Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zazy
Контакти:

Re: Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Мнениеот zazy » 18 сеп 2009 00:15

comandosa1 написа:Тая загуба беше заслужена, просто си личи от километър че сме по-слабия отбор, няма какво да се каже. Имахме късмет в защита да пуснем само 1 гол, и нямахме късмет да реализираме 2-те си положения. Като цяло максимума можеше да е 1-1, ама това щеше да е нещо като 18 шестици от тотото :) Няма как просто да се мерим, просто класата е друга, това е.

браво, това е истината-къде сте тръгнали, ако не беше проливния дъжд резултата щеше да е плачевен

Потребителски аватар
Knoppix_
Контакти:

Мнениеот Knoppix_ » 18 сеп 2009 00:17

FC_LEVSKI написа:
Knoppix_ написа:Виж момче не си никой за да ми кажеш какво ще гледам. След това ако си гледал и половината мачове които съм гледал аз ще разбереш защо говоря така. Кое беше добро на този Левски според теб за пореден път малоумните грешки в защита ли ? Смешните отигравания на Бардон? Страха да се стреля от далеч към вратата? Безумно безидейната игра? Скриваноето на Х(п)ичо ?

Я сменяй отбора бе....момчетата играха толкова сърцато но г-н Лайньо Филосовски веднага започва с критиките....ти болен ли си бе момче????
В коя държава живееш бе?Играли сме били лошо,по голяма кретения не можа ли да измислиш?Та това е ВИЛЯРЕАЛ БЕ..НЕЩО ДА ТИ ГОВОРИ ТОВА ИМЕ???

Лйаньо филосовски ще кажеж на баща ти В коя държава живея ли в държавата на абсурда и ще ми кажеш да сменя отбора като станеш на мойте години паляк ясно ли ти е в неделя се надявам да те видя на един стадион и тогава се опитай да ми кажеш тва смешници жалки псевдо форумни фенчета и ме боли ... че някой може да ме банне Като си отвориш очите и се научиш да говориш нормално ела да поспорим Виляреал кои са виляреал 1 полуфинал за ШЛ и кво голям отбор са така ли????
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 18 сеп 2009 00:18

Оф... всички ли ще лицемерничите??? Няма ли поне един да каже нещата такива каквито са? Левски игра добре, докато Виляреал игра ганкиното! Испанците яко ви бяха подценили и през първото полувреме играха с около 10% от възможностите си!!! Видехме какво стана, когато Виляреал все пак решиха да спечелят мача и ви натиснаха яко.... смазаха ви и ви навряха във вашето наказателно поле! Минавахте центъра само когато някой от играчите ви изриташе топката! А и нека не забравяме, че Виляреал не започнаха мача с титулярите си! Я си помислете какво щеше да стане, ако Джузепе Роси и Ибагаса бяха започнали като титуляри??? Не си създавайте погрешни представи за състоянието на отбора ви възоснова на това, че Виляреал нищо не играха! Видяхте и посещаемостта на стадиона... каквото беше отношението на феновете на "жълтата подводница" към мача, такова беше и на играчите им - никакво! Все пак треньора им реши да спечелят и те го постигнаха пестеливо..., все пак Виляреал в неделя имат мач с Атлетик Билбао!

П.П. Псувайте ме колкото си искате, това няма да промени фактите! А те са, че Левски са бездарно слаби в момента, а ако контузията на Дарко Тасевски се окаже сериозна.... не ви виждам на дербито в неделя!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Knoppix_
Контакти:

Мнениеот Knoppix_ » 18 сеп 2009 00:20

Споко бе пич!Ще си докараш некои инфаркт!А за броя на мачовете можем сериозно да поспорим!!![/quote]

Нямам нищо против би ми било приятно да поспорим
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 сеп 2009 00:21

