Левски - Локомотив Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) 06.11.2011г. / 16:30

Мнениеот rado. » 31 окт 2011 20:19

wilge написа:Какъв линк си дал, бе? Пияни, ревящи и скачащи полумаймуни. Аз мислех, че си избрал футболните достоинства от миналата среща на Герена когато заслужено победихте. Все пак не ви се беше случвало 26 години, пък и ние бяхме без треньор както и сме все още. Сигурно ще ни биете. Но като си тръгнете за Пловдив, вземете си го с вас този ваш бивш футболист. Нали е приятел с Христо Бонев, нека му намери някаква работа. Говори се, че имал свинарник около Марица. Да го назначи за главен свинар. Само ни отървете от него. Оставете го в родното му Столипново, ще му е добре.

А га вкарваше на розавите,хубав беше!Идваме бием и се прибираме да пием :!: Никой няма да взимаме...е ако изпадне някоя згодна левскарака,може да направим компромис :mrgreen:

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 31 окт 2011 20:24

wilge написа:Какъв линк си дал, бе? Пияни, ревящи и скачащи полумаймуни. Аз мислех, че си избрал футболните достоинства от миналата среща на Герена когато заслужено победихте.

За това ли питаш... :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=gfb0yijvCxI

Иначе за мача, нека победи по-добрия. Не мисля лошото на Левски, нека се стабилизират по-бързо и си решат проблемите, каквито и ние имаме между другото :)
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 31 окт 2011 20:47

drughi написа:
plan-2012 написа:
Asterix написа:
Черният мечо ти къде коментираш неща , които си нямаш и идея ?

Мача ще е интересен , дано съдията бъде незабележим 8-)

Калитко , и ти ли се притесняваш от съдийска подкрепа за Левски ?
Спокойно , Наско Узунов си знае работата ;)

Що не си коментираш стадиона за 20 милиона, който "човекът от снимката" ще ви прави, а се притесняваш за нас?

Овчи , пиши по темета и не ми се прави на остоумен !

П.С. Сега да вземеш да ми се правиш на интересен и с останалите си 10 регистрации ?

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 31 окт 2011 21:01

rado. написа:
wilge написа:Какъв линк си дал, бе? Пияни, ревящи и скачащи полумаймуни. Аз мислех, че си избрал футболните достоинства от миналата среща на Герена когато заслужено победихте. Все пак не ви се беше случвало 26 години, пък и ние бяхме без треньор както и сме все още. Сигурно ще ни биете. Но като си тръгнете за Пловдив, вземете си го с вас този ваш бивш футболист. Нали е приятел с Христо Бонев, нека му намери някаква работа. Говори се, че имал свинарник около Марица. Да го назначи за главен свинар. Само ни отървете от него. Оставете го в родното му Столипново, ще му е добре.

А га вкарваше на розавите,хубав беше!Идваме бием и се прибираме да пием :!: Никой няма да взимаме...е ако изпадне някоя згодна левскарака,може да направим компромис :mrgreen:

Заради такива като теб ще намразя иначе симпатичният отбор на Локото.
И в този ред на мисли,както се казва клиширано,не те ли е срам,че един бандит ви измъкна от Б група,купи ви титлата,а друг сега ви крепи в А група?
За пиенето е ясно-Зума е пръв и вие след него.
За Левскарката-нямате нито мъжество ,нито някоя ще ви поиска ...
Левскарките не си падат по хора от малцинствата.
Заради такива като теб ,въпреки ,че сме зле ми се иска да ви размажем на "Г.Аспарухов",както винаги сме го правили.И не ми цитирай онзи продаден мач!
С Тото няма да стигнете далеч :lol:
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 31 окт 2011 21:10

plan-2012 написа:
Що не си коментираш стадиона за 20 милиона, който "човекът от снимката" ще ви прави, а се притесняваш за нас?

П.С. Сега да вземеш да ми се правиш на интересен и с останалите си 10 регистрации ?[/quote]

[offtopic]Нали знаеш, че когато "овчия" е основал Пловдив ти си бил в Анадола и 18 века по-късно си се пръкнал с турското знаме в земите ни?![/offtopic]

[offtopic]Mickey Mauser
Мрази ни! Нито си първия, нито последния, свикнали сме! А, Зума алкохолик, звучи като Иван Вуцов трезвен :lol: Левскарките пък са готини разпоретини и не подбират много много, искат го ДОКРАЙ! :mrgreen:[/offtopic]

Както казах громим с 0-1! :mrgreen:
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 31 окт 2011 21:17

Пловдивчанин написа:
plan-2012 написа:

П.С. Сега да вземеш да ми се правиш на интересен и с останалите си 10 регистрации ?

