baumax написа:
Мили мой, не говори за съдиите, щото Юнайтед хич не са чисти по това отношение

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
baumax написа:
Genius. написа:AnalBreaker написа:Догодина ще я вземем. Тия некадърници няма как да спечелят ШЛ.
![]()
![]()
Ще я вземете когато Ливърпул завърши на 1во място в първенството.
ihalamadrid написа:Rofles написа:Нани игра опасно, но гледаше топката и това не бе умишлено. ТОЯ СЪДИЯ ЗА НИЩО НЕ СТАВА ! ЗА НИЩО ! Нани гледаше топката. Тоя турчин рез*н отстрани Юнайтед. :@@@@@@@@ Да му вземат работата на тоя. Не заслужава нищо :@@
Нани щеше да отнесе ръката на Арбеола още малко ... по този начин си спомням една победа на MU срещу Сити ... Балотели мисля че влезна остро с крака напред и му извадиха директен червен ... напълно заслужен беше!
bilyaletdinov написа:Жалко за феновете на Юнайтед . Само можем да гадаем какво би станало при 11 на 11 , но това е футболът . Картонът може да се даде , но може да не се даде . За мен Нани не видя Арбелоа и това го извинява донякъде . Имаше дузпа в 92 мин. на Рамос срещу Евра , но...всичко е минало . САФ трябваше да реагира след получения картон и да направи промени . Нани , ако не се лъжа го гонят във втори възлов мач в ШЛ след този в Байерн , но това е футболът...
Rofles написа:Дааа казах го. Нани през цялото време гледаше топката. И оня фен на Челси да не ми говори. Защото друго е мач от такова ниво. И там грешката беше на страничния при 5454848 играча в наказателното поле. А тука тоя вижда положението от 2 метра и пак. Пълна дупка е тоя, гадна турска сган.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Viktor4o_Rs написа:Най-силното първенство в света (Висшата лига) с колко отбора ще е на четвъртфиналите ?
Най-силното първенство в света (Висшата лига) с колко отбора ще е на четвъртфиналите ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта