NBA сезон 2021-22
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA сезон 2021-22
Хубав час за гледане но Детройт много слабо, аз ги изоставям при 24 т. преднина за ЛАК на полувремето.
- Drunken_Master
- Контакти:
Лейкърс - Кингс
Дъ Кинг не остарява, бе...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Леброн Джеймс отново пропуска решителен кош от наказателната. За 20 години така и не се научи да вкарва от там. Иначе се вижда от няколко години, че издиша. Лейкърс с тия старци и Ръсел Уестбрик ще са лесни за когото и да е измъжду Голдън Стейт и Финикс в плейофите.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
Дай да стигнем до плейофите първо, че както е тръгнало 
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Логически великан
pill написа:Леброн Джеймс отново пропуска решителен кош от наказателната. За 20 години така и не се научи да вкарва от там. Иначе се вижда от няколко години, че издиша. Лейкърс с тия старци и Ръсел Уестбрик ще са лесни за когото и да е измъжду Голдън Стейт и Финикс в плейофите.
Тоя верно е уникален! Това, че ЛеБрон Джеймс остарява го чуваме от поне 5-6 години. За това време стана два пъти шампион. Той все остарява, остарява... и пак им чупи костите.
Колкото до стрелбата от фаул, критика да чуваме от УЖ ФЕН НА МАЙКЪЛ ДЖОРДЪН, дето и той е един мега резултатен от там, какво да ти кажа...
На всичкото отгоре Джеймс е висок играч, а Майкъл е 2ка...
Общо-взето пълна смехория си ми...
Колкото повече се изказваш, толкова повече доказваш, как абсолютно нищо не разбираш от тази игра...
П.С.
Кажи за кецовете. Кефиш ли се на качеството им?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Колко е по-висок Леброн от Майкъл?
- Drunken_Master
- Контакти:
?!
Buck32 написа:Колко е по-висок Леброн от Майкъл?
Кво значение има? Имаш ли хабер, как се тренира за гард, и как за висок играч? За годините преди 18 говорим... Един център примерно се стреми да играе отдолу с табло, а не да вкарва от тройката. По този начин заебава едно качество, а тренира друго. Компренде?
Затова такива универсални високи играчи са изключителна рядкост.
Последна промяна от Drunken_Master на 27 ное 2021 14:25, променено общо 1 път.
Buck32 написа:Колко е по-висок Леброн от Майкъл?
Въздушният беше 1.98, там другите не ги знам!
Въх, били сме, че и то сериозен съперник. А Финикс яко мачкат, това май 14-та поредна!
Като няма значение защо повдигаш въпроса? Тук нали става въпрос за наказателни? Сигурно и за това ги тренират по различен начин
Иначе последното изречение е вярно, редки са, макар че напоследък мятането на тройки го искат от всички май.
Иначе последното изречение е вярно, редки са, макар че напоследък мятането на тройки го искат от всички май.
- Drunken_Master
- Контакти:
!?
Buck32 написа:Като няма значение защо повдигаш въпроса? Тук нали става въпрос за наказателни? Сигурно и за това ги тренират по различен начин![]()
Ти зацепи ли изобщо нещо от поста ми?