ЦСКА - Левски - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Левски | 15.03.2014г. / 16:15
Новата емблема на Левски

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
london_hools написа:Hohohoho написа:Леле, добре че имат само още един мач с нас, иначе щяха да станат шампиони. Все пак трябва да са ни благодарни, за дето ги бетонирахме на третото място. Толкова нещастен Левски досега не е имало. Пълен с черни людоеди, ритали едно време пикочен мехур от коза вместо топка, някъде из Африка, след това хванати от вражеското племе и продадени в робство, да играят за Левски. Туре, Брю и Бастош са срам за футбола и са на ниво аматьорски групи, Пелето е за старчески дом, а Макриев става само за пиколо в някой хотел.
В задачата се пита кой идиот ги докара в Левски,като прибавиш към тях и божинката(бастош 25 000 евро заплата)взети заедно взимат над 250 000лева на месец-за 0 гола!!!С това ръководство толкова,от 4 мача-1 точка,колкото изпадащ отбор.А дебелия глиган като се появи пред медийте и съдбата ни обръща гръб
Не знам дали умишлено или от глупост Левски се води към фалит,с толкова задължения и срутен сектор А скоро няма да има оправия
БОРАТ ВЪН–ВЕДНАГА!!!
Не знам вече дали и Бай Ганя е виновен, Здравков ли, който и да е там. Тия не могат да вкарат 100% ситуации, не след 30 минута не могат да си подадат 3 паса, а след 60тата не могат да си мръднат задниците. И това на фона на Лудогорец, за които ми стана жал, че паднаха толкова от Валенсия, имат бюджет колкото Левски, а играят 10 пъти по сърцато, Литекс, където Загорчич без кой знае какви пари направи страхотен състав с 3-4 чужденци и фалиралата ЦСКА, която за пореден път ни би. Батков, Здравков и качулатите, които изпъдиха Петев са магьосници. Какъвто и да беше, досега под негово ръководство щяхме да сме къде-къде по-добре... Любовта на Гонзо към Левски ще му коства всякаква бъдеща кариера. За половин десетилетие от най-добрия и перспективен отбор в България се превърнахме в сборище на некадърници, ръководено от най-простия адвокат на планетата.
- валидол за теб
- Контакти:
russia написа:MAЙOPA написа:ЦСКАри как ви се иска Левски да беше на безсмиленото 3 то место,а вие да бяхте ЖИВИ ЗА КУПАТА,А?![]()
Ама ти си мислиш за купата ли?С Ботев врътката ви може и да мине, но после...клъц, нямааа нито купа, нито титла! Мушморок, тръгнал да пише кой какво му се иска!!!
Че Ботев, ако отпадне за купата, откъде ще гони турнири, особено, ако утре не бие?! Става доста сложно.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
-
- Контакти:
Hohohoho написа:Не знам вече дали и Бай Ганя е виновен, Здравков ли, който и да е там. Тия не могат да вкарат 100% ситуации, не след 30 минута не могат да си подадат 3 паса, а след 60тата не могат да си мръднат задниците. И това на фона на Лудогорец, за които ми стана жал, че паднаха толкова от Валенсия, имат бюджет колкото Левски, а играят 10 пъти по сърцато, Литекс, където Загорчич без кой знае какви пари направи страхотен състав с 3-4 чужденци и фалиралата ЦСКА, която за пореден път ни би. Батков, Здравков и качулатите, които изпъдиха Петев са магьосници. Какъвто и да беше, досега под негово ръководство щяхме да сме къде-къде по-добре... Любовта на Гонзо към Левски ще му коства всякаква бъдеща кариера. За половин десетилетие от най-добрия и перспективен отбор в България се превърнахме в сборище на некадърници, ръководено от най-простия адвокат на планетата.
Ти в ред ли си? Къде е бюджета на Лудогорец с трансфери за по милион и нагоре евро за 1 играч, къде е Левски. Айде малко се осъзнай.
Егати дербито
Имах чуството че бяха отбори от Б група. такова блъскане и ряпкане...
ЦСКА обаче се справи по добре..а играха Крачунов, Венци Василев, Янчев
Сега Лупи ще помечтае и за титла

Имах чуството че бяха отбори от Б група. такова блъскане и ряпкане...
ЦСКА обаче се справи по добре..а играха Крачунов, Венци Василев, Янчев

Сега Лупи ще помечтае и за титла

LSFC 1914 написа:MAЙOPA написа:ЦСКАри как ви се иска Левски да беше на безсмиленото 3 то место,а вие да бяхте ЖИВИ ЗА КУПАТА,А?![]()
Мнението ти изобщо не ти е на място. Я виж класирането. Разликата с първия е 4 точки, а такава преднина много лесно се топи...
Видя се ,че ЦСКА не струват,Лудогорец са с класа над тях,но се видя и че ние не струваме повече и от ЦСКА.

Споделих преди месец и повече, че Лудогрец НЯМА да е шампион, Разликата между ЦСКА и първите е само 4 точки и това с любезното съдействие на сините.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
samo_levski написа:Hohohoho написа:Не знам вече дали и Бай Ганя е виновен, Здравков ли, който и да е там. Тия не могат да вкарат 100% ситуации, не след 30 минута не могат да си подадат 3 паса, а след 60тата не могат да си мръднат задниците. И това на фона на Лудогорец, за които ми стана жал, че паднаха толкова от Валенсия, имат бюджет колкото Левски, а играят 10 пъти по сърцато, Литекс, където Загорчич без кой знае какви пари направи страхотен състав с 3-4 чужденци и фалиралата ЦСКА, която за пореден път ни би. Батков, Здравков и качулатите, които изпъдиха Петев са магьосници. Какъвто и да беше, досега под негово ръководство щяхме да сме къде-къде по-добре... Любовта на Гонзо към Левски ще му коства всякаква бъдеща кариера. За половин десетилетие от най-добрия и перспективен отбор в България се превърнахме в сборище на некадърници, ръководено от най-простия адвокат на планетата.
Ти в ред ли си? Къде е бюджета на Лудогорец с трансфери за по милион и нагоре евро за 1 играч, къде е Левски. Айде малко се осъзнай.
Ми Домусчиев каза 10лв милиона, че е на Лудогорец бюджета, доколкото помня нашият не беше нещо много по-различно, ама може и да греша, все пак евротурнири не сме помирисвали от половин десетилетие и може да са го окастрили драстично. Пък и за една година заплатата на Вал Бож и ето ти половината от един перспективен играч като Мисиджан.
Blue Mind написа:
Видя се ,че ЦСКА не струват,Лудогорец са с класа над тях,но се видя и че ние не струваме повече и от ЦСКА.
Абе по добри сме от ЦСКА, но се надъхват а и физически са добре ...
Обаче за мача през есента с Левски в Разград почвам и да си мисля и конспиративни теории -Туре и Макриев там бяха като богове, а в едни 10 мача в които съм гледал - играха като параолимпийци...
Тоя мач с Ботев 3:1 като гледаш и сега с ЦСКА, все едно различни отбори на Левски играят...

Това си е проблем на Левски де, но просто се чудя на амплитудите...