Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Един от начините на Тонев е този - Локо-Левски играе ли се ?

Мнениеот Teo » 02 май 2013 20:07

ss1914 написа:Сега и аз ще играя като онези, в събота Ботев ви лягат, така ако биете аз съм прав, ако Ботев бие пък ще ми е кеф.На това му се вика с***я за един ден.

Мача с Ботев за нас е без никакво значение, ако това искаш да знаеш и да паднем голяма работа, поне няма да се излагаме в Европа и ще махнем титан от ЦСКА, което и е целта ;)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот Santiago Munezz » 02 май 2013 20:08

Тук всяко второ мнение е провокация и плюене по Левски,къде са модераторите???
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 02 май 2013 20:08

Show Must Go On написа:На момченцата от локуту едно "браво", че пяха и се радваха заедно с "жена си" - срещу жълтити. Голям срам. Сега очаквам, като Ви надуем в сряда [offtopic]въпреки голямото скачане - нали не сме Левски[/offtopic] да ходят по не повече от 100-200 потника на мачовете Ви, защото нормалните Ви фенове се отвратиха.

Смешен плач от жълто-червено-зелено-оранжевата паплач! Пукнете, ЛЕВСКИ ще е шампион!!!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 02 май 2013 20:08

Rivaldo10 написа:Батков се изцепил, че няма да правим отбор за Европа!? Че за какво тогава, нас преди всичко ни интересуват евромачовете, после идва първенството и купата... :?

мен пък не ме интересуват евро-мачовете.Нито ще спечелим ШЛ, нито ще спечелим ЛЕ.През 2011 година се представихме много добре в групите на ЛЕ, взехме 7 точки-рекотд за български отбор.И к'во?- точно заради това участие в ЛЕ, изпуснахме титлата , за сметка на ловешките църули.И накрая ловешките цървули взеха титлата, розовите взеха Купата, а за нас останаха подигравките.Никой не ни го призна това че сме играли добре в ЛЕ, че сме взели 7 точки, че сме помогнали за коефицента на България.За това- мачкай тука враговете, пък в Европа каквото дойде.И да отпадне още август месец-ще ни одумват един месец, ама после като почнем да ги газим на вътрешния фронт, само ще скимтят безпомощно 9 месеца! :twisted:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 02 май 2013 20:09

Най-вече на теб ти е ясно! Гледам си подписа и изключвам веднага всички съмнения! Думата ти е "камък", ама като го стиснеш пуска вода... :lol: Да не ти припомням камара смехотворни изказвания, че хептен за резил ще станеш. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 02 май 2013 20:09

Грухтят ли? Грухтят ли?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 02 май 2013 20:09

СТАМАТ написа:Най-интересното е, че нападателя беше преди линията на вратарското поле, а защитникът на Лефски зад!!! Тоест, дори теляк да беше с байрака, а не човек на когото се плаща да гледа има или няма засади, щеше да отсъди ПРАВИЛНО!!!! Майтап:))) Взе вече да ми става смешно още като чуя думичката "ЛЕФСКИ":))))

Много си глупав, може ли кретенския ти завършек на тялото, дето го имаш за глава, да е толко празен, помисли малко и ще загрееш, че съдията не го гледа на стоп кадър.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 май 2013 20:09

Седем написа:
Show Must Go On написа:На момченцата от локуту едно "браво", че пяха и се радваха заедно с "жена си" - срещу жълтити. Голям срам. Сега очаквам, като Ви надуем в сряда [offtopic]въпреки голямото скачане - нали не сме Левски[/offtopic] да ходят по не повече от 100-200 потника на мачовете Ви, защото нормалните Ви фенове се отвратиха.

Смешен плач от жълто-червено-зелено-оранжевата паплач! Пукнете, ЛЕВСКИ ще е шампион!!!

То остава и да не станете :lol: :mrgreen: тия тесли по другите отбори не бяха случайни :roll:

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 02 май 2013 20:11

Teo написа:
ss1914 написа:Сега и аз ще играя като онези, в събота Ботев ви лягат, така ако биете аз съм прав, ако Ботев бие пък ще ми е кеф.На това му се вика с***я за един ден.

Мача с Ботев за нас е без никакво значение, ако това искаш да знаеш и да паднем голяма работа, поне няма да се излагаме в Европа и ще махнем титан от ЦСКА, което и е целта ;)

Не ме интересувате вие фенчетата, с празния сектор, важно е че ръководството е уредило мача.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 02 май 2013 20:12

И после защо казваме, че в България всички са левскари? Само, че половината са анти...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Архив”