Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот Red_Neck » 09 сеп 2016 15:22

Рок, за момент се постави на мястото на инвеститора (в случая ГГ).
Имаш финансови (кинти) и нефинансови (играчи и прочее) активи.

Ако искаш проектът да е успешен, има ли причина да се ограничиш в използването само на едната група активи?

Това, че ГГ се е юрнал да скача високо още тази година, ме кара да си мисля, че има сериозни планове за ЦСКА.
В противен случай, би запазил голяма част от отбора от миналата година (хем по-малки разходи, хем феновете доволни).

Реално погледнато, миналогодишният отбор колко общо имаше с онзи, който се разтури?

Аз лично давам временен кредит на доверие на човекът, решил все още да ни дава възможност да ходим на Армията.
Към момента, приходите от домакински мачове (бруто) са около 50-60 000 средно на мач .... Хайде, да не витаем в облаците ;)
Прането на пари през футбола поприключи .... Вече са нужни работещи модели, ... не пирамиди.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 09 сеп 2016 15:22

Виж, мога да те разбера макар да смятам мисленето ти за леко закостеняло (с риск да се обидиш). На всеки му трябва различно време да приеме промяната и дотогава му е странно, чувства нещата необичайни. При едни е по-бързо, при други по-бавно. Е, приемам, че е това, а не си от хората, за които щом един футболист играе в отбор А (като се сетя колко играчи в момента играят под наем от Челси в други отбори... много Челсита се навъдиха), той остава техен дори да премине през цялата местна лига. Футболът без трансферите не е футбол - играч може да е лоялен на даден отбор през цялата си кариера, но щом не е, защо ние да приемаме, че той е от този отбор, ако той самия не се чувства част от него? Това е някакъв инат и фиксация върху определени събития. Не разбрах защо твърдиш, че не сме ги селектирали ние, а Стойчовите сме. Ние с теб кога сме правили селекции? :roll: Селекциите ги прави треньора и ръководството. Онова ръководство и треньор е селектирало Стойчовата команда, това ръководство и треньор - тези. Баба Дора ли или кой трябваше да избере тези играчи, за да са селектирани от нас според теб? :)

Ако те смятах за провокатор, щях да те третирам като Дончо, 1982, Синчеца, Емчо (сигурно си мяркал какво е отношението ми към тях). Опитвам се да те разбера чисто човешки, но и ми е ясно, че докато ти приемаш промените в живота си, някои хора се възползват от това и интерпретират нещата по различен начин. Тях не ги интересува какво ще стане после - важното е в момента да се хванат за сламката и да крещят с цяла сила "Разделение, Литекс, ГМО", а това също пречи на останалите да приемат случващото се. Имай си колебанията, но ги приемай по-спокойно и запази своите терзания за себе си, ако не е наистина нужно да направиш друго! Както пише в зоопарка: "Не хранете животните". Нашите ги охранихме и дори вече рядко излизат от клетките си. :mrgreen:
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 09 сеп 2016 15:32

Cheradonna написа:Здравей,искам да се абстрахираш от това,е твоето мнение не ни интересува,но ти си същият като няколкото тролчета тук,не беше ли ти който призоваваше за уважение,а в същото време обиждаже ЦСКА и феновете му в твоите мнения?Така е преценило ръководството,отбора не върви,така е направило,на който не му харесва вади едни пари и издържа отбора и тогава ще решава,сега неможеш..
Сега гледаш отбора си подкрепяш го от трубуната толкова е просто....

Не съм трол и никога не съм бил. В онази тема ти също се включи подобаващо, даже имаше и заплахи към моята личност, ако не се лъжа. Но това са минали работи, аз, ти и други потребители сме били афектирани и сме си позволили да нарушим добрия тон.
Независимо дали ви интересува моето мнение, аз го изразявам, тъй като почива на здравата логика и на фактите. Факт ли е, че 35000 подкрепиха Янев и българските момчета? Факт е. Факт ли е, че за по-малко от 3 месеца нищо не остана от този отбор? Факт е. Факт ли е, че Йорданеску е световнонеизвестен треньор без опит и без успехи? Факт е. Факт ли е, че се привличат предимно футболисти, играли за отбора на Гриша Ганчев? Факт е. Е, не трябва да си голям факир, за да поразсъждаваш и да предвидиш какво ще стане. Давам на Йорданеску максимум до края на полусезона да устиска, след което ще бъде заменен с утвърден треньор (също бивш служител на Ганчев) и когато това стане, ще ви припомня сегашната дискусия. Със здраве!

