Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

urkoto

Re: България не е Украйна ! Не си го и помисляйте ! ...

Мнениеот urkoto » 25 яну 2014 04:57

CTAHKO написа:
Logical person написа:
CTAHKO написа:Оууууу, Скайнюз...те поне са достоверен източник 8-) Нали ги осъдиха за подслушване на де що има нормален човек на тази планета :lol:

И понеже скайнюз са подслушвали, значи няма такава присъда срещу троловете. Да знаеш че логиката е сложна наука :lol: :lol:

Да знаеш, че осъдихме всички престъпници в България и опряхме до троловете 8-) Ако не бяха те, нямаше да има престъпност в тази държава 8-) Осъдихме Костов, осъдихме Марио Николов, на Ковачки българският "независим" съд му изпра някакви си 15-16 мил. лева , осъдихме и Бисеров...е осъдихме и братя Галеви, ама пък тях не можем да ги открием 8-) Наистина логиката е сложна наука ;)

Станко, моля те, без лоши думи за Командира само :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 яну 2014 05:02

urkoto написа:
CTAHKO написа:
Logical person написа:
CTAHKO написа:Оууууу, Скайнюз...те поне са достоверен източник 8-) Нали ги осъдиха за подслушване на де що има нормален човек на тази планета.

И понеже скайнюз са подслушвали, значи няма такава присъда срещу троловете. Да знаеш че логиката е сложна наука :lol: :lol:

Да знаеш, че осъдихме всички престъпници в България и опряхме до троловете 8-) Ако не бяха те, нямаше да има престъпност в тази държава 8-) Осъдихме Костов, осъдихме Марио Николов, на Ковачки българският "независим" съд му изпра някакви си 15-16 мил. лева , осъдихме и Бисеров...е осъдихме и братя Галеви, ама пък тях не можем да ги открием 8-) Наистина логиката е сложна наука ;)

Станко, моля те, без лоши думи за Командира само :mrgreen:

Абе командира си е командир, ама всички са в кюпа бе човек :) Аз нали съм от Хасково, легенди мога да ти разправям за наш Христо и командира :) Ама какво от това. Това по никакъв начин не променя нещата. Някой ако пита защо, веднага мога и да му отговоря. Защото много хора си мислят, че вината е в съдебната система, ама не е там. Другаде се пропуква системата.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 яну 2014 05:09

CTAHKO написа:Абе командира си е командир, ама всички са в кюпа бе човек :) Аз нали съм от Хасково, легенди мога да ти разправям за наш Христо и командира :) Ама какво от това. Това по никакъв начин не променя нещата. Някой ако пита защо, веднага мога и да му отговоря. Защото много хора си мислят, че вината е в съдебната система, ама не е там. Другаде се пропуква системата.

Е то това е ясно, аз не споря по тоя въпрос. И Командира не е чист, но все си мисля, че е класи над сегашните самозванци и шарлатани. За съжаление не можем да родим велики лидери от ранга на татко Адолф например, много сме малки 8-) Затова и се задоволяваме с разни пишман лидери като Тикви, Командири и Съсели 8-)

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 яну 2014 05:15

urkoto написа:
CTAHKO написа:Абе командира си е командир, ама всички са в кюпа бе човек :) Аз нали съм от Хасково, легенди мога да ти разправям за наш Христо и командира :) Ама какво от това. Това по никакъв начин не променя нещата. Някой ако пита защо, веднага мога и да му отговоря. Защото много хора си мислят, че вината е в съдебната система, ама не е там. Другаде се пропуква системата.

Е то това е ясно, аз не споря по тоя въпрос. И Командира не е чист, но все си мисля, че е класи над сегашните самозванци и шарлатани. За съжаление не можем да родим велики лидери от ранга на татко Адолф например, много сме малки 8-) Затова и се задоволяваме с разни пишман лидери като Тикви, Командири и Съсели 8-)

Аба хем съм съгласен с теб, хем не съм :) Има си неща, които действително са така. Но на нас не ни трябва татко Адолф, а добри държавници. Като казвам добри държавници, имам предвид начина им на мислене, а не финансовото им състояние 8-) И Буров е бил много богат, но е бил добър държавник, нали 8-) А тези сегашните нямат насищане бе брат :) Имат пари да изхранят 10 поколения напред и в същия момент, влизат в политиката за да правят още повече пари :)

П.П. Иначе е въпрос на време националсоциализма да дойде отново на власт 8-) Дали ще е под същото име или под друго е без значение, но на там вървят нещата.

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 яну 2014 05:35

Чай сега прочетох поредния мисловен бълвоч на Виали. То в повечето случаи няма смисъл да му се чете след първите 2 изречения, като Жеков е - като видиш началото и вече му знаеш края.

