- Защо взима съвети от Станимир Стоилов и вярно ли е, че Мъри му е казал с какъв състав да излезе Левски в дербито с ЦСКА?
- Защо го е страх да пусне Жоао Силва като титуляр във важен мач. В Разград се видя, че Базил не може да мръдне срещу добри централни защитници?
Илиан Илиев [фен тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Въпроси към Илиан Илиев, гост в Гонг днес!
И още един въпрос от мене, защо изгони Иван Цветков и на кой му дойде тази меко казано абсурдна идея изобщо?
-Защото бил стар ли? Нима Йовов и Марсиньо които играят от началото на сезона на тази позиция са по-млади ли? Или пък за да се налага Вутов ли? Ми той май толкова много се налага, че нон стоп го гледаме титуляр от началото на сезона?
-Защото бил стар ли? Нима Йовов и Марсиньо които играят от началото на сезона на тази позиция са по-млади ли? Или пък за да се налага Вутов ли? Ми той май толкова много се налага, че нон стоп го гледаме титуляр от началото на сезона?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- ralimavridov
- Контакти:
Мнението му за ситуацията в отбора на сърцето и роден отбор,Черно море.Какви съвети би дал на ръководството и футболистите?
Защо разкара Калво и до кога ще държи в състава Йовов, Марсиньо, Пелето и Старокин ...
Кога ще почнеме да виждаме Вутов и братята Цоневи в игра ... не за по 10 мин, а като титуляри
Защо го е страх да играе нападателно ... 

Защо продължава да разчита на тотално изхабените Марсиньо и Йовов?
Защо няколко кръга преди мача с Лудогорец налагаше Димов като централен защитник ,а Пелето като вътрешен халф и за двубоя в Разград им обърна позициите отново?
Защо не се дава повече шанс на Прохазка?
Защо Жоао Силва не се пуска в повече игрови минути? Каква е причината след края на мача в Рзград Силва да остане сам на игрището и да върти обиколки?
Цонев не беше пуснат в нито един мач досега и изведнъж решихте да го хвърлите срещу Лудогорец?
Тези ''контузии'' на Антонио Вутов не са ли вече доста съмнителни
Защо не са дава шанс на това момче?
Накрая искам да кажа ,че аз ви подкрепям ,г-н Илиев. Просто искам да разберете ,че сте треньор на Левски (Отбора на народа) ,а не на Берое. Не бъдете толкова страхлив!
Успех занапред! Ние пак ще сме на стадиона и ще подкрепяме любимия отбор.
Защо няколко кръга преди мача с Лудогорец налагаше Димов като централен защитник ,а Пелето като вътрешен халф и за двубоя в Разград им обърна позициите отново?
Защо не се дава повече шанс на Прохазка?
Защо Жоао Силва не се пуска в повече игрови минути? Каква е причината след края на мача в Рзград Силва да остане сам на игрището и да върти обиколки?
Цонев не беше пуснат в нито един мач досега и изведнъж решихте да го хвърлите срещу Лудогорец?
Тези ''контузии'' на Антонио Вутов не са ли вече доста съмнителни

