Кристиано Роналдо - фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Кристиано Роналдо - фен тема
Е нали знаеш какви ще са оправданията - че бил контузен Меси през повечето време и т.н. 
- paceto
- Контакти:
Роналдо отказал оферта от Барселона, Калдерон разкри тайната на успеха му

Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон обяви, че Кристиано Роналдо е имал оферта от Барселона, преди да се присъедини към "кралския клуб".
Португалецът премина в Реал през 2009-та от Манчестър Юнайтед, и веднага стана голямата звезда на "Сантяго Бернабеу".
Калдерон разкри, че сър Алекс Фъргюсън е искал да изпрати Роналдо в Барселона, но самият футболист е отказал.
"Истина е. В продължение на няколко седмици Фъргюсън се опитваше да осуети трансфера в Реал, и да го прати в Барселона," заяви Калдерон пред talkSPORТ. "В Барселона бяха доволни от тези опити, и бе решаващо, че Роналдо заяви: "Няма да ходя никъде другаде, освен в Реал Мадрид". Затова подписахме. Всички бяха щастливи от сделката. Юнайтед прибра 80 милиона паунда, Реал взе най-добрия играч в света, а Кристиано получи каквото искаше. Футболисти като него не гледат само парите, те искат слава, и искат да играят в отбор, с който могат да печелят титли, да бъдат най-добрите в света, и да взимат златни обувки."
"Има само три, четири, пет клуба в целия свят, които могат да му дадат това, което иска. Кристиано е най-добрият в света, защото всяка сутрин се събужда единствено с мисълта да бъде най-добрият. Иска да е по-добър от предишния ден," добави Калдерон.
"Винаги съм казвал на новите попълнения в Реал Мадрид, че ще им бъде невероятно трудно, защото всеки, който играе срещу Реал дава 150 процента от себе си, за да те победи. Важно е младите играчи да разберат, че всеки път, когато излизат на терена, трябва да искат да бъдат най-добрите. Мисля, че това е тайната на Кристиано," завърши бившият бос на Реал Мадрид Рамон Калдерон.

Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон обяви, че Кристиано Роналдо е имал оферта от Барселона, преди да се присъедини към "кралския клуб".
Португалецът премина в Реал през 2009-та от Манчестър Юнайтед, и веднага стана голямата звезда на "Сантяго Бернабеу".
Калдерон разкри, че сър Алекс Фъргюсън е искал да изпрати Роналдо в Барселона, но самият футболист е отказал.
"Истина е. В продължение на няколко седмици Фъргюсън се опитваше да осуети трансфера в Реал, и да го прати в Барселона," заяви Калдерон пред talkSPORТ. "В Барселона бяха доволни от тези опити, и бе решаващо, че Роналдо заяви: "Няма да ходя никъде другаде, освен в Реал Мадрид". Затова подписахме. Всички бяха щастливи от сделката. Юнайтед прибра 80 милиона паунда, Реал взе най-добрия играч в света, а Кристиано получи каквото искаше. Футболисти като него не гледат само парите, те искат слава, и искат да играят в отбор, с който могат да печелят титли, да бъдат най-добрите в света, и да взимат златни обувки."
"Има само три, четири, пет клуба в целия свят, които могат да му дадат това, което иска. Кристиано е най-добрият в света, защото всяка сутрин се събужда единствено с мисълта да бъде най-добрият. Иска да е по-добър от предишния ден," добави Калдерон.
"Винаги съм казвал на новите попълнения в Реал Мадрид, че ще им бъде невероятно трудно, защото всеки, който играе срещу Реал дава 150 процента от себе си, за да те победи. Важно е младите играчи да разберат, че всеки път, когато излизат на терена, трябва да искат да бъдат най-добрите. Мисля, че това е тайната на Кристиано," завърши бившият бос на Реал Мадрид Рамон Калдерон.
- Себастиан Фетел
- Контакти:
paceto написа:Роналдо отказал оферта от Барселона, Калдерон разкри тайната на успеха му
Кристиано Роналдо е ангажирал четири самолета, с които неговите близки и приятели да пътуват до Бразилия за световното. Самият той ще лети с португалския национален отбор и трябва на 7 юни да кацне в Кампиняс, щата Сао Пауло. От местното летище са информирали, че в същия ден очакват чартърен полет с 200 португалски журналисти и други 4 самолета, наети от Роналдо. Водач на семейната делегация ще бъде майката на звездата Мария Долорес. Тя ще бъде придружавана от двете си сестри и Кристиано-младши. Синът на голмайстора ще посрещне 4-тия си рожден ден в Бразилия. В друг самолет се очаква да пътува половинката на футболиста - Ирина Шейк, заедно със свои роднини и дружки. Третият самолет е за приятелите на Роналдо. А четвъртият е за спонсорите му, пише още "Труд".
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
- shotgun blues
- Контакти:
И в най-лошите си очаквания за Ел Класико,не съм очаквал да бъде толкова слаб .Това беше мача в който да поведе отбора,да покаже че е Златна Топка и т.н,а какво видяхме .......Меси който водеше своя отбор и Роналдо който играеше за себе си и профука страхотни контраатаки първото полувреме,а второто направо го нямаше,много съм ядосан от "играта" му в защита.Остави Марсело,Ди Мария и Алонсо да се оправят и не си даде зор да пресира и пречи на Неймар и Алвеш отдясно
Чета коментари за мача и трябва да се съглася,той не играе както се очаква от него в голяма част от най-важните мачове.
Не е нормално 4 най-резултатен играч в историята на Реал Мадрид ,да има 2/3 мача към които феновете да се обръщат когато се говори за играта му в големите мачове(1-2 на Камп Ноу и финала за купата на Испания),може и още някой друг,но наистина това ли е за 5 години ? Това ли бяха очакванията ?Не не бяха това
Не е нормално 4 най-резултатен играч в историята на Реал Мадрид ,да има 2/3 мача към които феновете да се обръщат когато се говори за играта му в големите мачове(1-2 на Камп Ноу и финала за купата на Испания),може и още някой друг,но наистина това ли е за 5 години ? Това ли бяха очакванията ?Не не бяха това
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- ZinedineZidane
- Контакти:
Престани с постоянните си словоблудства във всяка тема... Ти не си фен, ти си олигофрен...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- LevskiZavinagi
- Контакти:
След всичко, което Роналдо направи за Реал е смешно да бъде обвиняван за каквото и да е било. Дори и в следващите 150 мача да не отбележи гол това няма как да промени мнението ми за него (както и на 95% от феновете на Реал Мадрид). Момчето ни влачи на гръб откакто е дошъл тук. В топ 3 е на най-добрите играчи играли някога за Реал Мадрид (поне за мен). Затова стига сте писали глупости и специално се обръщам към Шотгъна - Подкрепяй отбора и играчите си не само, когато печелят, а и когато губят. Не само във върховните моменти, но и в слабите такива, тогава си личи до каква степен си истински фен.