За първи път ще похваля Ратко. Надали някой вярваше,че имаме шанс да победиме,мисля,че правилно играхме затворено. Просто Виляреал е класи над всички отбори с които сме играли след ШЛ и въпреки,че играха с 30-40% от възможностите си,са отбор от твърде висока класа. Друго,което видяхме на мача - нашите могат. Дарко се събуди,Лъчо трябва да е титуляр,Рабех е екстремно рисков играч,Бензукан също трябва да е титуляр. Жо най-после се е възстановил. Доволен съм от дисциплината и грамотността. Просто съперника беше в пъти по-класен.
110 години любов!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 18 сеп 2009 00:22

Lord VOODOO написа:П.П. Псувайте ме колкото си искате, това няма да промени фактите! А те са, че Левски са бездарно слаби в момента, а ако контузията на Дарко Тасевски се окаже сериозна.... не ви виждам на дербито в неделя!

Надпреварвахте се да говорите същите глупости и пролетта. Видя се кой колко струва тогава! Аз пък ни виждам в неделя!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 сеп 2009 00:22

Lord VOODOO написа:Оф... всички ли ще лицемерничите??? Няма ли поне един да каже нещата такива каквито са? Левски игра добре, докато Виляреал игра ганкиното! Испанците яко ви бяха подценили и през първото полувреме играха с около 10% от възможностите си!!! Видехме какво стана, когато Виляреал все пак решиха да спечелят мача и ви натиснаха яко.... смазаха ви и ви навряха във вашето наказателно поле! Минавахте центъра само когато някой от играчите ви изриташе топката! А и нека не забравяме, че Виляреал не започнаха мача с титулярите си! Я си помислете какво щеше да стане, ако Джузепе Роси и Ибагаса бяха започнали като титуляри??? Не си създавайте погрешни представи за състоянието на отбора ви възоснова на това, че Виляреал нищо не играха! Видяхте и посещаемостта на стадиона... каквото беше отношението на феновете на "жълтата подводница" към мача, такова беше и на играчите им - никакво! Все пак треньора им реши да спечелят и те го постигнаха пестеливо..., все пак Виляреал в неделя имат мач с Атлетик Билбао!

П.П. Псувайте ме колкото си искате, това няма да промени фактите! А те са, че Левски са бездарно слаби в момента, а ако контузията на Дарко Тасевски се окаже сериозна.... не ви виждам на дербито в неделя!

Гледай си повторение на мача срещу 10-те туриста от Англия и почивай. Нас не ни мисли. Пак ще ви биеме,по навик.
110 години любов!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 18 сеп 2009 00:23

Сравнително добър мач за Левски. Испанците ни надиграха, но това е нормално. Първото полувреме сотяхме добре на терена и ако Балтанов беше вкарал, можеше мачът да се развие по друг наччин... Но Гошо Петков за пореден път ни е най-добрия играч. Прекалено дефанзивно действахме, нямаше идеи в атака. Вярно, че играеме срещу много класен отбор, но все пак трябваше повече агресия. Радвам се, че Ратко пусна сините юноши и особено Лъчо и Виктор оправдаха доверието като цяло. Двамата трябва да са титуляри. :!: Ники Димитров не игра на висота, никак даже. Лошо, че това е трета поредна загуба в Европа и дано в следвашия мач вземем точка или три. ;) И в неделя да си бием чорбарите, както си е по традиция. :lol:
Изображение

kolovati
Контакти:

Мнениеот kolovati » 18 сеп 2009 00:24

Чорбетата че пукнат от яд че не са ни разгромили.
Доволен сам от играта на отбора. Може би ако имаше кой да пусне Ратко на местата на Бардон и Лъчо Балтанов които каталясаха второто полувреме можеше и да издрапаме един хикс.

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 18 сеп 2009 00:24

Knoppix_ написа:Споко бе пич!Ще си докараш некои инфаркт!А за броя на мачовете можем сериозно да поспорим!!!

Нямам нищо против би ми било приятно да поспорим[/quote]
ОК!От мене бирата а ти приготви мезето ;) И само ЛЕВСКИ :)
Изображение

Върни се в “Архив”