ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот greenpeak » 29 ное 2011 12:16

зеления написа:Изобщо не съм убеден, че някой ще поиска да вземе Паломино. Освен в мача с Левски не видях да покаже нещо кой знае какво. Ето и днес - като изключим гола и още едно положение - нищо запомнящо се. Оставаме с 10, после с 9 човека, а нашата звезда се разхожда по терена вместо да изрови игрището и да принуди поне 3-4 от футболистите на противника да го пазят. Смятам, че много по-добре щеше да стои на терена, говоря за второто полувреме, например един Румен.

зеления, толкова си зле с главата, просто по-зле не може и да бъдеш.
Ако Паломино се бил разхождал по терена, какво може да се каже за играта на твоя любимец Божилов.

Ти за НЕКАДЪРНИКА Божилов поне веднъж лоша дума няма ли да кажеш бе смешник нещастен?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 ное 2011 13:40

greenpeak написа:
зеления написа:Изобщо не съм убеден, че някой ще поиска да вземе Паломино. Освен в мача с Левски не видях да покаже нещо кой знае какво. Ето и днес - като изключим гола и още едно положение - нищо запомнящо се. Оставаме с 10, после с 9 човека, а нашата звезда се разхожда по терена вместо да изрови игрището и да принуди поне 3-4 от футболистите на противника да го пазят. Смятам, че много по-добре щеше да стои на терена, говоря за второто полувреме, например един Румен.

Ако Паломино се бил разхождал по терена, какво може да се каже за играта на твоя любимец Божилов.

Ти за НЕКАДЪРНИКА Божилов поне веднъж лоша дума няма ли да кажеш бе смешник нещастен?

Смотаняк, внимавай с обидите! Никога не си видял от мен да плюя по някой от форума. Така, че си затваряй шибаната уста!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 29 ное 2011 14:19

зеления написа:
greenpeak написа:

Смотаняк, внимавай с обидите! Никога не си видял от мен да плюя по някой от форума. Така, че си затваряй шибаната уста!!!

деца...*§%€*№*(€
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 29 ное 2011 16:22

Айде разменете си скайповете на ЛС и там се нареждайте ;)

ПС --> Някой от модераторите да изтрие последните мнения които не са по темата !
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 ное 2011 16:27

Вместо да си разменяте любезности е по-лесно да се види,че както Божилов,така и Паломино не са на нивото си последните мачове,иначе нямаше да сме в това положение!Божилов много свали играта си,а Паломино след контузиите е сянка на лъвът от първите кръгове.Всички точки края на есента ги взехме благодарение на защитниците,които не пускаха голове и на страхотния хъс и спортна злоба на Жоро Илиев и Миро Манолов+постоянния Камазола!Какво играе Паломино?Едно нищо,а Божилов след Ловеч е същия въздух.Точно двамата за които се карате са и точно двамата от т.нар. ключови играчи,които най-малко допринасят за отбора.Щом контузен доскоро играч и не във форма е над тях смятайте за кого се дърлите :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 29 ное 2011 17:53

зеления написа:Така, че си затваряй шибаната уста!!!

Шибаната ми уста те пита кага ще кажеш нещо против статиста и некадърник Божилов, разбирачо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ???

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 ное 2011 19:09

Спрете се.Головата машина Паломино с 3-те си гола от позицията на топ-звездата също не е за възхвала,нали?Защото,макар и да се случва на всеки точно Паломино НЯМАШЕ право на грешката която допусна на Стадиона на Мира?Пак казвам,Паломино и Божилов,заедно с Жоро Илиев и Камазола са водещото ни каре играчи.От това каре точно Паломино и Божилов са тези,които дадаха фира и затова след 4-тия кръг-пльос по задник,Жоро и Камазола си поддържат нивото и игрите...Затова и търсим плеймейкър и нападатели,сети се защо,защото аналозите им при нас...спряха да работят :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
mivkon moriaka
Контакти:

Мнениеот mivkon moriaka » 29 ное 2011 19:16

аз не съм разбирач но според моето скромно мнение Божилов и Марадончо са най-слабите ни футболисти
:roll:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 ное 2011 19:24

Марадончо е най-слабия,но е мишок,нито дава облик на отбора,нито класа.От Камазола,Жоровците и Паломино зависят нашите игри...а от пролетта и Миро вече ще е там.Те носят отговорността според мене и ако вникнеш в думите ми ще разбереш,че до 4-ти кръг Паломино и Божилов играеха много и отборът беше само с победи,после къде контузии,къде слаба форма-и двамата са слаби-резултатите са видни :(

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 ное 2011 21:01

ShooterMan написа:Марадончо е най-слабия,но е мишок,нито дава облик на отбора,нито класа.От Камазола,Жоровците и Паломино зависят нашите игри...а от пролетта и Миро вече ще е там.Те носят отговорността според мене и ако вникнеш в думите ми ще разбереш,че до 4-ти кръг Паломино и Божилов играеха много и отборът беше само с победи,после къде контузии,къде слаба форма-и двамата са слаби-резултатите са видни :(

Коректно и точно мнение!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Архив”