Хареса ми частта за платените протести, но не знам защо е пропуснато и за безвъзмездните КОНТРАпротести, един велик комунистически патент :mrgreen:
Естествено пак са намесени световните господари, рептилите и илюминатите, пропуснати са само извънземните, които по всякакъв начин пречат на делянпеевското правителство да успее в святото си начинание да напълни банковите си сметки и да уреди живота на децата си поколения напред :mrgreen:
Добре, че има такива смели другари като Виали обаче, които да бранят честта на Орешарски до посред нощите, естествено отново безвъзмездно :mrgreen:

П.С. Моля за указания къде да отида и какво да кажа/направя, за да се облажа и аз от тия Соросови долари. Да не би пък случайно точно тези пари да визираше великия финансист Орешарски като каза, че икономиката на България била тръгнала напред? :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 яну 2014 05:50

urkoto написа:Моля за указания къде да отида и какво да кажа/направя, за да се облажа и аз от тия Соросови долари. Да не би пък случайно точно тези пари да визираше великия финансист Орешарски като каза, че икономиката на България била тръгнала напред? :mrgreen:

Не, не, в това отношение орехчето е прав :) Ама то не е много трудно след Боко, какво то и да направиш, да вървиш нагоре :lol: Въпросът тук е, че това правителство нито е експертно, нито е ляво :) Иначе протестите са си платени, няма какво да се лъжем. И тук, и в Украйна. Наистина сценарият е един и същ, и в Сирия, и в Египет, и в Украйна, а тука са за пълнеж и за засилване на ефекта, видиш ли колко лошо е да има някакво различно правителство от подкрепяните от нас ;) Поствал съм и клипчета по тази тема, наистина има доста истини. Не е задължително всичко да е вярно, но е добре човек да види и другата гледна точка, различна от тази представяна му и драматизирана от масовите медии. Пък нека всеки сам да си прави изводите и да вярва на това, за което намери за по-вероятно. Разбери, че истината не се казва никъде, а тя е че Украйна е пред фалит и ЕС им извиват ръцете за жълти стотинки, а Путин се възползува от това нещо и им налива пари за да не фалират и да останат под влиянието им :) Ти ако си президент на Украйна какво ще направиш, ще фалираш държавата или ще приемеш спасителните условия на Путин :?

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 25 яну 2014 06:08

CTAHKO написа:
Logical person написа:
CTAHKO написа:Оууууу, Скайнюз...те поне са достоверен източник 8-) Нали ги осъдиха за подслушване на де що има нормален човек на тази планета :lol:

Ако не знаеш, според закона, престъплението на един не може да служи за оправдание на друг. Това че, поради една или друга причина тези които си изредил не са осъдени, изобщо не означава че извършители на други, дори и по-дребни престъпления не трябва да бъдат. Ако обиждаш и клеветиш, ако лъжеш е нормално да бъдеш осъден, а това че Костов, Ковачки и т.н. не са осъден изобщо няма отношение.

В случая ни демонстрираш точно мисленето заради което България продължава да запада. Всеки , който е сгащен в някакво нарушение веднага се оправдава че други били вършели по-голямо нарушение. И така до безкрай.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 25 яну 2014 06:14

CTAHKO написа:
urkoto написа:Моля за указания къде да отида и какво да кажа/направя, за да се облажа и аз от тия Соросови долари. Да не би пък случайно точно тези пари да визираше великия финансист Орешарски като каза, че икономиката на България била тръгнала напред? :mrgreen:

Не, не, в това отношение орехчето е прав :) Ама то не е много трудно след Боко, какво то и да направиш, да вървиш нагоре :lol: Въпросът тук е, че това правителство нито е експертно, нито е ляво :) Иначе протестите са си платени, няма какво да се лъжем. И тук, и в Украйна. Наистина сценарият е един и същ, и в Сирия, и в Египет, и в Украйна, а тука са за пълнеж и за засилване на ефекта, видиш ли колко лошо е да има някакво различно правителство от подкрепяните от нас ;) Поствал съм и клипчета по тази тема, наистина има доста истини. Не е задължително всичко да е вярно, но е добре човек да види и другата гледна точка, различна от тази представяна му и драматизирана от масовите медии. Пък нека всеки сам да си прави изводите и да вярва на това, за което намери за по-вероятно. Разбери, че истината не се казва никъде, а тя е че Украйна е пред фалит и ЕС им извиват ръцете за жълти стотинки, а Путин се възползува от това нещо и им налива пари за да не фалират и да останат под влиянието им :) Ти ако си президент на Украйна какво ще направиш, ще фалираш държавата или ще приемеш спасителните условия на Путин :?

Можеш ли да докажеш, че протестите са платени ? Защото аз съм протестирал 2 месеца без пари и приятелите ми също. Много ми е интересно ти безплатно ли клеветиш ?

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 25 яну 2014 06:16

А това че икономиката е тръгнала нагоре е лъжа. няма показател, който да се е подобрил. Освен това няколко предприятия удариха кепенците и се изнесоха от България. Нов инвеститор не си е и помислил да стъпи тук.

Потребителски аватар
electroface
Контакти:

Мнениеот electroface » 25 яну 2014 06:55

Другари, какво се занимавате с някакви си мизерни ранобудни студенти, дето спят през нощта ???
Защо не отворихте очите ни за това епохално събитие, случило се вчера:

Северна Корея изпрати 17-годишния Хънг Ир Гонг на мисия до Слънцето. Пътешествието отнело само 18 часа, пишат световните медии.

В централната емисия в Северна Корея водещият съобщил: „Щастливи сме да заявим, че мисията по изпращане на човек до Слънцето беше успешна. Северна Корея изпревари всяка друга държава в света. Хънг Ир Гонг е герой и заслужава да бъде посрещнат като такъв, когато се върне по-късно вечерта“.

Всъщност Хънг е племенник на Ким Чен Ун. Младият Хънг пътувал по тъмно, за да се предпази от екстремната слънчева топлина. Ракетата, в която бил е специално моделирана за пътешествието.

Той също така е взел проби от Слънцето, които ще покаже на чичо си. Корейската централна агенция определя постижението на Хънг като „най-голямото човешко постижение на нашето време“.

:) :lol: :mrgreen:
IO SONO NERAZZURRO!

Върни се в “Архив”