Левски вече не е на Батков!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Левски вече не е на Батков!

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 ное 2011 15:42

Theos написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Някой как са се филмирали :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
П.С. феновете как избират собствениците на клубовете си, с гласуване ли как става, не ми е много ясно :roll:

До колкото ми е известно такива гласувания има само във Барселона, ама точно на какъв принцип става не ми е ясно.

остави ги онези, те са на светлинни години, говоря за наще ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 11 ное 2011 15:43

Forza Botev написа:Ама вие мислите ли, че ще се появи някой богаташ да си дава парите безвъзмездно, заради някакъв си български отбор, бил той и Левски? Ако не е Батков, ще е някой като Батков, така че...все тая!

Точно в това е въпроса. Отбори като Левски, ЦСКА, Ботев и Локо Пд могат да не зависят от някой богаташ и от неговите пари или настроения. В интерес на истината, Ботев беше направил първата крачка към това, но след това сам се прецака...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 11 ное 2011 15:47

Бойко ще си осигури ЛЕВСКИ май ?

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 11 ное 2011 15:47

dodo7271 написа:
Forza Botev написа:Ама вие мислите ли, че ще се появи някой богаташ да си дава парите безвъзмездно, заради някакъв си български отбор, бил той и Левски? Ако не е Батков, ще е някой като Батков, така че...все тая!

Точно в това е въпроса. Отбори като Левски, ЦСКА, Ботев и Локо Пд могат да не зависят от някой богаташ и от неговите пари или настроения. В интерес на истината, Ботев беше направил първата крачка към това, но след това сам се прецака...

Те могат, обаче няма как да се самоиздържаме...нямаме културата на подобни клубове които не зависят от собствениците си.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 11 ное 2011 15:59

Цензуриран ли е вече този сайт?Вчера празнувахме една годишнина но някои живеят още там!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 ное 2011 16:01

obi4am_pirin написа:Цензуриран ли е вече този сайт?Вчера празнувахме една годишнина но някои живеят още там!

Не е цензуриран. Трия мнения, които са провокативни и ще предизвикат обратна реакция от феновете на Левски. Твоето мнение беше ли такова?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 11 ное 2011 16:02

rhaegar написа:
obi4am_pirin написа:Цензуриран ли е вече този сайт?Вчера празнувахме една годишнина но някои живеят още там!

Не е цензуриран. Трия мнения, които са провокативни и ще предизвикат обратна реакция от феновете на Левски. Твоето мнение беше ли такова?

Попитах дали Левски е вече турски!С турски собственици!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 11 ное 2011 16:03

От кога да кажеш някоя истина е провокация...заради оня линк ли...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 ное 2011 16:03

dodo7271 написа:Уфффффф, много слухове се носят около този Сталийски. Той самият не е лош вариант, обаче присъствието на банката на ДПС и още повече на Делян Пеевски е направо злокобно. Както е известно, КТБ е банката, която практически държи парите на цялата държава. Наскоро четох, че над 1 милиард държавни пари се държат в тази банка. Самата мисъл, че Левски по някакъв начин може да се обвърже с тази банка, с депутат от ДПС, ме кара да се чувствам кофти. Не трябва да сме като ЦСКА и да сваляме гащи пред държавата и политиците, за да получим някакво финансиране. Всичко това е временно - КТБ, Пеевски, Б.Б. Само клубът е вечен и не трябва да се подлага на такова унижение.

П. С. Според мен, феновете на Ботев също много сбъркаха, като си дадоха отбора на Цв. Василев.

[offtopic]Ама моля ти се, кога ФК Левски се е заигравал с държавата, няма такова нещо! Само репресии и гонения сте видели от нея, нищо друго :lol:[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 ное 2011 16:04

obi4am_pirin написа:
rhaegar написа:

Попитах дали Левски е вече турски!С турски собственици!

Дали Левски е турски или е с турски собственици, разликата е от Лом до Лондон. Челси руски ли е? Ман.Ю американски? Ман.Сити арабски?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”