- shotgun blues
- Контакти:
Моят въпрос е ,а и не само мой голяма част от футболните фенове се питат същото , Роналдо направил ли е достатъчно за Реал в големите мачове?Може да вкарва на Гранада и Малага,но идва решително Ел Класико и хората се питат,той беше ли на терена ?СЪщото както и в 1/2 финалите в ШЛ,в крайна сметка той се води за първи/втори най-добър в света,правили достатъчно за да го покаже в най-важните мачове ? 
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- LevskiZavinagi
- Контакти:
shotgun blues написа:Моят въпрос е ,а и не само мой голяма част от футболните фенове се питат същото , Роналдо направил ли е достатъчно за Реал в големите мачове?Може да вкарва на Гранада и Малага,но идва решително Ел Класико и хората се питат,той беше ли на терена ?СЪщото както и в 1/2 финалите в ШЛ,в крайна сметка той се води за първи/втори най-добър в света,правили достатъчно за да го покаже в най-важните мачове ?
Разгледай малко статистиката и ще си отговориш сам на въпроса. Нещо много бързо ти се изпаряват спомените

shotgun blues написа:Моят въпрос е ,а и не само мой голяма част от футболните фенове се питат същото , Роналдо направил ли е достатъчно за Реал в големите мачове?Може да вкарва на Гранада и Малага,но идва решително Ел Класико и хората се питат,той беше ли на терена ?
Кристияно Роналдо има 13 вкарани гола срещу Барселона, като голяма част от тях са изключително решителни - финала за КнК, шампионския гол на Ноу Камп за 1:2 , голът му за Суперкупата и т.н. Да, вчера изигра много слаб мач, но нима Меси не е имал слаби Класики, в които Кристияно е бил най-добрия на терена. Само да ти припомня миналата година, как един Варан си опази Меси в повечето дербита и аржентинецът беше незабележим. Роналдо последните години е автор на голове срещу Байерн Мюнхен, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Ювентус и т.н. е какви по-големи мачове може да има от тези. От друга гледна точка, мачовете срещу Гранада и Малага са не по-малко важни от тези срещу Атлетико Мадрид или Барселона. Да ти припомня , че миналата година бихме каталунците в първенството, но загубихме на Гранада и Малага и реално там загубихме титлата.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Той тези неща не ги разбира и да му ги обяснявате влиза от едното ухо и излиза от другото без да оставя никаква информация.
Той просто ако не хули по някого денят му няма да е същият и просто вчера беше на косъм да го банна ама броих до 10 и се спрях.
Голям дразнител е и не знам как не го осъзнава и каквото и да му се говори и каквато и статистика да му се показва той си кара в един коловоз.
Аз си бях обещал да не му забелязвам, ама след такива мачове като се появи да ти натяква едни и същи неща просто ти идва в повече.
Той просто ако не хули по някого денят му няма да е същият и просто вчера беше на косъм да го банна ама броих до 10 и се спрях.
Голям дразнител е и не знам как не го осъзнава и каквото и да му се говори и каквато и статистика да му се показва той си кара в един коловоз.
Аз си бях обещал да не му забелязвам, ама след такива мачове като се появи да ти натяква едни и същи неща просто ти идва в повече.