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 09 сеп 2016 15:38

RockSeeker написа:
nitro77 написа:Дано не съм прав, но мисля, че е назначен умишлено, за да може Гриша Ганчев чрез него да извърши чистката, която е планувана, а после, след два-три незадоволителни мача да бъде освободен и на негово място да дойде Любо Пенев, например.

И аз имам същите съмнения - времето ще покаже. От една страна е удобен параван за чистката - нов треньор, чужденец, не ги иска тези играчи и толкова. От друга страна щеше да е грубо Янев да бъде заменен директно от Л.Пенев или някой друг български кадър, свързан с ЦСКА... Прекалено много пасват случилите се неща, за да са случайни. Как пък за една седмица новият треньор прецени, че тези тримата не могат да му свършат работа...

Освен това с него е преговаряно от месец насам, което показва предварително начертан сценарий. Пак казвам - няма абсолютно никаква логика да се вземат играчи с визитки и съответно да се хвърлят луди пари за заплати, в същото време повечето от тези играчи да са играли за Литекс (тоест свързани с Ганчев), а треньорът да е... как да се изразя по-меко... със съмнителна визитка. :roll:

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 09 сеп 2016 15:46

nitro77 написа:
RockSeeker написа:
nitro77 написа:Дано не съм прав, но мисля, че е назначен умишлено, за да може Гриша Ганчев чрез него да извърши чистката, която е планувана, а после, след два-три незадоволителни мача да бъде освободен и на негово място да дойде Любо Пенев, например.

И аз имам същите съмнения - времето ще покаже. От една страна е удобен параван за чистката - нов треньор, чужденец, не ги иска тези играчи и толкова. От друга страна щеше да е грубо Янев да бъде заменен директно от Л.Пенев или някой друг български кадър, свързан с ЦСКА... Прекалено много пасват случилите се неща, за да са случайни. Как пък за една седмица новият треньор прецени, че тези тримата не могат да му свършат работа...

Освен това с него е преговаряно от месец насам, което показва предварително начертан сценарий. Пак казвам - няма абсолютно никаква логика да се вземат играчи с визитки и съответно да се хвърлят луди пари за заплати, в същото време повечето от тези играчи да са играли за Литекс (тоест свързани с Ганчев), а треньорът да е... как да се изразя по-меко... със съмнителна визитка. :roll:

Името Еди Хауй говори ли ти нещо? Eddie Howe? Знаеш ли на колко години е и т.н? Това, че идва треньор, който не е познат на широката общественост, не значи, че е със съмнителна визитка... Или трябва да бъде 100йчо, Йешич и т.н
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 09 сеп 2016 15:57

nitro77 написа:
Cheradonna написа:Здравей,искам да се абстрахираш от това,е твоето мнение не ни интересува,но ти си същият като няколкото тролчета тук,не беше ли ти който призоваваше за уважение,а в същото време обиждаже ЦСКА и феновете му в твоите мнения?Така е преценило ръководството,отбора не върви,така е направило,на който не му харесва вади едни пари и издържа отбора и тогава ще решава,сега неможеш..

Не съм трол и никога не съм бил. В онази тема ти също се включи подобаващо, даже имаше и заплахи към моята личност, ако не се лъжа. Но това са минали работи, аз, ти и други потребители сме били афектирани и сме си позволили да нарушим добрия тон.
Независимо дали ви интересува моето мнение, аз го изразявам, тъй като почива на здравата логика и на фактите. Факт ли е, че 35000 подкрепиха Янев и българските момчета? Факт е. Факт ли е, че за по-малко от 3 месеца нищо не остана от този отбор? Факт е. Факт ли е, че Йорданеску е световнонеизвестен треньор без опит и без успехи? Факт е. Факт ли е, че се привличат предимно футболисти, играли за отбора на Гриша Ганчев? Факт е. Е, не трябва да си голям факир, за да поразсъждаваш и да предвидиш какво ще стане. Давам на Йорданеску максимум до края на полусезона да устиска, след което ще бъде заменен с утвърден треньор (също бивш служител на Ганчев) и когато това стане, ще ви припомня сегашната дискусия. Със здраве!

