Ще може ли Левски да влезе отново в ШЛ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Вкарват Левски в ШЛ

Мнениеот blue avalanche » 04 фев 2012 15:01

Labros написа:Дано не приеме някой като заяждане моето мнение:

Борат говори за мощен спонсор, който ще изсипе една камара пари, за види "Левски" в групите на ШЛ. Но Борат остава собственик- сам казва, че ще продължи да държи 90% от акциите. Не че нещо, но "Левски" каква рекламна марка е в Европа, че да се бият "мощни спонсори" кой по-напред да рекламира фирменото си лого в/у фанелки и/или рекламни трансперанти на стадиона. И все още не е ясно като какви ще го играят ВТБ и дали въобще ще играят някаква роля... колко пъти се отлага това идване на парите, официалното подписване... Борат играе някаква игричка, ама все още не може да се схване каква е тя точно.
А и от негови обещания сте се наслушали...

Един въпрос само:
Когато играхме в ШЛ,да не би да имахме "мощен спонсор",който да изсипе "една камара пари"?Да не би бюджета на Левски тогава да е бил 100млн. евро?
Последна промяна от blue avalanche на 04 фев 2012 16:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
khan uvigi
Контакти:

Мнениеот khan uvigi » 04 фев 2012 15:03

Muscarin написа:То се влиза, въпросът е как се излиза :) Видяхме ги вече.....доскоро рекордьори.

ЛЕВСКИ никога не са били рекордьори :!: :idea:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 фев 2012 15:05

ivooou написа:
kambata написа:......Прочетох до средата на първия ред и приключих. Нали се сещаш, че тия работи са за вашия форум да се утешавате а не за тук. Нека да припомним думите на Дучето: "цска ще е първият български отбор играл в ШЛ" :lol: :lol: :lol:

Ами точно бе пич."ИГРАЛ".......

Пич, Дучето е трябвало да поясни: Ганкиното, Правото, Дунавското, Граовското...... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 фев 2012 15:12

Old_death написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Old_death написа:Значи да се готвим пак да ни вземат лиценза,защото друг начин не виждам.Да му мислят и от Лудогорец!

За да ти вземат нещо, трябва първо да го имаш. ;)

[offtopic]Можеш да ми пишеш на личен.Там имаш правото,както и навика да ме псуваш.Тук не ми губи времето в старанията си да ти обръщам внимание.[/offtopic]

[offtopic]Искам да дадеш пример: кога и как съм те псувал, за да не те обявя пред всички колеги за лъжец. ;) А къде и какво ще пиша - не си ти този, който ще ми кажеш. :lol:[/offtopic]
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 04 фев 2012 15:24, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 04 фев 2012 15:14

Тая тема се превръща пак във караница.Не ме вълнува кое какво а се радвам много,че сега във Левски е един от малкото отбори който взема младежи от школата си на лагерите,и има изгледи тия момчета да заиграят.Това докато не се разбере от всички собственици няма да имаме силни футболисти и силен национал.Тука идват разни маймуни които във 90% от случаите не стават за нищо,а при 10 момчета все едно може да стане играч и да вземат някой лев.

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 04 фев 2012 15:50

И как ще Вкарат Левски в ШЛ ?
Да не би да взимате лиценза на Манчестър Юнайтед, Милан или Байерн Мюнхен и да играете на тяхно място ????

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 фев 2012 16:13

mmitko написа:И как ще Вкарат Левски в ШЛ ?
Да не би да взимате лиценза на Манчестър Юнайтед, Милан или Байерн Мюнхен и да играете на тяхно място ????

Това цял ден ли го мисли, Ммитко?! :o Трябва да те информирам, че масата, върху която стои лаптопът ми, има повече чувство за хумор от теб, моето момче. :mrgreen: Опитай се пак. ;)

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 04 фев 2012 16:19

mmitko написа:И как ще Вкарат Левски в ШЛ ?

Тоя лиценз ви излиза през гъза а????
Ми плащаш играеш,не плащаш не играеш,просто нали????
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 04 фев 2012 16:22

Давам отговор на всички розови висящи в нашия форум:
Батков е виновен за лиценза ви,допинга и глобалното затопляне.
Нека бъде изгорен на клада и преизберем Лупи за президент.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 фев 2012 16:42

ШЛ е само далечно пожелание-за след година-две примерно.Не сме психясали като крушовата ракия, дето му се привиждат утакмице у 21.45.Дори и да сме шампиони сега, надали ще сме готови за там.След време-кой знае, зависи от много неща.Колкото до лиценза-ами ако не платите, може и да не го вземете, после пак Батков ще е виновен.Ако искате плащайте.Смеете се на синята селекция, ма като гледам кви шимпанзета ви карат и как един си тръгна, друг е без картотека а трети не е ваш, да видим кой ще се смее последен.Щото май само на Малина синчето ви е попълнението.На нас трима ни трябваха-двама вече си имаме, но пак казвам-тепърва ще се смеем.Понеже е много смешно за Стяуа, ама за Свиленград и наконкордената тройка пак е времето и НАТО виновно.Вземете се погледнете каква жалка трупа сте, преди да надничате в чуждо канче.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”