Накрая искам да кажа ,че аз ви подкрепям ,г-н Илиев. Просто искам да разберете ,че сте треньор на Левски (Отбора на народа) ,а не на Берое. Не бъдете толкова страхлив!
Успех занапред! Ние пак ще сме на стадиона и ще подкрепяме любимия отбор.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- bilyaletdinov
- Контакти:
Защо се чака 1 месец така желания нападател и се плати сериозна сума за него , а сега търка пейката ? Защо за централен защитник се взе играч , който има 13 мача като централен защитник ? Защо Левски не разполага с нито един чист ценрален защитник в момента ? Кога ще се пенсионира Йовов ? Няма ли най-сетне да се вземат двама класни вътрешни халфа ? Левски ще си върне ли Сьорд Арс , който направи уникален сезон Китай ? ...и последно . Как г-н Илиев вижда отбора да участва в групите на ШЛ с тези играчи с които разполага и да направи аналогия между Левски в момента и Клуж да речем или Апоел и Динамо Загреб от миналата година ?!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Аз искам да попитам нещо много важно - защо се съгласи да става треньор на ЛЕВСКИ, на който няма да му се даде свобода за работата и на който му се налагат "мнения"!? Ако искаш да си уважаван треньор/човек трябва да си отстояваш позицията, да поемаш отговорност, да се държиш като лидер...
С извинение и уважение към ФУТБОЛИСТА Илиан Илиев ще кажа че в момента той не направи нито едно нещо като лидер, като треньор!!! Държи се като типичен треньор на "водещ" отбор в последно време - мълчи си и изпълнява разпореждания
Кажете г-н Илиев каква е причината да сме толкова слаб отбор в момента, при все че парадираме че сме с перфектна организация??? Мениджърски интереси ли, лакомия за парички ли??? За какво са ни всички тези боклуци в този отбор??? И кога ще започне някой треньор да се оглежда в ШКОЛАТА и младите футболисти? Защото гарантирам че там има деца/мъже, които са на по-добро ниво от "звездата" на Евертън например (пък и от повечето ни ТИТУЛЯРИ).
Знам че на нито един въпрос г-н Илиев няма да отговори, но дано поне ги прочете и се замисли, в което същот се съмнявам силно!
С извинение и уважение към ФУТБОЛИСТА Илиан Илиев ще кажа че в момента той не направи нито едно нещо като лидер, като треньор!!! Държи се като типичен треньор на "водещ" отбор в последно време - мълчи си и изпълнява разпореждания

Кажете г-н Илиев каква е причината да сме толкова слаб отбор в момента, при все че парадираме че сме с перфектна организация??? Мениджърски интереси ли, лакомия за парички ли??? За какво са ни всички тези боклуци в този отбор??? И кога ще започне някой треньор да се оглежда в ШКОЛАТА и младите футболисти? Защото гарантирам че там има деца/мъже, които са на по-добро ниво от "звездата" на Евертън например (пък и от повечето ни ТИТУЛЯРИ).
Знам че на нито един въпрос г-н Илиев няма да отговори, но дано поне ги прочете и се замисли, в което същот се съмнявам силно!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
- we are the champions
- Контакти:
Един въпрос от цесекар.
Какво изобщо правите в Левски ,и защо продължавате да налагате в отбора дървета като Кмета.
Какво изобщо правите в Левски ,и защо продължавате да налагате в отбора дървета като Кмета.
въпросът ми към г-н Илиев е прост и ясен - кога в играта на Левски ще проличи някаква идея и мисъл? Кога ще видим на терена идеята на треньора за тактика и игра и защо до сега не се вижда нищо подобно? И второ - къде изчезна духа на Левски за битка - защото такъв няма в момента? поздрави
-
1 въпрос:кога най после ще вземат един офанзивен халф,който може да я подава тая топка?
когато и да прочета все дефанзивни халфове се търсят в "ЛЕВСКИ".
аз мисля че сегашните димов,ангелов,гаджев не са лоши.
един христо златински ще замести гаджев перфектно.
2 въпрос:как така едни и същи мениджъри,за "ЛЕВСКИ"все куци коне намират а за червените все по добри от нашите.
нещо май ми намирисва като една от най големите истини за "батето"/иван славков/: СПУСНАТ ОТ ПАРТИЯТА /БКП/ ДА ДЪРПА "СИНИТЕ" НАЗАД.
когато и да прочета все дефанзивни халфове се търсят в "ЛЕВСКИ".
аз мисля че сегашните димов,ангелов,гаджев не са лоши.
един христо златински ще замести гаджев перфектно.
2 въпрос:как така едни и същи мениджъри,за "ЛЕВСКИ"все куци коне намират а за червените все по добри от нашите.
нещо май ми намирисва като една от най големите истини за "батето"/иван славков/: СПУСНАТ ОТ ПАРТИЯТА /БКП/ ДА ДЪРПА "СИНИТЕ" НАЗАД.