[offtopic]Нали знаеш, че когато "овчия" е основал Пловдив ти си бил в Анадола и 18 века по-късно си се пръкнал с турското знаме в земите ни?![/offtopic]

[offtopic]Mickey Mauser
Мрази ни! Нито си първия, нито последния, свикнали сме! А, Зума алкохолик, звучи като Иван Вуцов трезвен :lol: Левскарките пък са готини разпоретини и не подбират много много, искат го ДОКРАЙ! :mrgreen:[/offtopic]

Както казах громим с 0-1! :mrgreen:[/quote]

Пич,много си готин,но Зума го познавам от годините,когато ти си бил любовен блясък в очите на баща си... :lol:

[offtopic]а пловдивчанки са най-дашните в България.[/offtopic]

Громете с онзи сакатия..Как му беше името?Искаше да ни лъже,че е футболист.
Пазил? :mrgreen:
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 31 окт 2011 21:33

Mickey Mauser написа:Пич,много си готин,но Зума го познавам от годините,когато ти си бил любовен блясък в очите на баща си... :lol:

Що? :mrgreen: :lol:
Mickey Mauser написа:[offtopic]а пловдивчанки са най-дашните в България.[/offtopic]

[offtopic]Даааа,доказано е, че фенките на Локото са най-красиви,а тези на цура- най-лесни! :mrgreen:[/offtopic]
Mickey Mauser написа:Громете с онзи сакатия..Как му беше името?Искаше да ни лъже,че е футболист.

хаха не знам Пазил ли е, Газил ли е, обаче за вас е като ЗИЛ дее** мама му дее**, всеки път ви го бута ..да не казвам пак докъде, че ще се обидиш :mrgreen: , а т'ва че си обичате "легендите" и не им признавате грешките е друга тема.. :roll:

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 31 окт 2011 21:55

Пловдивчанин написа:
Mickey Mauser написа:Пич,много си готин,но Зума го познавам от годините,когато ти си бил любовен блясък в очите на баща си... :lol:

Що? :mrgreen: :lol:
Mickey Mauser написа:[offtopic]а пловдивчанки са най-дашните в България.[/offtopic]

[offtopic]Даааа,доказано е, че фенките на Локото са най-красиви,а тези на цура- най-лесни! :mrgreen:[/offtopic]
Mickey Mauser написа:Громете с онзи сакатия..Как му беше името?Искаше да ни лъже,че е футболист.

хаха не знам Пазил ли е, Газил ли е, обаче за вас е като ЗИЛ дее** мама му дее**, всеки път ви го бута ..да не казвам пак докъде, че ще се обидиш :mrgreen: , а т'ва че си обичате "легендите" и не им признавате грешките е друга тема.. :roll:

Бих ти се обидил,ако имаше отбор.Но това твоето какво е?
Ти от Кюстендил ли си ,майна? :mrgreen:

ПАБЛО_МОЛЧЕ
Контакти:

Мнениеот ПАБЛО_МОЛЧЕ » 31 окт 2011 22:00

ЦСКА-р написа:Надявам се на 2-ка... въпреки, че и Локо не са нищо особено. Ако мача е на неутрален терен, както би трябвало да бъде, то тогава може би Локо ще победи, ако се играе на "Герена", Х е най-вероятен. 3-ката в пъренството е ясна, ЦСКА, Лудогорец, Черноморец/Литекс.

тройката в първенството ще бъде следната 1.Лудогорец, 2.ЦСКА(без Милко Балев-вечно втори) и 3.ЛЕВСКИ. Хич не се надявай че Лудогорец ще ви направи шпалир за титлата-зверски си се объркАл. Лудогорец с титлата, Левски с купата, за останалите-супата.КАЗАХ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 31 окт 2011 22:05

Mickey Mauser написа:Бих ти се обидил,ако имаше отбор.Но това твоето какво е?
Ти от Кюстендил ли си ,майна? :mrgreen:

Аз не, ама виж, прадядо ми е македонец, майна.. :mrgreen: Уцелваш ги бате, да не си от фенклуба в Брусарци? :mrgreen:

Върни се в “Архив”