой го настъпят докато атакува и го събуят не е дузпа така ли ?
за настъване да се дава дузпа е смешна работа
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
marmi52 написа::mrgreen:
Само да отбележа, за да не каже някой, че съм пристрастен :
1. Мач на ЦСКА вчера - червен картон за "Берое" и цяло второ полувреме армейците играят с човек повече !
2. Мач на "Левски" днес - червен картон за "Миньор" още през първото полувреме и дузпа в последните минути на мача за сините !
3. Мач на "Локомотив" Сф днес - дузпа за "Локо" и червен картон за "Своге" (още от съблекалните) в 5-тата минута![]()
Когато фактите говорят и боговете мълчат !
Какво пък видя в червения картон на Миньор (беше втори жълт между другото а не директен червен) Подобно влизане предполагам знаеш как завърши за Рамзи от Арсенал айде не ми говори глупости, крака на Милиев чудо е че остана цял