АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Да
139
70%
Не
61
31%

Общо гласове: 200

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Мнениеот danko_sot » 10 юли 2013 17:08

petko.h.markov написа:
danko_sot написа:Ганчев, Домусчиев или малкият Божков това бяха удачните варианти пред ЦСКА. Проблема е в Титан! Миналата година Ганчев каза в декларацията си наскоро че още тогава е искал да купи акциите. Сега пак искаше, но гадните боклуци са му скроили няква шапка и затва се е отказал. Възраждане и те сигурно щяха да со по-добър вариант от тези сега, които идват. Да, естествено че Товом ще е мчовекът който ще управлява, това е ясно на всички. Но кой ли ще дава парите, ето това не е ясно на никой. И не го казват кой е. Апропо оня хокеиста отг Славия не беше ли и той подсъдим барабар с Лупи??? Не може ЦСКА да е вечно от трън та на глог!!!! Не става така, няма да ес оправим никога така. не ми говорете за по-малкото зло, ТВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Винаги може да изгрее слънцето, въпроса е ти да имаш достатъчно кураж и воля, за да му помогнеш.
Кво сте се шашнали всички- ЦСКА ще изпадне в В тгрупа, в А окръжна , в незнам си коя ... Абе вие луди ли сте бе??? И кво като изпадне??? Как си го представяте бг футбол без ЦСКА! ЦСКА не може да изчезне от карата на бг футбол, тва тлябва да ви е ясно. По-скоро трябва Б-я да изчезне първо от картата на Европа. Трябваше малко търпение воля да покажат феновете, още може това да стане. Не да се хванете като удавници на първата сламка. И какво ще стане сега???? пак 5 години ще ви плямпам тука на главите и на форума, а вие пак ще ми обяснявате ваште си глупости. Каквито феновете, такъв и отборът! Срам ме от вас и резултатите в тъпата анкета!

Направо онемявам от теб.Няма да промениш мнението на другите-за това мирясай.Като разгонена кучка си.

Фъкай се бе. Ще говоря каквото си искам. Има си фенове и фенове. Ти явно си от категорията на "забравящите" и меките душички
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 юли 2013 17:11

Няма ли кой да прати тая Анкета в коша? Искате ли Томов?...Що бе, ти още за Тиган ли плачеш? Явно си от приятелчетата на Цимбика...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 юли 2013 17:11

Да живее комунизмът!УРА!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 юли 2013 17:13

danko_sot написа:Ганчев, Домусчиев или малкият Божков това бяха удачните варианти пред ЦСКА. Проблема е в Титан! Миналата година Ганчев каза в декларацията си наскоро че още тогава е искал да купи акциите. Сега пак искаше, но гадните боклуци са му скроили няква шапка и затва се е отказал. Възраждане и те сигурно щяха да со по-добър вариант от тези сега, които идват. Да, естествено че Товом ще е мчовекът който ще управлява, това е ясно на всички. Но кой ли ще дава парите, ето това не е ясно на никой. И не го казват кой е. Апропо оня хокеиста отг Славия не беше ли и той подсъдим барабар с Лупи??? Не може ЦСКА да е вечно от трън та на глог!!!! Не става така, няма да ес оправим никога така. не ми говорете за по-малкото зло, ТВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Винаги може да изгрее слънцето, въпроса е ти да имаш достатъчно кураж и воля, за да му помогнеш.
Кво сте се шашнали всички- ЦСКА ще изпадне в В тгрупа, в А окръжна , в незнам си коя ... Абе вие луди ли сте бе??? И кво като изпадне??? Как си го представяте бг футбол без ЦСКА! ЦСКА не може да изчезне от карата на бг футбол, тва тлябва да ви е ясно. По-скоро трябва Б-я да изчезне първо от картата на Европа. Трябваше малко търпение воля да покажат феновете, още може това да стане. Не да се хванете като удавници на първата сламка. И какво ще стане сега???? пак 5 години ще ви плямпам тука на главите и на форума, а вие пак ще ми обяснявате ваште си глупости. Каквито феновете, такъв и отборът! Срам ме от вас и резултатите в тъпата анкета!

Най-добър вариант е Абрамович,но няма финансов ресурс да плаща на Станко Йовчев заплатата,отивай някъде на хладно и ако имаш подходящи хапчета си ги изпии.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 10 юли 2013 17:14

Кировец написа:Няма ли кой да прати тая Анкета в коша? Искате ли Томов?...Що бе, ти още за Тиган ли плачеш? Явно си от приятелчетата на Цимбика...

Подкрепям, анкетата е безсмислена .

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 10 юли 2013 17:25

Братле, мирясай малко и осъзнай, че трябва да се отървем от боклуците час по скоро, ако не искаме да отидем на кино за където са ни запътили пернишките мастии! Само виж какво ни представлява съставът в момента и няма какво да говорим, а след 10 дена шампионат почва! Всяка година почваме на минус, до кога така? Докога ще ги търпим тия троянски коне да ни разкъсват отвътре, че и помежду си ще се караме заради тях, до кога така???
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юли 2013 17:37

fiesta написа:
Кашчей написа:
fiesta написа:Та колкото и абстрактно и да звучи написаното от мен, то се свежда до следното:
- влизане на синдик, назначен от ЦСКА 1923 или от привържениците, за провеждане на спешни мерки за оздравяване на клуба. Става въпрос за само един човек;

Само една от по-горните задачи да се осъществи, ЦСКА ще го има.

Кой, казваш, назначава синдик? Не беше ли това действие, породено от съдебно решение въз основа на откриване на производство по несъстоятелност? Като даваш такъв съвет, обясни как друг, освен съд, може да назначи синдик и при какви обстоятелства!

Колко ще ми платиш, за да ти разпиша процедурата?

Че е много лесно да задаваш въпроси, когато не искаш да потърсиш.

Още един, който с чужда пита иска помен да прави. Няма да стане заядливецо. Като искаш информация, си я намери. Че ми е писнало от боклуци, които искат, и след това се опитват да ме загробят с полученото.

Много си па отворен бе, като на Градев устата!

Щели феновете да назначат синдик!Ми ай да го назначат, без да има съдебно решение за откриване на производство по несъстоятелност! Да му плащам искал, сладурът!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 10 юли 2013 19:09

По-добър вариант е от "Титан"!
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 10 юли 2013 23:09

Да му се даде шанс.
Изображение

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 11 юли 2013 11:04

Стига с този Томов! Никъде не прочетох, че ще се връща под някаква форма в ЦСКА. Вярно, че е грандоман и лъжец, но ударите от миналото му дойдоха в повече и се надявам да е поумнял. Пък и сега до него ще има още доста хора, които да го възпират да не прави глупости. Лупи е сериозен играч и какъвто и да е е по-добър вариант от Титан.

Върни се в “Архив”