Спекулации :!: ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 09 сеп 2016 16:08

nitro77 написа:
RockSeeker написа:

Точно това е хубавото,че са играли заедно,не зависимо за ГГ или някой друг :!: Били са отбор,сработен,знаят какво се иска от тях,10 -ина човека национали,в различните възрастови групи... :!: Същото е горе-долу и за петимата португалци-говорят на един и същ език,от една и съща школа...Това не са случайни неща ,никой не го твърди:idea: :!: Не виждам нищо грубо в това,Любо(даже има рима :lol: ) да замени Янев!Напротив, това беше най-логичният вариант и най-приемлив за нашата публика!Относно треньора-ще изчакам да видя какъв стил на игра налага и ще ти кажа ,дали правилно е освободил станалите прословути,„тримата играчи“!
Другото са спекулации и опити за изкривяване на реалността :!:
Последна промяна от Red joker на 09 сеп 2016 16:13, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 09 сеп 2016 16:10

Red joker написа:
nitro77 написа:

Спекулации :!: ;)

[offtopic]Трябва да си изключителен гадател, за да познаеш, че рано или късно ще има нов треньор. Ако не кажеш кой и кога си трай, че ставаш за смях пък и ти. В София пред медицинска академия е пълно с такива гадателки ...[/offtopic]
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 сеп 2016 17:41

RockSeeker написа:
soilwork написа:[center]Удобно пропускаш че 80% от гореизброените дойдоха миналото лято в ЦСКА и Ганчев им плащаше заплатите и благодарение на него имат купа във визитките си. Иначе тия никога нямаше да "помиришат " Армията при други обстоятелства ! Ти фен на ЦСКА ли си или фен на определени футболисти ,масажисти,физиотерапевти ,треньори и т.н ? Значи мястото ти не е на Армията ! Никой не е по-голям от ЦСКА ![/center]

Над 80% са. И още по-жалко от което, след като именно ГГ си ги е довел, а не са му били заварени, преизпълниха целите и въпреки това повечето не получиха никакъв шанс да се докажат или не в А. Един месец зад гърба на треньора се преговаря с друг преди да е изигран дори един официален мач. Щом на вас това ви харесва - дерзайте си. Една загуба от Верея, един равен с Пирин и ви е през к*ра, че идва някаква мамалига и обяснява, че тя работата е била свирена дори преди тези мачове. Вие акъл имате ли останал въобще някакъв, сами да помислите, да съберете 2 и 2... А бе важното е - ШАМПИОНИ! Заеби...

И ти ли точно ще ми обясняваш какво е фен и на какво трябва да си фен, след като бях на стадиона и подкрепях, въпреки че не бях доволен от титулярен състав, реакции при негативен резултат и пр., докато Янев беше начело. И не е проблемът, че Янев вече не е начело, а че нещата смърдят ужасно около смяната му и освобождаването на играчи след това... Но няма проблем - в името на 32та всичко е позволено! Къде ми е мястото ти си последния фактор, който може да определя, копи-пейстче ;) Ако реша още на следващото домакинство пак ще съм там - ще дойдеш да ме изгониш ли бе, всемирен разум?

Да не си се заразил със "Синдрома Папазов"? :lol: И той бил от ЦСКА докато не освободили от отбора любимеца му Безински.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 09 сеп 2016 17:42

nitro77 написа:
RockSeeker написа:

Хайде, те миналогодишните футболисти на ЦСКА не бяха свързани с Ганчев. Не съм привърженик на тезата "Не искам Ганчев, искам само инвестициите му". Човекът дава за ЦСКА, изгражда, грижи се а в същото време да няма думата за управлението на клуба ! Ами не върви някак си ! Инвестирал в Литекс, сега го прави в ЦСКА ! То голям проблем, голямо чудо ! Ако не се беше заел с ЦСКА, какво се случваше ? Нормално е да работи с хора, на които има доверие. Ако ще, не от Ловеч, ами от вкъщи да си ги доведе. Има ЦСКА, има "Българска Армия", има ги базите в Панчарево, има конкурентен отбор. Това са фактите ! Даже и оня Асприля да доведе, никак няма да се разсърдя !

Върни се в “Архив”