Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kufur

Re: И втората проба положителна на К.Стоянов е положителна

Мнениеот kufur » 21 дек 2011 12:30

Темата се оспами заради дежурните сини провокатори.
[offtopic]И аз очаквам да имам смислена дискусия някога с тях :o ..разболял съм се.[/offtopic]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 дек 2011 12:31

kufur написа:Темата се оспами заради дежурните сини провокатори.
[offtopic]И аз очаквам да имам смислена дискусия някога с тях :o ..разболял съм се.[/offtopic]

Е как да е смислена, като още от заглавието, червените тръгват на нож...И веднага се почва.... за "уж" наркоманите от сините...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 дек 2011 12:33

vaskonti написа:Оставяме настрана върховният цинизъм точно левскар да говори за закони и за заобикалянето им. Като се замисля, май можете да направите цял отбор с пияни шофьори само от последните 2-3 години, но не помня някой от тях да е бил наказан според закона. Нищо, че на всичко от горе някои са карали с фалшиви документи.
Пак питам - какво по-нормално от това от ЦСКА да се надяват на минимално наказание? Извинявай, ама дори масовите убийци се надяват на по-леко наказание! Очевидно очакваш, че би трябвало да се надяват на точно обратното. Вероятно така смяташ заради "обективния" си начин на мислене, нали?

Минималното наказание е 3 до 6 месеца, да си пледират за него, а не сложи толкова кинти на бюрото и бегом... така ли ще развиваме футболистите си, които за западни стандарти са си пълни аматьори. Ти обаче продължаваш упорито Левскарите такива левскарите онакива, ми нали все от някъде трябва да се започне вкарването на ред, какво значение има от кой отбор е...я погледни националния ни отбор -сбирщина к*урвари, алкохолици и комарджии :x :x
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 21 дек 2011 12:40

Отстраняването на "коце" от отбора е една много добра новина, но трябваше ли да се случва по този начин-петнейки името на ЦСКА? Костадин е един тумор в редиците на "армейците", който освен, че не блести с кой знае какви качества на терена, се слави и с изключителната си глуповатост и лекомисленост. Често прави идиотски нарушения в наказателното поле, като единственото хубаво нещо в случая е, че не играем в Европа-защото там ги свирят! Да не говорим, че по някакъв начин въпросният футболист се е докопал до званието "тартор в съблекалнята"(което не знам до какво се свежда-раздаване на пишкири ли?), и едва ли не, всички са длъжни да се съобразяват с него. Като за капак и самото ръководство на червените изявява сериозна подкрепа към него и неговата личност, като освен, че е твърд титуляр в отбора, той получава и капитанската лента при отсъствието на Капитанът Янчев...

Изобщо много е зле положението в ЦСКА в момента! От как назначиха селският тарикат "дуци" ли, "гуци" ли, какъв беше... нещата станаха още по-зле! Ставаме като колегите от Подуяне, които са прочути с интрижките си и тънките си сметки.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 дек 2011 12:40

BLUE CHAMPIONS написа:
vaskonti написа:Оставяме настрана върховният цинизъм точно левскар да говори за закони и за заобикалянето им. Като се замисля, май можете да направите цял отбор с пияни шофьори само от последните 2-3 години, но не помня някой от тях да е бил наказан според закона. Нищо, че на всичко от горе някои са карали с фалшиви документи.
Пак питам - какво по-нормално от това от ЦСКА да се надяват на минимално наказание? Извинявай, ама дори масовите убийци се надяват на по-леко наказание! Очевидно очакваш, че би трябвало да се надяват на точно обратното. Вероятно така смяташ заради "обективния" си начин на мислене, нали?

Минималното наказание е 3 до 6 месеца, да си пледират за него, а не сложи толкова кинти на бюрото и бегом... така ли ще развиваме футболистите си, които за западни стандарти са си пълни аматьори. Ти обаче продължаваш упорито Левскарите такива левскарите онакива, ми нали все от някъде трябва да се започне вкарването на ред, какво значение има от кой отбор е...я погледни националния ни отбор -сбирщина к*урвари, алкохолици и комарджии :x :x

а ако са Левски те какво ще направят?няма да дадът пари под масата за да няма наказание така ли?а Гара Дембеле как се измъкна , да не отиде в затвора може би Батков не е дал пари на някой , за да не го накажат както си е по закон?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 дек 2011 12:57

BLUE CHAMPIONS написа:

И защо не настояваше "да се започне от някъде" вкарването на ред когато вашите играчи караха и продължават да карат пияни с фалшиви документи и да трошат околният пейзаж? разбирам фенове на други отбори да недоволства, ама точно левскари да го правят, си е цинизъм от всякъде. Пък бил той и обективен.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 дек 2011 12:59

Открихте топлата вода - браво! Далаверите движат целият свят, вие сте тръгнали да се възмущавате от задкулисните игри в родното първенство (въздържам се от обидни определения...)! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 21 дек 2011 13:00

Коцето има пред кой да отговаря,но това не са сините провокатори във форума на ЦСКА.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 21 дек 2011 13:00

Сега пак "синьото" БФС ще оправи нещата!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 дек 2011 13:01

storm написа:
kufur написа:Темата се оспами заради дежурните сини провокатори.

Е как да е смислена, като още от заглавието, червените тръгват на нож...И веднага се почва.... за "уж" наркоманите от сините...

Извинявай, ама къде в заглавието на темата видя и далечен намек за Левски? :shock:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”