Всеки път тия скапани димки.
Става вече рецедив.
Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Литекс - Левски
Мистри написа:mistreated написа:Защо не беше изгонен Йовов?
и защо да е изгонен?
Влизане с двата крака без да играе с топката какъв картон е това ?
- blue avalanche
- Контакти:
mistreated написа:blue avalanche написа:mistreated написа:Интересно защо никой не коментира и ръката на Ели при потенциален голов удар на Г. Миланов. 2 спестени дузпи и ЧК, засега преизпълнявате графика, да видим какво още ще последва до края на мача.
Според теб Ели ИГРА с ръка или топката го удари в ръката?
Няма никакво значение, когато спираш голов удар и ръката ти е встрани от тялото.
Това,че ударът е голов в "кристалната топка" ли го видя?Обикновено при хората,ръцете са ВСТРАНИ от тялото.При теб как е?
Red Warrior написа:Neron написа:Защо нямаше картон за Ваюши който извърши нарушение с бутоните напред не игра с топката и на всичкото отгоре се случи пред погледа на страничния съдия? Крак ли трябва да счупи какво?
И аз се питам същото за Димов.
Ти питай що сте в а група още.тука налазили едни ,дето не разбират от футбол, като теб, и само злоба леят.

- milen.hristov
- Контакти:
Чудя се какви ли играчи бихме могли да си позволим, ако престане това просене на глоби от публиката. Дру е въпроса защо парите не се взимат от джобовете на гу-гууу и биячите на жени и оператори.
- Red Warrior
- Контакти:
blue avalanche написа:mistreated написа:blue avalanche написа:mistreated написа:Интересно защо никой не коментира и ръката на Ели при потенциален голов удар на Г. Миланов. 2 спестени дузпи и ЧК, засега преизпълнявате графика, да видим какво още ще последва до края на мача.
Според теб Ели ИГРА с ръка или топката го удари в ръката?
Няма никакво значение, когато спираш голов удар и ръката ти е встрани от тялото.
Това,че ударът е голов в "кристалната топка" ли го видя?Обикновено при хората,ръцете са ВСТРАНИ от тялото.При теб как е?
Не голов, а насочен към вратата.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Stanislav_Ivanov написа:Всеки мач противника на Левски бил ощетяван с дузпа.![]()
![]()
Погледнете малко бе,да не се играе балет. На тоя Миланов никой не му е виновен,че настъпи топката.
Абсолютно завършен футболен лаик и дилетант си.Сигурен съм че дори и баба ти го разбира това странно и интересно добиче футбола повече от тебе.
- Neron
- Контакти:
Neron написа:Ще помоля приятелките да коментират тази дузпа отсъдена за тяхното отборче когато се бореше за титлата:
Хайде някоя от Панчарево да отговори на въпроса ми. Аз по смешна дузпа в историята на футбола не помня да е имало.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- White Fang
- Контакти:
Нека някой ми каже къде беше нарушението на Родригес срещу Илия Миланов?
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
Гледайте какво дава и какво не дава