Лига Европа 2015/16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лига Европа 2015/16
Ами, сигурно звучи банално, но в момента ВЛ им е по-важна. Няма как да са на 3 точки от върха и да се напъват за Лига Европа. Такъв шанс в първенството не са имали от 30 години и не е сигурно, кога ще имат пак. Всеки отбор в тяхното положение, щеше да играе така. Което е жалко, защото отне от интригата на двубоя, но не беше неочаквано.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Леверкузен играят бездарно, безхаберно и бездушно. Така не става. Рогер Шмид може да държи отбора стабилно в Топ 4-5 на Германия, да достига до подобна фаза в ЕКТ, но в битките срещу по-сериозни отбори той така и не се доказа, не постигна добри резултати в нито едно гостуване, а така няма как да се постигнат желаните от феновете цели. Въпреки постоянните кадрови подобрения отборът като цяло не прогресира.
В същото време Виляреал ми харесаха, знаят за какво са терена и как да го постигнат. Впечатлява контролът им върху мача, който не се изразява в по-голямо владеене на топката, а в ефективни опростени атаки и контраатаки, безапелационни нападатели и в същото време грамотна и рационална игра в защита - най-добрата рецепта срещу бездушието и страха. И въпреки това защитата им не ми се струва непробиваема, срещу нея се противодейства с повече агресия, малко въображение и индивидуална класа, класа обаче, която и играчите на Леверкузен притежават, но...
Продължавам да стискам палци на аспирините пък каквото стане. 2-1 би бил резултат, който оставя приблизително равни шансове на двата отбора за класиране напред.
В същото време Виляреал ми харесаха, знаят за какво са терена и как да го постигнат. Впечатлява контролът им върху мача, който не се изразява в по-голямо владеене на топката, а в ефективни опростени атаки и контраатаки, безапелационни нападатели и в същото време грамотна и рационална игра в защита - най-добрата рецепта срещу бездушието и страха. И въпреки това защитата им не ми се струва непробиваема, срещу нея се противодейства с повече агресия, малко въображение и индивидуална класа, класа обаче, която и играчите на Леверкузен притежават, но...
Продължавам да стискам палци на аспирините пък каквото стане. 2-1 би бил резултат, който оставя приблизително равни шансове на двата отбора за класиране напред.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
То Леверкузен ги няма никакви в последните няколко седмици .
Много вали в Билбао .
Адуриз с голям пропуск ...
1914.1902 написа:То Леверкузен ги няма никакви в последните няколко седмици .
Че ряпат догодина с ония от Лайпцих само у Германия и те така

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Доста очаквани резултати днес
Тотнъм си отписаха тоя турнир....въпреки че не мисля, че и да бяха играли на 100 % резултата щеше да е различен, ама се тая....
иначе Юнайтед 7-8 съм ги гледал тоя сезон и са трагични във всяко отношение на футболната игра....
ЛВГ и Мойс съсипаха тоя отбор, няма и помен от машината на САФ....освен Де Хея и Смолинг може би всичко друго трябва да бъде разкарано незабавно...
иначе Юнайтед 7-8 съм ги гледал тоя сезон и са трагични във всяко отношение на футболната игра....

ЛВГ и Мойс съсипаха тоя отбор, няма и помен от машината на САФ....освен Де Хея и Смолинг може би всичко друго трябва да бъде разкарано незабавно...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Защитата на Виляреал е перфектна и не става дума само за защитниците им! Отборно играят супер добре в защита.
2-та най-добра защита в Примера. Според мен на 99 %-та са отстранили аспирините освен ако не стане някой голям резил но те имат
пуснати 19 гола в 28 мача в Примера така че трудно Леверкузен ще им вкара 3/4 гола в реванша.
Подводницата на контра са много добри и може да приключат рано двубоя и в Германия. Бакамбу все по-добро впечатление прави.
2-та най-добра защита в Примера. Според мен на 99 %-та са отстранили аспирините освен ако не стане някой голям резил но те имат
пуснати 19 гола в 28 мача в Примера така че трудно Леверкузен ще им вкара 3/4 гола в реванша.
Подводницата на контра са много добри и може да приключат рано двубоя и в Германия. Бакамбу все по-добро впечатление прави.
Много хубав гол на Раул Гарсия в мача м/у Атлетик и Валенсия но там теренът беше доста наводнен. Елиминацията остава отворена
но трябва да се спомене че Атлетик играят успешно като гости. Все пак и 2-та отбора имат шанс преди реванша.
Базел - Севиля 0 : 0 тук май единствено мога да отбележа смешния ЧК който даде съдята на Н'Зонзи след като и
2-та му жълти си бяха спорни направо!
Спарта Пр. не спечели и ги чака неясен реванш дано направят изненадата в Рим.
Шахтьор очаквано спечели с добър резултат, фаворити са за класиране.
Ливърпуул също доста добра преднина имат. Фенерите според мен ще берат ядове в Португалия и там не е ясно нищо.
но трябва да се спомене че Атлетик играят успешно като гости. Все пак и 2-та отбора имат шанс преди реванша.
Базел - Севиля 0 : 0 тук май единствено мога да отбележа смешния ЧК който даде съдята на Н'Зонзи след като и
2-та му жълти си бяха спорни направо!
Спарта Пр. не спечели и ги чака неясен реванш дано направят изненадата в Рим.
Шахтьор очаквано спечели с добър резултат, фаворити са за класиране.
Ливърпуул също доста добра преднина имат. Фенерите според мен ще берат ядове в Португалия и там не е ясно нищо.