ЦСКА - Левски - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: ЦСКА - Левски | 15.03.2014г. / 16:15

Мнениеот BadBoy » 15 мар 2014 19:12

Новата емблема на Левски

Изображение
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 15 мар 2014 19:12

london_hools написа:
Hohohoho написа:Леле, добре че имат само още един мач с нас, иначе щяха да станат шампиони. Все пак трябва да са ни благодарни, за дето ги бетонирахме на третото място. Толкова нещастен Левски досега не е имало. Пълен с черни людоеди, ритали едно време пикочен мехур от коза вместо топка, някъде из Африка, след това хванати от вражеското племе и продадени в робство, да играят за Левски. Туре, Брю и Бастош са срам за футбола и са на ниво аматьорски групи, Пелето е за старчески дом, а Макриев става само за пиколо в някой хотел.

В задачата се пита кой идиот ги докара в Левски,като прибавиш към тях и божинката(бастош 25 000 евро заплата)взети заедно взимат над 250 000лева на месец-за 0 гола!!!С това ръководство толкова,от 4 мача-1 точка,колкото изпадащ отбор :x .А дебелия глиган като се появи пред медийте и съдбата ни обръща гръб :!: Не знам дали умишлено или от глупост Левски се води към фалит,с толкова задължения и срутен сектор А скоро няма да има оправия :( БОРАТ ВЪН–ВЕДНАГА!!!

Не знам вече дали и Бай Ганя е виновен, Здравков ли, който и да е там. Тия не могат да вкарат 100% ситуации, не след 30 минута не могат да си подадат 3 паса, а след 60тата не могат да си мръднат задниците. И това на фона на Лудогорец, за които ми стана жал, че паднаха толкова от Валенсия, имат бюджет колкото Левски, а играят 10 пъти по сърцато, Литекс, където Загорчич без кой знае какви пари направи страхотен състав с 3-4 чужденци и фалиралата ЦСКА, която за пореден път ни би. Батков, Здравков и качулатите, които изпъдиха Петев са магьосници. Какъвто и да беше, досега под негово ръководство щяхме да сме къде-къде по-добре... Любовта на Гонзо към Левски ще му коства всякаква бъдеща кариера. За половин десетилетие от най-добрия и перспективен отбор в България се превърнахме в сборище на некадърници, ръководено от най-простия адвокат на планетата.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 15 мар 2014 19:15

russia написа:
MAЙOPA написа:ЦСКАри как ви се иска Левски да беше на безсмиленото 3 то место,а вие да бяхте ЖИВИ ЗА КУПАТА,А? :cry: :lol:

Ама ти си мислиш за купата ли? :lol: С Ботев врътката ви може и да мине, но после...клъц, нямааа нито купа, нито титла! Мушморок, тръгнал да пише кой какво му се иска!!! :mrgreen:

Че Ботев, ако отпадне за купата, откъде ще гони турнири, особено, ако утре не бие?! Става доста сложно.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 15 мар 2014 19:16

Hohohoho написа:Не знам вече дали и Бай Ганя е виновен, Здравков ли, който и да е там. Тия не могат да вкарат 100% ситуации, не след 30 минута не могат да си подадат 3 паса, а след 60тата не могат да си мръднат задниците. И това на фона на Лудогорец, за които ми стана жал, че паднаха толкова от Валенсия, имат бюджет колкото Левски, а играят 10 пъти по сърцато, Литекс, където Загорчич без кой знае какви пари направи страхотен състав с 3-4 чужденци и фалиралата ЦСКА, която за пореден път ни би. Батков, Здравков и качулатите, които изпъдиха Петев са магьосници. Какъвто и да беше, досега под негово ръководство щяхме да сме къде-къде по-добре... Любовта на Гонзо към Левски ще му коства всякаква бъдеща кариера. За половин десетилетие от най-добрия и перспективен отбор в България се превърнахме в сборище на некадърници, ръководено от най-простия адвокат на планетата.

Ти в ред ли си? Къде е бюджета на Лудогорец с трансфери за по милион и нагоре евро за 1 играч, къде е Левски. Айде малко се осъзнай.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 15 мар 2014 19:16

Егати дербито :shock:
Имах чуството че бяха отбори от Б група. такова блъскане и ряпкане...
ЦСКА обаче се справи по добре..а играха Крачунов, Венци Василев, Янчев :shock:

Сега Лупи ще помечтае и за титла ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 15 мар 2014 19:16

Смешници сме големи :(
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 15 мар 2014 19:18

LSFC 1914 написа:
MAЙOPA написа:ЦСКАри как ви се иска Левски да беше на безсмиленото 3 то место,а вие да бяхте ЖИВИ ЗА КУПАТА,А? :cry: :lol:

Мнението ти изобщо не ти е на място. Я виж класирането. Разликата с първия е 4 точки, а такава преднина много лесно се топи...

Видя се ,че ЦСКА не струват,Лудогорец са с класа над тях,но се видя и че ние не струваме повече и от ЦСКА. ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 мар 2014 19:20

Споделих преди месец и повече, че Лудогрец НЯМА да е шампион, Разликата между ЦСКА и първите е само 4 точки и това с любезното съдействие на сините.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 15 мар 2014 19:21

samo_levski написа:
Hohohoho написа:Не знам вече дали и Бай Ганя е виновен, Здравков ли, който и да е там. Тия не могат да вкарат 100% ситуации, не след 30 минута не могат да си подадат 3 паса, а след 60тата не могат да си мръднат задниците. И това на фона на Лудогорец, за които ми стана жал, че паднаха толкова от Валенсия, имат бюджет колкото Левски, а играят 10 пъти по сърцато, Литекс, където Загорчич без кой знае какви пари направи страхотен състав с 3-4 чужденци и фалиралата ЦСКА, която за пореден път ни би. Батков, Здравков и качулатите, които изпъдиха Петев са магьосници. Какъвто и да беше, досега под негово ръководство щяхме да сме къде-къде по-добре... Любовта на Гонзо към Левски ще му коства всякаква бъдеща кариера. За половин десетилетие от най-добрия и перспективен отбор в България се превърнахме в сборище на некадърници, ръководено от най-простия адвокат на планетата.

Ти в ред ли си? Къде е бюджета на Лудогорец с трансфери за по милион и нагоре евро за 1 играч, къде е Левски. Айде малко се осъзнай.

Ми Домусчиев каза 10лв милиона, че е на Лудогорец бюджета, доколкото помня нашият не беше нещо много по-различно, ама може и да греша, все пак евротурнири не сме помирисвали от половин десетилетие и може да са го окастрили драстично. Пък и за една година заплатата на Вал Бож и ето ти половината от един перспективен играч като Мисиджан.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 15 мар 2014 19:24

Blue Mind написа:
Видя се ,че ЦСКА не струват,Лудогорец са с класа над тях,но се видя и че ние не струваме повече и от ЦСКА. ;)

Абе по добри сме от ЦСКА, но се надъхват а и физически са добре ...
Обаче за мача през есента с Левски в Разград почвам и да си мисля и конспиративни теории -Туре и Макриев там бяха като богове, а в едни 10 мача в които съм гледал - играха като параолимпийци...
Тоя мач с Ботев 3:1 като гледаш и сега с ЦСКА, все едно различни отбори на Левски играят... :shock:
Това си е проблем на Левски де, но просто се чудя на амплитудите...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Архив”