petko.h.markov написа:danko_sot написа:Ганчев, Домусчиев или малкият Божков това бяха удачните варианти пред ЦСКА. Проблема е в Титан! Миналата година Ганчев каза в декларацията си наскоро че още тогава е искал да купи акциите. Сега пак искаше, но гадните боклуци са му скроили няква шапка и затва се е отказал. Възраждане и те сигурно щяха да со по-добър вариант от тези сега, които идват. Да, естествено че Товом ще е мчовекът който ще управлява, това е ясно на всички. Но кой ли ще дава парите, ето това не е ясно на никой. И не го казват кой е. Апропо оня хокеиста отг Славия не беше ли и той подсъдим барабар с Лупи??? Не може ЦСКА да е вечно от трън та на глог!!!! Не става така, няма да ес оправим никога така. не ми говорете за по-малкото зло, ТВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Винаги може да изгрее слънцето, въпроса е ти да имаш достатъчно кураж и воля, за да му помогнеш.
Кво сте се шашнали всички- ЦСКА ще изпадне в В тгрупа, в А окръжна , в незнам си коя ... Абе вие луди ли сте бе??? И кво като изпадне??? Как си го представяте бг футбол без ЦСКА! ЦСКА не може да изчезне от карата на бг футбол, тва тлябва да ви е ясно. По-скоро трябва Б-я да изчезне първо от картата на Европа. Трябваше малко търпение воля да покажат феновете, още може това да стане. Не да се хванете като удавници на първата сламка. И какво ще стане сега???? пак 5 години ще ви плямпам тука на главите и на форума, а вие пак ще ми обяснявате ваште си глупости. Каквито феновете, такъв и отборът! Срам ме от вас и резултатите в тъпата анкета!
Направо онемявам от теб.Няма да промениш мнението на другите-за това мирясай.Като разгонена кучка си.
Фъкай се бе. Ще говоря каквото си искам. Има си фенове и фенове. Ти явно си от категорията на "забравящите" и меките душички