Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botevbeerboys
- Контакти:
Re: ЦСКА ФАЛИРА
Ако разрешът на цска оберинение с някой отбор от А група това ще бъде най голямата гавра с българския футбол!Преди 3 години не разрешиха на БОТЕВ да се обедини със Свиленград,защото били от различни области и противоречало на закона?!Питам аз къде е сега закона?!цска(нарочно е с малки букви) се оказаха най долните и нагли "хора" в страната ни!Нарочно изчакаха да мине крайния срок от УЕФА за да обявят фалита си!Жалки сте!Включително и ти КУЧЕ!Заслужавате да ви затрият от футболната карта!И ви го пожелавам!
Май не фалира, ами направо баталяса.
Сега ще видим във В групата колко ще им се радвате на Ганчев и Стоичков.
п.с. Между впрочем след като Завод Юрий Гагарин, Хеброс и Цска не са професионални отбори ще излезе, че Стоичков е юноша на БарЦИлона.
Сега ще видим във В групата колко ще им се радвате на Ганчев и Стоичков.
п.с. Между впрочем след като Завод Юрий Гагарин, Хеброс и Цска не са професионални отбори ще излезе, че Стоичков е юноша на БарЦИлона.

...
- Синьо сърце
- Контакти:
Абе в момента Фазомера е горд собственик на акции, които носят дълг 35 млн лева, не знам с кого и как ще се слива, ама май Титаните му го нахлузиха бая здраво. То нов клуб-ясно, ама тез акции парят.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Останах шокиран от новината, но това беше само за секунди, след това щастието надделя! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- blue avalanche
- Контакти:
demon777 написа:blue avalanche написа:demon777 написа:И кой ги пита феновете на Нефтохимик за нещо. Глухи ли бяхте слепи ли сте кога собственика на нафтата каза че парите на отбора стигат само за 1 максимум 2 месеца в А група и после ще обявят фалит ако не намерят спонсор. Фукоил невиждам да са заритали да им стават спонсор. Нафтата в А група тъй или иначе няма да играе
И понеже,тъй или иначе,нямало да играят в Агрупа,трябва да свалят гащите пред ЦСКА.Правилно ли разбрах?
Проблем ли е да го направят?
Че те може да нямат пари и за окръжните групи. Може да станат като Сливен 2000
Ами,понеже вие тъй и тъй сте умряли и няма да играете в А група,що не си свалите ВИЕ гащите и Домусчиев,например,да ви купи?Или Цецо Василев?
demon777 написа:Разтълкувай ми "глупости" моля с конкретни примери ако обичаш
Самият факт, че в този форум, от началото на сагата ЦСКА, няколко човека ви цитираме Правилника за клубното лицензиране, в който ясно е казано, че лиценз не се преотстъпва, не се купува и не се продава, ти продължаваш да се вълнуваш, защо пък от Нефтохимик да не си продадат лиценза-това не са ли глупости?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Синьо сърце написа:Абе в момента Фазомера е горд собственик на акции, които носят дълг 35 млн лева, не знам с кого и как ще се слива, ама май Титаните му го нахлузиха бая здраво. То нов клуб-ясно, ама тез акции парят.
Той Стойчков яде доматите с колците.
Не му берете гайлето на него ами му мислете тая година как ще до драпате 4то място
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
- botevbeerboys
- Контакти:
demon777 написа:Синьо сърце написа:Абе в момента Фазомера е горд собственик на акции, които носят дълг 35 млн лева, не знам с кого и как ще се слива, ама май Титаните му го нахлузиха бая здраво. То нов клуб-ясно, ама тез акции парят.
Той Стойчков яде доматите с колците.
Не му берете гайлето на него ами му мислете тая година как ще до драпате 4то място
Вие му мислете как ще се справяте с Тигрите на Бойко-ако имаме закона държава де?!
Кашчей написа:demon777 написа:Разтълкувай ми "глупости" моля с конкретни примери ако обичаш
Самият факт, че в този форум, от началото на сагата ЦСКА, няколко човека ви цитираме Правилника за клубното лицензиране, в който ясно е казано, че лиценз не се преотстъпва, не се купува и не се продава, ти продължаваш да се вълнуваш, защо пък от Нефтохимик да не си продадат лиценза-това не са ли глупости?
Ама чакай малко бе..... ама кой ти говори за официална продажба?
Нафтата си сменя името на цска ама да не мислиш 4е ей така бадева за хуйово здраве все ще получат нещо в замяна ако тва се слу4и
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
Радващо е, че феновете на Ботев най-накрая разбраха, що за стока са розовите
Оставиха на най-интелигентния човек КСПП да се оправя с задълженията на Цска... Хитър ход на моите съграждани.

Оставиха на най-интелигентния човек КСПП да се оправя с задълженията на Цска... Хитър ход на моите съграждани.

[center]1914[/center]