Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.
За новината ще те черпи само kapacitet, защото този път явно го изпревари 
Следващата задача е да се издири португалския защитник и крилото от ...

май четете само инфото на оня малоумник...кака папа цици тета..
))) за португалеца писах вече,ама..щом е за почерпка,всички сте пас..поне една купа кажете де.. 
Значи пак да повторим, португалеца казваш че е от Гимараеш и е на 28.
Това е отборът на Гимараеш сезон 2014/15: http://www.foradejogo.net/team.php?team ... ao=0&red=N
Единственият защитник на 28 от Гимараеш е Pedro Correia: http://www.transfermarkt.co.uk/pedro-co ... eler/55837
Единственият защитник на 28 от Гимараеш е Pedro Correia: http://www.transfermarkt.co.uk/pedro-co ... eler/55837
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Ако този играч Педро Корея го вземем , ще е голямо попадение! Доколкото погледнах във визитката показана
от Greenpeak той може да играе като десен бек.
Аз вярвам , че от чужденците, които ще вземе Адмирала , поне двама ще се окажат попадения. Мисля , че тази година с Курьор, Стенио , Бургхард и Клок ударихме бинго.
Единствено Кулибали засега малко разочарова, но се надявам и той да влезе във форма.
от Greenpeak той може да играе като десен бек.
Аз вярвам , че от чужденците, които ще вземе Адмирала , поне двама ще се окажат попадения. Мисля , че тази година с Курьор, Стенио , Бургхард и Клок ударихме бинго.
Единствено Кулибали засега малко разочарова, но се надявам и той да влезе във форма.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KnMRvKilbgM[/youtube]
Инфото ми е непотвърдено,т.е. 50 на 50 е...И аз гледах визитката на тоя,Педро Кореа..хм..ако това е човека,мисля че всички ще са предоволни..дори и оня комплексар kapaciteta..
))))Пълна форумна мишка,дето само тук може да се изявява като голямата работа,а всъщност си е пълен боклук.. 
-
ShooterMan
- Контакти:
Разгледах му клиповете на Вареа, уникален играч е. Напомня ми на ролята и позицията на играчи като Дзола. Винаги съм би фен на тези играчи, нападател-плеймейкър 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Италианци набелязаха Георги Китанов
Стражът на Черно море може да заиграе във Верона
Младежкият национал Георги Китанов влезе в полезрението на италианския елитен Верона, съобщават медиите на Апенините. Стражът на Черно море бе контузен през по-голямата част от миналия шампионат, като едва 11 мача в редовния сезон и 1 двубой във фазата на плейофите.
Въпреки дългото отсъствие от терена, в Италия са наясно с качествата му. Китанов е определян за един от най-добрите млади вратари у нас, а преди време бе обект на интерес от страна на Манчестър Сити.
Ако Китанов премине в редиците на Верона, той ще бъде вторият българин след своя колега Николай Михайлов, който преди време бе в тима, но не успя да се наложи.
Стражът на Черно море може да заиграе във Верона
Младежкият национал Георги Китанов влезе в полезрението на италианския елитен Верона, съобщават медиите на Апенините. Стражът на Черно море бе контузен през по-голямата част от миналия шампионат, като едва 11 мача в редовния сезон и 1 двубой във фазата на плейофите.
Въпреки дългото отсъствие от терена, в Италия са наясно с качествата му. Китанов е определян за един от най-добрите млади вратари у нас, а преди време бе обект на интерес от страна на Манчестър Сити.
Ако Китанов премине в редиците на Верона, той ще бъде вторият българин след своя колега Николай Михайлов, който преди време бе в тима, но не успя да се наложи.