Твоето злобно, перманентно и умишлено провокиране нямат нищо общо с плурализма.
Ти открай време влизаш тук, за да се заяждаш, това са го видели всички. Абсолютна комплексарщина.
XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи) - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Твоето злобно, перманентно и умишлено провокиране нямат нищо общо с плурализма.
Ти открай време влизаш тук, за да се заяждаш, това са го видели всички. Абсолютна комплексарщина.
Мога да имам комплекси, ако съм по-грозен от теб и сме всеки ден заедно, ама...да имам комплекси, защото ЦСКА е толериран отбор от всички власти в БФС.. мооля?
по-скоро ти имаш комплекси, че ЦСКА задължително трябва да е на върха и ако не е, то проблемът е външен, а не в ръководството на отбора ви!
За 4 мача не вкарахте поне 1 гол на Лудогорец, но на вас все съдиите са ви виновни, нали.. защото те вкарват?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
ЦСКА ли е толериран бе, смешко ??!
2 поредни мача получаваме червен картон, и на двете ни гостувания във Варна ни свирят дузпи срещу нас, срещу Левски още първото полувреме червен картон в първия пролетен мач ..... ебах това толериране аз ..... не ние получихме камара смешни дузпи, а едно правителствено отборче от Рязанград.
2 поредни мача получаваме червен картон, и на двете ни гостувания във Варна ни свирят дузпи срещу нас, срещу Левски още първото полувреме червен картон в първия пролетен мач ..... ебах това толериране аз ..... не ние получихме камара смешни дузпи, а едно правителствено отборче от Рязанград.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- D.Georgiev
- Контакти:
1982 написа:ЦСКА ли е толериран бе, смешко ??!
Така си е... в Разград срещу "правителственото" отборче ви се наложи да играете колко... 10 мин. с човек повече и 30 сек. с 10 души като нас. Непосилна задача за отбор като "ЦСКА", то просто силите не бяха равни. И като ни изгониха човек съвсем се навряхте с наказателното си. Изглеждахте като куче, което постоянно го биеш - само като замахнеш и то вече е подвило опашка. Но с Младенов офанзивния толкова... Като изключим изключителното ви неуважение към нас и скапания ви треньор, нямам нищо против вас.

Така си е... в Разград срещу "правителственото" отборче ви се наложи да играете колко... 10 мин. с човек повече и 30 сек. с 10 души като нас. Непосилна задача за отбор като "ЦСКА", то просто силите не бяха равни. И като ни изгониха човек съвсем се навряхте с наказателното си. Изглеждахте като куче, което постоянно го биеш - само като замахнеш и то вече е подвило опашка. Но с Младенов офанзивния толкова... Като изключим изключителното ви неуважение към нас и скапания ви треньор, нямам нищо против вас.
Свали зелените очила!Защото нещо си се объркал!Аз видях вашия треньор да нервничи,което не е характерно за него.Цял мач подскачаше около резервната скамейка.А като вкарахте гол-беше такава неописуема радост,все едно сте вкарали на Валенсия(а може на Барселона или на Реал Мадрид на финал в ШЛ)!!

С други думи,играхте на 120% и чак накрая успяхте да вкарате,след като нашият десен бек беше извън терена, и неговата зона беше оголена.
Относно уважението спрямо вас-въобще не заслужавате уважение,заради постоянната подкрепа на съдиите.Кажи ми,само колко дузпи бяха свирени във ваша полза за последните 7-8 мача??!Като това бяха решаващи голове,с които печелехте точки.Ако не бяха дузпите,сега щяхте да сте трети,след нас и Литекс!.Или най-малко, титлата нямаше все още да е решена!!

ПП Седем точки,толкова ви подариха съдиите!Една срещу Ботевь,една срещу "Черно Море",една срещу "Локомотив" Пловдив и две срeщу "Левски"(мачът на Герена отиваше към закономерен "Х",когато съдията ви даде най-малкото спорна дузпа,след което мачът свърши).И две на мача в София срещу нас,когато вкарахте след явно нарушение!
Ако извадим от точковия ви актив тези 7 точки,излиза че титлата все още не е решена,така че благодарете на съдиите за 3-та си титла!

Последна промяна от CSKA 78 на 02 май 2014 13:07, променено общо 3 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
не се карайте и двата отбора са здраво подпирани пролетта, но Лудогорец поне не играят така грубо и не накъсват играта с постояни фалове. Освен това да седнат червените фенове да ми обясняват как им биле показали два червени картона в последните два мача е направо смешно. Те съдиите ако си даваха жълти картони при всяко задържане за фанелката на откъсващ се противников играч и за всеки фал при който ваши играчи влизат с двата крака в краката на противника вие мач с по малко 2 червени картона и 10 жълти нямаше да имате.
Гледах ви мачовете с Черно море, Ботев и Левски е такива рендета като вашите просто няма и не стига че съдиите ви бутат ами вашите скачат и пцоват съдията при всеки тъч даден в полза на противника. Общо взето жалка работа.
Гледах ви мачовете с Черно море, Ботев и Левски е такива рендета като вашите просто няма и не стига че съдиите ви бутат ами вашите скачат и пцоват съдията при всеки тъч даден в полза на противника. Общо взето жалка работа.
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Да, още малко и по 4 червени и 20 жълти на мач трябва да ни дават. Много те кефи май (и не само теб) да преувеличаваш нещата. Едва ли не ние сме дърварите на А група, а всички други са някакви добрички. Мога да ти посоча мачове, в които изобщо не сме играли грубо, както и такива, в които са били спествявани картони за други отбори, в това число твоя. Грешки е имало за нас, но и срещу нас, спестени картони също.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Червени Воини
- Контакти:
samobotev написа:не се карайте и двата отбора са здраво подпирани пролетта, но Лудогорец поне не играят така грубо и не накъсват играта с постояни фалове. Освен това да седнат червените фенове да ми обясняват как им биле показали два червени картона в последните два мача е направо смешно. Те съдиите ако си даваха жълти картони при всяко задържане за фанелката на откъсващ се противников играч и за всеки фал при който ваши играчи влизат с двата крака в краката на противника вие мач с по малко 2 червени картона и 10 жълти нямаше да имате.
Дрънкаш небивалици я дай някакви факти. То и аз мога да говоря, празни приказки за вашия Металиск Сопот!
Ама не ми се занимава със посредствен отбор!

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
samobotev написа:не се карайте и двата отбора са здраво подпирани пролетта, но Лудогорец поне не играят така грубо и не накъсват играта с постояни фалове. Освен това да седнат червените фенове да ми обясняват как им биле показали два червени картона в последните два мача е направо смешно. Те съдиите ако си даваха жълти картони при всяко задържане за фанелката на откъсващ се противников играч и за всеки фал при който ваши играчи влизат с двата крака в краката на противника вие мач с по малко 2 червени картона и 10 жълти нямаше да имате.
Недей бе, не е вярно това....

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Ние сме най-злите и най-подпираните от всички бе. На другите нито им пестят картони, нито им дават измислени дузпи... 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...