Изтрии това, че ако урочасаш работата толкова клетви ще ти хвърля, че нема да ти се верва както се казва.
ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Изтрии това, че ако урочасаш работата толкова клетви ще ти хвърля, че нема да ти се верва както се казва.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Пич, много си суеверен нещо. Ама не чувстваш ли че прекали с твоите клетви? Ходи някъде на гадателка да ти предскажи бъдещето да се поуспокоиш малко

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- валидол за теб
- Контакти:
Не се карайте. Радвайте се
А и надали Г. Миланов ще го вземем, по-скоро ще замине навън, макар че едни 6месеца при нас ще му вдигнат цената, но си е риск все пак.

А и надали Г. Миланов ще го вземем, по-скоро ще замине навън, макар че едни 6месеца при нас ще му вдигнат цената, но си е риск все пак.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
И аз мисля че Г.Миланов ще го продадат, даже и Бодуров може би, само че парите ще си ги вземе ГГ!
Но дори и да не дойде нито един играч от Литекс в което много се съмнявам важното е Титан да не управлява клуба.
Нека имат акции нека са в клуба но да не управляват.
Но дори и да не дойде нито един играч от Литекс в което много се съмнявам важното е Титан да не управлява клуба.
Нека имат акции нека са в клуба но да не управляват.
Златински щял да идва.. уж.
Янис Зику написа:Златински щял да идва.. уж.
Е той идва от около 2 сезона...

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- dreben23
- Контакти:
Единственото сигурно нещо е, че ще има звезди от Литекс, което не е зле.
А щом това е сигурно, значи няма да играем във В група- проста аритметика, която ми допада! 
Опа, изненада... Илия Миланов остава в Ловеч, Георги в ЦСКА!
Мен ми се щеше и Никола Колев да вземем, ама...

Единият от близнаците в Литекс отпада за ЦСКА, научи БЛИЦ. По предварителни договорки на “Армията” трябваше да акостират Илия и Георги Миланови, но бранителят в крайна сметка ще остане в Ловеч.
Към ЦСКА обаче потеглят голяма част от основните играчи на “оранжевите”. Става дума за играч номер 1 на България за 2012 година – Георги Миланов, Страхил Попов, Армандо Ваюши, Николай Бодуров и Александър Цветков. Те ще потеглят за София и отново ще бъдат ръководени от досегашния си треньор Христо Стоичков.
По този начин в ЦСКА ще акостират най-добрите и конвертируеми футболисти на Литекс. Всички ще преминат при “червените” под наем, докато окончателно не бъде финализирана сделката за ЦСКА.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Единственото сигурно нещо е, че ще има звезди от Литекс, което не е зле.А щом това е сигурно, значи няма да играем във В група- проста аритметика, която ми допада!
Единият от близнаците в Литекс отпада за ЦСКА, научи БЛИЦ. По предварителни договорки на “Армията” трябваше да акостират Илия и Георги Миланови, но бранителят в крайна сметка ще остане в Ловеч.
Към ЦСКА обаче потеглят голяма част от основните играчи на “оранжевите”. Става дума за играч номер 1 на България за 2012 година – Георги Миланов, Страхил Попов, Армандо Ваюши, Николай Бодуров и Александър Цветков. Те ще потеглят за София и отново ще бъдат ръководени от досегашния си треньор Христо Стоичков.
По този начин в ЦСКА ще акостират най-добрите и конвертируеми футболисти на Литекс. Всички ще преминат при “червените” под наем, докато окончателно не бъде финализирана сделката за ЦСКА.
Никола Колев е на 17г., и да дойде, няма да е титуляр, въпреки, че наистина има огромен талант. Има време за него.
Аз предпочитах Илия Миланов вместо Бодуров, но е прекалено нахално в тази ситуация да имаме претенции.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
В тема спорт пише ,че и двамата близнака идват в ЦСКА. Не виждам логика Илия да го оставят в Литекс, при положение, че за мен той по нищо не отстъпва по класа на брат си, дори за мен може да стигне по-далич от Георги
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Много бих искал да видя Мицански и на нападателя на Нафтекс Живко Петков в ЦСКА...тези двамата са много по-добри от сърдиткото и Камбуров!

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!