blue avalanche написа:Не може ли някой да контузи Йовов на тренировка и да елиминира и най-малката възможност да се появи на терена?
Ти сериозно ли? Отде такава омраза?!?! Направо не е за вярване...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:Не може ли някой да контузи Йовов на тренировка и да елиминира и най-малката възможност да се появи на терена?
levski_shampion написа:Ако може е връзки да скъса на последната тренировка преди мача още по добре
Bobby1177 написа:blue avalanche написа:Не може ли някой да контузи Йовов на тренировка и да елиминира и най-малката възможност да се появи на терена?
Ти сериозно ли? Отде такава омраза?!?! Направо не е за вярване...
Bobby1177 написа:Давайте всички на стадиона и да подкрепяме отбора докрай!
Мисля, че не можем да играем по-слабо, отколкото срещу Търнава миналата година, така че... И аз предвиждам, обаче, труден двубой, но с надеждата, че ще ги отстраним... Така или иначе, дори пътят до плей-офа остава много дълъг...
way написа:Bobby1177 написа:Давайте всички на стадиона и да подкрепяме отбора докрай!
Мисля, че не можем да играем по-слабо, отколкото срещу Търнава миналата година, така че... И аз предвиждам, обаче, труден двубой, но с надеждата, че ще ги отстраним... Така или иначе, дори пътят до плей-офа остава много дълъг...
Оф няма ли някой да ме прасне да изпадна в кома до четвъртак че не мога вече да чакам.... да по бързо да мине времето
way написа:Bobby1177 написа:Давайте всички на стадиона и да подкрепяме отбора докрай!
Оф няма ли някой да ме прасне да изпадна в кома до четвъртак че не мога вече да чакам.... да по бързо да мине времето
Ела и ще те прасна с чука![]()
Wishes написа:Ела и ще те прасна с чука![]()
Всяка тема я обръщаш на бой.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта